שלום,
אני מחפש פתרון לחדר שינה של רמקולים שקועים כמו בפתרונות של multi room , רק במקום
multi room רגיל שלוקח את המקור מחדר אחר, אני רוצה פתרון שיודע להתחבר לסטימר
הרעיון פשוט רמקולים שקועים, מגבר שקוע בקיר ועמדת שליטה שעובדת עם סטירמר.
בסלון חיברתי למערכת squeezebox, חבל שאין להם פתרון דומה מינמליסטי שמתחבר למגבר שניתן להכניס לגומחה בקיר.
מחפש סטרימר לחדר שינה שיעבוד עם רמקולים שקועים ומגבר שקוע
טוב מבירור נורא חפוז, זה מה שדליתי,
א. סטרימר שקוע בקיר, בסגנון המגברים השקועים בקיר של מערכות multi room, אין חיה כזו.
יש פתרונות של מולטי רום עם מגבר קטן ששקוע בקיר מאחורי יחידת השליטה, אבל הבעיה שבכל הפתרונות הללו הסיגנל מגיע מאיזור אחר של הבית. כדי לבחור מה לשמוע צריך לעבור לחדר המקור ושם לבחור את הטראק הרצוי.
ב. פתרון של סטרימר בחדר המרוחק שאינו שקוע בקיר
יש שתי חלופות:
1. sonos הפתרון לקחת את היחידה שמגיעה עם מגבר פנימי ולחבר לה רמקולים. לדעתי זול יותר לקחת IPOD TOUCH מאשר את יחידת השליטה של ה SONOS. והנה קיבלנו מגבר+ סטרימר בחדר הרצוי ויכולת שליטה מכובדת
יתרונות: אסתטי
חסרונות: יקר להחריד. אני לא בטוח שהוא מתחבר לכל השירותים המקוונים שאני משתמש בהם כמו last fm ו live 365.
2. squeezebox duet + ipod touh running ipeng + מגבר
חסרונות: פחות אסתטי
יתרונות כנראה זול יותר
3. squezebox boom חסרונות איכות ירודה יתרונות פתרון הכי פשוט וזול
יש לכם עוד רעיונות?
א. סטרימר שקוע בקיר, בסגנון המגברים השקועים בקיר של מערכות multi room, אין חיה כזו.
יש פתרונות של מולטי רום עם מגבר קטן ששקוע בקיר מאחורי יחידת השליטה, אבל הבעיה שבכל הפתרונות הללו הסיגנל מגיע מאיזור אחר של הבית. כדי לבחור מה לשמוע צריך לעבור לחדר המקור ושם לבחור את הטראק הרצוי.
ב. פתרון של סטרימר בחדר המרוחק שאינו שקוע בקיר
יש שתי חלופות:
1. sonos הפתרון לקחת את היחידה שמגיעה עם מגבר פנימי ולחבר לה רמקולים. לדעתי זול יותר לקחת IPOD TOUCH מאשר את יחידת השליטה של ה SONOS. והנה קיבלנו מגבר+ סטרימר בחדר הרצוי ויכולת שליטה מכובדת
יתרונות: אסתטי
חסרונות: יקר להחריד. אני לא בטוח שהוא מתחבר לכל השירותים המקוונים שאני משתמש בהם כמו last fm ו live 365.
2. squeezebox duet + ipod touh running ipeng + מגבר
חסרונות: פחות אסתטי
יתרונות כנראה זול יותר
3. squezebox boom חסרונות איכות ירודה יתרונות פתרון הכי פשוט וזול
יש לכם עוד רעיונות?