שליטה על מערכת אודיו וידאו עם IPAD

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
rblank פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין להכניס מערכת שתשלוט לי על כל מערך הקולנוע הביתי. ומערכת האודיו. יש די הרבה מכשירים אבל היות ומקור האודיו מגיע ממק מיני אני מניח שאין בעיה לשלוט עם IPAD. אבל אני רוצה באמצעות אותו IPAD להדליק את הDAC ואת האינטגריטר ולשלוט כשצריך גם על PS3 פרוססור ומקרן. ובסוף גם להדליק ולכבות את האור.....

אני מבין שלAMX יש משהו שעובד אם איפד. מישהו מכיר? כמה עולה מערכת שליטה בסיסית כזו ללא האיפד?

כמו כן אשמח לדעת אם לפרונטו יש גם פתרון לאיפד היות ויש לי במקרה את יחידת ההרחבה שלהם שטרם התאמתי לה שלט . אני מעדיף כמובן ללכת על הקידמה עם איפד ולא להיתקע עם שלט כמו ה4100 או כדומה.

תודה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

היי,

הנושא אפשרי - אני לא יכול לעשות יותר מאשר לתת לך מידע כי אסור וגם אנחנו לא עובדים עם לקוחות פרטיים.
בעיקרון, עבור פתרון AMX אתה צריך את הController שלהם, שזו יחידת בקר שאליה מתחברים הצרכנים עליהם אתה מעוניין לשלוט, אתה צריך להוריד אפליקציה עבור הIPAD ולהגדיר בה מה אתה רוצה לעשות. האפליקציה עולה כסף, לא דרכי, אני חושב שתוכל לרכוש אותה ישירות מהאתר שלהם.
עבור מידע נוסף תוכל להיכנס לכאן:
http://www.amx.com/ui/apple.asp#AMX_Apps
אנא ממך, למניעת אי נעימויות שלי, שאלות טכניות - כמה שאתה רוצה. מסחריות ? לא, וגם לא בפרטי. אני כאן כדי לנדב מידע.
אגב - יש עוד דרכים לשלוט עם הIPAD ולא דרך AMX, סיפרו לי בדרך אגב, אבל לא שם של חברה. ויש דברים זולים יותר מAMX.
Vocare Ad Regnum

rblank פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

הי,
תודה רבה אכנס ללינק ואבדוק. אני מבין שצריך לרכוש כמובן את הקונטרולר שלהם ואת זה אין בעיה להשיג בארץ?!
אני מניח שיש גדלים שונים בהתאם למס' המכשירים המחוברים. האם אתה יכול לציין מס דגם לאור הדברים שאני מבקש לחבר?
איזה פתרונות אחרים יש לא של AMX? יש לי אקסטנדר של פרונטו אתה מכיר פתרון אצלם לשליטה עם איפד?
חיפשתי ברשת ולא כלכך מצאתי וגם מה שהיה היה מאוד טכני אבל ניתן להבין שזה בעיתי. האם יש לך מושג?

רמי

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

תעשה חיפוש לגבי פתרונות אחרים, זה פשוט לא התחום שלי באופן אישי - אני מתעסק בווידאו קונפרנס ולא במולטימדיה ישירות.
יש כמה סוגים של controller, נקראים NI ואז מספר, לדוגמא: NI700 או NI2100. מוכרים אותם בארץ, ולא חברה אחת בלבד.
תעשה חיפוש יצירתי כי יש פתרונות במחירים מצחיקים.
Vocare Ad Regnum

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

שווה גם לבדוק את הפרודיג׳י של קרסטרון.