בלקברי 9700 - שאלות ואינפורמציה

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
avrahamida פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב

מספר שאלות בנוגע ל 9700 של אורנג' שנמצא אצלי כחודש

1. האם יש איזושהי התקדמות בעניין ה- GPS . בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתה תמיכה בשירות זה? האם יש פיתרון אחר לכך ?

2. האם יש תוכנה שמתאימה למכשיר לצורך צפייה ביוטיוב ? אם אני נכנס ליוטיוב כרגע הצפייה היא ממש גרועה, איטית ולא איכותית
במידה ויש תוכנה - אודה על קבלת מידע מדויק כיצד להתקין אותה במכשיר - כי אין לי מושג כיצד עושים זאת

3. אינני מצליח להיכנס לאימייל של הוטמייל.קום . המכשיר מבקש תוספת של תוכנה - JAVA , HTML וכו'. האם יש פתרון

4. האם יש אפליקציות כלשהן שניתן להוריד למכשיר ? אם כן היכן אני יכול לראות מה האופציות הקיימות ? כיצד מבצעים הורדה של אפליקציה ? כמה עולה כל אפליקציה ?

5. יש אופציה של מפות במכשיר אך לא רואים דבר כשנכסים לשם. מה ההסבר לכך?

הרבה שאלות ... אני יודע.
אני משתמש בו בעיקר למיילים של העבודה והוא עושה עבודה מעולה, אך אם ניתן לעשות בו מעבר חבל שלא אדע כיצד.... אודה קבלת תשובות בשפה הכי פשוטה שאפשר שכן אינני מבין גדול בגאדג'טים..
תודה מראש

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

אמנם אין לי תשובות אך חשבתי לרכוש מכשיר כזה , אני מבין שלא הכל "חלק" ...

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

תלוי בצרכים, תמתין ל השקה של 9780 ,תמיד טוב קצת יותר RAM, לא ש OS6 עובדת רע על 9700, אבל 9780 זה המחילף שלו,
או תמתין ל bold touch ,מכשיר עם מקלדת הקדילק של המקלדות :lol: כמו של 9000 הישן ומסך מגע בנוסף חח (Y)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”