מחפש להעלות את כל אוסף הBR שלי על סרוור

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
rblank פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ברשותי כמות גדולה של כותרי בלו ריי סרטים והופעות (אני מתכוון פיזית לא כקבצים) וזה רק הולך וגדל...
היות ו"הקולנוע ביתי" שלי הוא במרחק של שתי קומות + מקלט מדירתי הצנועה אני מעוניין להעלות את הכל בפורמט המלא ביותר על סרבר וידאו על מנת שאוכל להנות מהסרטים גם בבית כשלא מתחשק לרדת ושהשכנים יסבלו מרעש או סתם יציקו.
כמו כן בבית ניתן להתכרבל ולהרדם ללא חשש לעומת אי קיומה של אותה נוחות ב"מקלט" של הבניין.
מבחינת תשתית יש שני כבלים שמחברים בין שני המקומות אחד של 100 MB שמשמש כיום חיבור אינטרנט בין הדירה למקלט וכן השחלתי כבל נוסף של 1GB שכרגע לא מחובר לכלום.
לאחר העלאת התוכן הכוונה לצפות בו באמצעות סטרימרים שכרגע לא לגמרי מתאימים למטרה אבל אם יש פתרון שיעבוד הם ישודרגו.(יש 4100 ישן ,6600 ללא שימוש ואקסטרימר SW חדש שלא מצליח למצוא את הNFS שרץ על מחשב WIN7 אבל זה לשרשור נפרד).
לא יודע למה ,למרות שתמיד רציתי איזה סרוור מרכזי אף פעם זה לא יצא אל הפועל ותמיד כאשר ניסיתי לחבר סטרימרים משהו לא היה עובד ברשת והייתי מרים ידיים ועובד "ידנית". יש כותר - קונים מכניסים לPS3 רואים........(יש 3 כאלו והבנתי שגם הם יכולים לשמש כסטרימרים אבל האם הם יודעים לנגן ריפים מלאים?)

בקיצור אני מוכן לתת צאנס חדש לבלגן כבר אין לי מקום בארון.

אשמח לשמוע על פיתרון של כונן BR לעשות את הריפים ,תוכנה מתאימה וסרוור או NAS שיתאים ויתן פתרון למצוקתי...

רמי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”