ספקית היוזנט Giganews התחילה למחוק סדרות מהסרברים שלה באופן יזום !!!

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

איזה באסה !!!

שמתי לב לזה לראשונה לפני מספר שבועות. באתי להוריד פרקים מהעונה האחרונה של True Blood, ומשום מה כל הקבצים היו דפוקים. כשניסיתי לתקן אותם, תמיד היו חסרים 4-5 בלוקים בכדי שיתאפשר תיקון. לא הבנתי באותו הזמן את הסיבה לכך, ופשוט הורדתי את הפרקים המקולקלים דרך ביטטורנט.

עכשיו ניסיתי להוריד את Boardwalk Empire, ואותו החרא !, כל הקבצים דפוקים, ולא ניתן לתקן כי תמיד חסרים כמה בלוקים.

אחרי חיפוש באינטרנט אחרי הבעיה, הזדעזעתי לקרוא ש Giganews (ולא רק היא) התחילה לדפוק סדרות של HBO ו Showtime (יכול להיות עוד) באופן יזום. לפי הדיווחים באינטרנט, זה קורה מספר ימים לאחר שהקבצים עולים, כך שמי שעוקב אחרי הסדרות באופן רציף, עדיין יכול להוריד את הפרקים יום יומיים לאחר שהם עולים, אבל אם תנסו לחכות הרבה יותר מכך, לא תצליחו.

אני שוקל את צעדי. הייתי לקוח של Giganews שנים רבות, אבל המצב כרגע הוא בעייתי ביותר. אני מחפש אלטרנטיבה לספק יוזנט אחר, אבל שמעתי ש Giganews אינם היחידים שעושים זאת.
נערך לאחרונה על ידי noam23 ב 18/02/2011 17:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

זה היום בו נפלו השמיים

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

וואו, אנהי מקווה שזה לא נכון :evil:

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

אני גם קיוויתי שזה לא נכון אבל כל העדויות מראות אחרת. לא ייתכן שכל הקבצים של סדרות חדשות כמו Boardwalk Empire או העונה האחרונה של True Blood יהיו דפוקים (ועוד מספקית שמתחייבת ל Retention של שנתיים !), ופרט לכך קיים דיווח ער על כך באינטרנט שמאמת את החששות.

אהיה שמח ביותר לגלות שלא כך הם הדברים אבל אני חושב שיותר פרקטי זה להתחיל לדבר על חלופות.

ביטטורנט זו חלופה אפשרית, מה שמטריד אותי באפשרות הזו זה שה- IP שלי חשוף לכל דורש, ומדובר בטכנולוגיה בה אני לא יכול רק להוריד אלא מחוייב גם לשתף, ולכן מי שתופסים אותו משלם הרבה כסף. האולפנים כבר תבעו עשרות אלפי משתמשי ביטטורנט על הורדת סרט בודד (הסכמי הפשרה נעו בסביבות 2000 דולר אמריקאי).

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”