Media Portal
היי,
האם כדי לקבל את כל הסרטים / תוכניות ב MP אחד על יד השני, אני אמור להחזיק את כל ה MKV בספריה אחת ? האם יש אופציה להציג את כל הסרטים בתיקיה בצורה שטוחה ? האם זה תלוי סקין ??
לא מצאתי תשובה במדריכים.. אשמח אם תפנו אותי למדריך / ת'רד המתאימים, או ישר לתת תשובה...
תודה !
נתי
האם כדי לקבל את כל הסרטים / תוכניות ב MP אחד על יד השני, אני אמור להחזיק את כל ה MKV בספריה אחת ? האם יש אופציה להציג את כל הסרטים בתיקיה בצורה שטוחה ? האם זה תלוי סקין ??
לא מצאתי תשובה במדריכים.. אשמח אם תפנו אותי למדריך / ת'רד המתאימים, או ישר לתת תשובה...
תודה !
נתי
מדיה פורטל לא דורש שכל הסרטים יופיעו בסיפריה אחת, או בדיסק קשיח אחד. למען האמת הם יכולים להיות אפילו על מחשבים נפרדים, המחוברים ביניהם ברשת.
תוכל למצוא התשובות לכך במדריך, בנושא plugin של moving pictures.
למה כוונתך בכיתוב "בצורה שטוחה"? כלומר ברשימה ולא בתמונות? אם זוהי הכוונה, אז כן. וזה לא תלוי סקין, מכיוון שכל סקין יודע להציג בתמונות או ברשימת שירים.
בהצלחה!
השימוש בתוכנה לא מסובך כפי שזה עלול להראות בהתחלה...
תוכל למצוא התשובות לכך במדריך, בנושא plugin של moving pictures.
למה כוונתך בכיתוב "בצורה שטוחה"? כלומר ברשימה ולא בתמונות? אם זוהי הכוונה, אז כן. וזה לא תלוי סקין, מכיוון שכל סקין יודע להציג בתמונות או ברשימת שירים.
בהצלחה!
השימוש בתוכנה לא מסובך כפי שזה עלול להראות בהתחלה...
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
הכוונה ב"שטוחה" זה שאני לא אצטרך לסייר בין ספריות כדי למצוא סרטים - אלא לקבל את כולם ברשימה אחת (כמובן שלא משנה תצורת התצוגה - רשימה או תמונות).
משום מה, בכל סקין, תחת סרטים, אני מקבל רשימת תיקיות ולא רשימת סרטים....
משום מה, בכל סקין, תחת סרטים, אני מקבל רשימת תיקיות ולא רשימת סרטים....
וו נעמט מען א ביסלע מזל ??
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם התקנת Moving Pictures? הוא מראה הכל באופן שטוח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אהלן,
שאלה נוספת - מישהו נתקל בסרטים כפולים ? משום מה אותו סרט מופיע לי פעמיים ב Moving Pictures.... [לא כולם, רק חלק.]
האם יכול להיות בגלל שיש סרטים שיש איתם בתיקיה SRT או משהו בסגנון ?!
שאלה נוספת - מישהו נתקל בסרטים כפולים ? משום מה אותו סרט מופיע לי פעמיים ב Moving Pictures.... [לא כולם, רק חלק.]
האם יכול להיות בגלל שיש סרטים שיש איתם בתיקיה SRT או משהו בסגנון ?!
וו נעמט מען א ביסלע מזל ??