מעוניין לקנות מסך LED 46-50 3D עד 13K - פרטים בפנים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

טוב, בתחילת הדרך לקנות מסך התחלתי עם תקציב של 6K אך לאט לאט הוא עלה עקב אי רצונו של אבי לקנות פלזמה... (החשיבה ההתחלתית היתה על C550).

לאחר כחודש של חיפושים, חרישה בפורום ומעבר בין החנויות אני יכול להגיד שכמעט מצאתי את המסך המיועד...

יש לציין שאני רוצה מסך 46"-50" 3D כאשר המרחק מהטלויזיה הוא כ 3.6 מ' והיא תחובר לPS3, YESHD ומחשב/סטרימר (לשם מדיה סנטר שיריץ סרטי FULLHD ו3D).

קיבלתי את הסמסונג C7000, שכוללת ערכה של נגן בלוריי, זוג משקפיים וסרטים) במחיר של 12300 ש"ח כולל התקנה הובלה ואחריות 3 שנים של מיניליין (ש.אלקטריק).
ולאחר שקראתי עלייה המון (ועל אחותה הגדולה C8000), וראיתי אותה בפעולה ואהבתי (במיוחד ב3D) אני כמעט על סף קנייה שלה...

משהו אחד רק מציק לי ממש שזה הC8000 (ההרבה יותר טובה) שאפשר לרכוש אותה ב 12.5K (מחיר ראשוני באינטרנט) בDVDסנטר אך באחריות של שנתיים בבית הלקוח אך אחריות פרללית שלהם ולא של היבואן הרשמי...

הייתי רוצה לשמוע המלצות ודעות שלכם ואף חווית התנסות אישית לגבי האחריות של DVDסנטר והאם אני יכול לסמוך על זה ? או אפילו המלצות לגבי מסכים אחרים מומלצים.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

כאחד שרכש מדי וי די סנטר את הC8000 לפני 10 חודשים אני יכול להמליץ לך בחום גם על המסך
וגם על החנות. אולי יפתיע אותך לשמוע אבל במקרים מסוימים האחריות "הפרללית" ( של דו וי די סנטר ) תהיה
עדיפה מבחינת יעילות ומהירות השירות מזאת של היבואן הרשמי.
כמו כן קח בחשבון שהיבואן הרשמי אינו מוכר את הC8000 אלא רק את ה7000 ואת הדגם האסייתי שלו
בניגוד למסכים אירופאיים איכותיים יותר ומתקדמים יותר שמוכר די וי די סנטר.
קנה בראש שקט.

בהצלחה. (f)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

dor8 כתב: אולי יפתיע אותך לשמוע אבל במקרים מסוימים האחריות "הפרללית" ( של דו וי די סנטר ) תהיה
עדיפה מבחינת יעילות ומהירות השירות מזאת של היבואן הרשמי.

קנה בראש שקט.

בהצלחה. (f)
...
טוב שנכתב שבמקרים מסויימים האחריות של דיוידי סנטר תהיה עדיפה . :wink:
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

9000‏ ‏,
אני יודע שזה עולה לך בבריאות אבל די וי די סנטר מוכר וימשיך למכור הרבה מסכים איכותיים להרבה מאוד אנשים.
:wink:

OPTIMUS
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

למה שלא ימכור?

הוא לפחות מוכר דגמים שמתאימים לארץ וחדשים-בניגוד ליורוקום ולמיני ליין שמוכרים מסכים ישנים מאסיה.

לגבי האחריות-ליורוקום יש שירות מצויין.
וכך צריך להיות שמוכרים מסך ב 200% מהעלות שלו בחו"ל :lol: .

saggib
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה #6 

dor8 האם לC8000 שנמכרת בדיוידי סנטר יש תמיכה בעברית ? בעיקר מעניין אותי התמיכה העברית בכתוביות ?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

saggib כתב:dor8 האם לC8000 שנמכרת בדיוידי סנטר יש תמיכה בעברית ? בעיקר מעניין אותי התמיכה העברית
בכתוביות ?
...
עד כמה שאני יודע אז לא , אבל הדבר הזה פתיר באמצעות עדכון גירסה מתאים.
ממליץ לך להתקשר ולברר.

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

טוב הסמסונג C8000 אומנם עולה 12700 אך צריך להוסיף עוד 300 שקל להתקנה ועוד 600 שקל לעוד זוג משקפיים וזה עוד אחריות פרללית של שנתיים במקום 3.... אז זה קצת ירד מהפרק...

אני שוב חוזר לעניין ה C7000, האם הייתם ממליצים לרכוש אותו ? ובכלל האם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים לי להסתכל עליהם ?

OPTIMUS
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #9 

אם נושא הרכישה של הC8000 ירד מהפרק כדאי לך לחשוב על ב SONY46NX810 יבוא של ישפאר או פרללי ב 12500 ש"ח .או על הדגם הגרמני והמשודרג 46C8700 SAMSUNG

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

Optimus.......
אשמח אם תוכל להאיר את עיננו ולהסביר לנו מה בדיוק "משודרג" בדגם ה8700 על 8000 ??
אלא אם אתה מחשיב את העובדה שמסך שמיועד לשוק הגרמני מהווה שידרוג..??
:roll:

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

OPTIMUS כתב:אם נושא הרכישה של הC8000 ירד מהפרק כדאי לך לחשוב על ב SONY46NX810 יבוא של ישפאר או פרללי ב 12500 ש"ח .או על הדגם הגרמני והמשודרג 46C8700 SAMSUNG
...
אשמח לשמוע עוד קצת על המסכים הנ"ל ובמיוחד על הסוני. חוץ מזה לא מצאתי אותם בשום אתר ישראלי (גם לא בזאפ...)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

אתה מבין גרמנית ?? תוכל למצוא אותו פה. :wink:
http://www.samsung.de/de/Privatkunden/T ... etail.aspx

idon889 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

הפרטים האלה לא כלכך עוזרים לי ובנתיים אני לא מוצא אותה ולא את הסוני בגרסה של 46" בשום מקום...

אשמח לשמוע עוד הצעות והתנסות שלכם לגבי מסכים אחרים בתחום ואף הC7000 !!!

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #14 

idonava כתב:הפרטים האלה לא כלכך עוזרים לי ובנתיים אני לא מוצא אותה ולא את הסוני בגרסה של 46" בשום מקום...

...
שמע idonav,

הצעתי לך - עזוב את כל השטויות האלו - וקח 9 עד 10 מכול הסכום הזה שאתה רוצה( 13 K ) להוציא על טכנולוגיה ביניים שקוראים לה מסכי 3D עם משקפיים - וצא עם העודף הזה המשפחה לטיול בחו"ל.

קנה במקום זה מסך FHD סביר ואפילו לא LED, בעלות של 4K גג, ותהנה ממנו שנתיים ואח"כ תיתן אותו מתנה או תעביר לחדר שינה.

טכנולוגיית מסכי 3D ללא משקפיים הוכרזה כבר על ידי מספר יצרנים - תעשה חיפוש בגוגל ותבין על מה אני מדבר.

אפילו בתערוכת ברצלונה האחרונה לניידים - יצאה כבר LG עם סמארטפון עם מסך 3D ללא צורך במשקפיים -כולל צילום 3D - ובקנה בטוח שהם מוציאים את הטכנולוגיית הזה במסכי LCD בגדלים שונים עוד ברבעון השלישי של השנה.
ואחריהם - או לפניהם עוד 4-5 יצרנים וכל זה רק בשנת 2011 - חכה מה יהיה בשנת 2012 - רק 3D ללא משקפיים.
Mark my Words

זאת העצה הכי טובה שתוכל לקבל והיא בחינם וחוסכת לך קרוב ל 10000 שקל.

מקוה שלא קנית בנתיים אבל זה הכסף שלך ואף אחד לא יכול למנוע ממך לשרוף אותו (i)
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 21/02/2011 1:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

ami9 כתב:
idonava כתב:הפרטים האלה לא כלכך עוזרים לי ובנתיים אני לא מוצא אותה ולא את הסוני בגרסה של 46" בשום מקום...

...
שמע idonav,

הצעתי לך - עזוב את כל השטויות האלו - וקח 9 עד 10 מכול הסכום הזה שאתה רוצה( 13 K ) להוציא על טכנולוגיה ביניים שקוראים לה מסכי 3D עם משקפיים - וצא עם העודף הזה המשפחה לטיול בחו"ל.

קנה במקום זה מסך FHD סביר ואפילו לא LED, בעלות של 4K גג, ותהנה ממנו שנתיים ואח"כ תיתן אותו מתנה או תעביר לחדר שינה.

טכנולוגיית מסכי 3D ללא משקפיים הוכרזה כבר על ידי מספר יצרנים - תעשה חיפוש בגוגל ותבין על מה אני מדבר.

אפילו בתערוכת ברצלונה האחרונה לניידים - יצאה כבר LG עם סמארטפון עם מסך 3D ללא צורך במשקפיים -כולל צילום 3D - ובקנה בטוח שהם מוציאים את הטכנולוגיית הזה במסכי LCD בגדלים שונים עוד ברבעון השלישי של השנה.
ואחריהם - או לפניהם עוד 4-5 יצרנים וכל זה רק בשנת 2011 - חכה מה יהיה בשנת 2012 - רק 3D ללא משקפיים.
Mark my Words

זאת העיצה הכי טובה שתוכל לקבל והיא בחינם וחוסכת לך קרוב ל 10000 שקל.

מקוה שלא קנית בנתיים אבל זה הכסף שלך ואף אחד לא יכול למנוע ממך לשרוף אותו (i)
...
ממש "דן חסכן" אתה.
למה צריך LED ? בשביל מה לשרוף כסף על פלזמה ? תלת מימד ? חחח בדיחה ! רק CRT הכי זול הכי טוב !
אולי נשנה את שם הפורום "לפורום טיולים לחו"ל". למה בכלל צריך לבזבז כסף על מסכים ?? עוד שנתיים
יהיה משהו יותר טוב ! ושנה אחרי זה ? עוד יותר טוב !! ואחרי חצי שנה ?? הרבה יותר טוב !!!
יודע מה יהיה ב2012 ? חכה ל21.12 בשנה זו יהיה ממש פיצוץ בתאריך הזה.... :wink:
למה שלא תקרא קצת את המאמר הנ"ל ותבין שמסכי 3D ללא משקפיים רחוקים מאיתנו קצת יותר זמן
ממש שאתה חושב. יש עם זה המון בעיות שצריכות להפתר לפני שזה ינחת בסלון של מישהו מאיתנו !
עד אז עשה טובה ותן לנו קצת להינות מהמימד השלישי. ( עם משקפיים )...... בסדר ???
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... ardware/p1
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 21/02/2011 1:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #16 

תעשה לי טובה - בשעה כל כך מאוחרת בלילה יש לך כאלו מילים וכאלו הברקות ץ אפילו לא שווה לענות לך

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

באמת עדיף שלא תענה .

לילה טוב לך.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש