Bulletstorm
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כבר התלוננתי בעבר מעל דפי פורום זה את השיעמום שאני מרגיש כלפי תעשיית המשחקים בשנתיים האחרונות ושהמשחקים שיוצאים פשוט לא כיפיים מספיק עבורי. שבמקום לחזור הביתה ולנתק את המוח שלי מצפים ממני שאני אפתור חידות, אתכנן קרבות ואצפה בסרטונים מייגעים בין כל שיעול שאני עושה במהלך המשחק.
אז השבוע סוף סוף נתקלתי במשחק שהזכיר לי למה אני אוהב לשחק משחקי ווידאו.
הורדתי את הדמו של Bulletsorm, משחק FPS מופרך באלימות שלו ובעל משחקיות כ"כ ממכרת. אני לא יודע שום דבר על העלילה, הדמויות וכל השטויות האלה שמאוד מפריעים לי בהמון משחקים (אהם אהם קילזון3) אני לוחץ על start ומתחיל לטבוח באוייבים זומבים. בדיוק כמו פעם!
למשחק יש גם אפשרות ל multiplayer ו co-op mode וכשהוא יצא שבוע הבא אני מתכנן לקנות אותו.
אז השבוע סוף סוף נתקלתי במשחק שהזכיר לי למה אני אוהב לשחק משחקי ווידאו.
הורדתי את הדמו של Bulletsorm, משחק FPS מופרך באלימות שלו ובעל משחקיות כ"כ ממכרת. אני לא יודע שום דבר על העלילה, הדמויות וכל השטויות האלה שמאוד מפריעים לי בהמון משחקים (אהם אהם קילזון3) אני לוחץ על start ומתחיל לטבוח באוייבים זומבים. בדיוק כמו פעם!
למשחק יש גם אפשרות ל multiplayer ו co-op mode וכשהוא יצא שבוע הבא אני מתכנן לקנות אותו.
נערך לאחרונה על ידי Pavelz ב 18/02/2011 18:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
Need more cowbell
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נראה מגניב.
*התבלבלת ורשמת Bulletproof במקום השם הנכון של המשחק..
*התבלבלת ורשמת Bulletproof במקום השם הנכון של המשחק..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73210
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3153 פעמים
המשחק שוחרר לחנויות, ממוצע ביקורות ב PC של 85 כרגע:
http://www.metacritic.com/game/pc/bulle ... ic-reviews
http://www.metacritic.com/game/pc/bulle ... ic-reviews
- Huber
- חבר במועדון HT

יוצרי המשחק צוחקים על ה RROD:
- Huber
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2011/04/12/psa-b ... r-ps3-360/
שוחרר DLC חדש למשחק בשם Gun Sonata. התוסף שוחרר רק לקונסולות (PS3/XBOX). התוסף יעלה לכם 800 נקודות מיקרוסופט/10 דולר. לדיברי המפתחת התוסף ישוחרר גם לPC, כרגע אין צפי.
שוחרר DLC חדש למשחק בשם Gun Sonata. התוסף שוחרר רק לקונסולות (PS3/XBOX). התוסף יעלה לכם 800 נקודות מיקרוסופט/10 דולר. לדיברי המפתחת התוסף ישוחרר גם לPC, כרגע אין צפי.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא ניסיתי את המולטי, אבל הסינגל היה חביב להחריד ויוצא דופן יחסית לשאר ה FPS.
וואי בדיוק השבוע אח שלי הראה לי את המשחק הזה ומסתבר שזה בכלל לא משחק חדש זה דבר ראשון ! דבר שני, יש לו גרפיקה מדהימה וזה אפילו לא DX10!!!
בקיצור משחק פצצה, עדיף לדעתי להשיג אותו למחשב. הגרפיקה בטוח יותר טובה + 4XFSAA ושאר ירקות שאין בפס3 ובבוקס.
בקיצור משחק פצצה, עדיף לדעתי להשיג אותו למחשב. הגרפיקה בטוח יותר טובה + 4XFSAA ושאר ירקות שאין בפס3 ובבוקס.