בוקר טוב לכולם ,
יש לי כונן פנימי ב C200 שמפורמט במערכת EXT3
עכשיו אני עושה כמה שיניים ואני רוצה להעביר את כל החומר שיש בכונן הפנימי
לכונן חיצוני ,
אני עובד על windos 7 וברגע שאני מנסה למחוק קבצים מהכונן הפנימי שמפורמט ב EXT3 אני לא מצליח
כי זה רושם לי שיש לי הגנה על הדיסק
זה ממש מעצבן אותי , כי אני רוצה לעשות cut and paste לקבצים ולא העתקה לכונן החיצוני
אשמח מאוד לעזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה
עזרה דחופה ב מערכת קבצים EXT3
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האמת, אני לא נתקלתי בזה, עם איזה שיתוף אתה עובד?
אם אתה מחבר (גם אם זה רק לשם הבדיקה) כונן חיצוני ישירות לפופקורן אתה אמור להיות מסוגל לבצע העברה/העתקה של התוכן בשני הכיוונים, ללא כל בעיה.
אותו הדבר גם על גבי השיתוף (אני עובד עם שיתוף SMB דרך ה-NMT APPS). אם הבעיה היא דרך המחשב, צריך לבדוק מה מפריע שם.
אם אתה מחבר (גם אם זה רק לשם הבדיקה) כונן חיצוני ישירות לפופקורן אתה אמור להיות מסוגל לבצע העברה/העתקה של התוכן בשני הכיוונים, ללא כל בעיה.
אותו הדבר גם על גבי השיתוף (אני עובד עם שיתוף SMB דרך ה-NMT APPS). אם הבעיה היא דרך המחשב, צריך לבדוק מה מפריע שם.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תראה אני עובד עם אותו מכשיר ומחשב עם חלונות 7.
אני ממליץ שתפעיל את שרת ה-SAMBA בפופקורן ותיצור את השיתוף דרכו (אם לא עשית את זה).
לך לפי ההסבר פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 54#1117954
בנוסף כנס ל-UAC ותוריד את הפעילות למינימום.
לאחר מכן תבצע אתחול לשני המכשירים.
הגדרתי כך את המכשיר שלי ועוד כ-10 מכשירים (משפחה וחברים) וזה תמיד עבד.
אני יכול להגיד לך שפעם אחת נתקלתי במחשב שבשיתופי הרשת שלו הפופקורן לא הופיע (לאחר יצירת השיתוף), הבעיה הייתה בהגדרות הראוטר ולאחר שינוי קטן בעזרת אדם שמבין בהגדרות רשת, הבעיה נפתרה.
אני ממליץ שתפעיל את שרת ה-SAMBA בפופקורן ותיצור את השיתוף דרכו (אם לא עשית את זה).
לך לפי ההסבר פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 54#1117954
בנוסף כנס ל-UAC ותוריד את הפעילות למינימום.
לאחר מכן תבצע אתחול לשני המכשירים.
הגדרתי כך את המכשיר שלי ועוד כ-10 מכשירים (משפחה וחברים) וזה תמיד עבד.
אני יכול להגיד לך שפעם אחת נתקלתי במחשב שבשיתופי הרשת שלו הפופקורן לא הופיע (לאחר יצירת השיתוף), הבעיה הייתה בהגדרות הראוטר ולאחר שינוי קטן בעזרת אדם שמבין בהגדרות רשת, הבעיה נפתרה.