קיבלתי הרגע את המסך אך עדיין לא פתחתי את הקופסה, בנסיון למצוא רמזים האם קיבלתי את ה-SQ או AA/CN מבלי לפתוח אותה..
הדבר היחיד שיש על הקופסה הוא מדבקה עם כל מיני מספרים סיריאלים וכד, ו-Model Code שכן מכיל את צמד האותיות SQ (מצורפת תמונה).. בשאר המספרים הסיריאלים אין אזכור לאותיות SQ/CN/AA
יש למישהו מושג האם אכן קיבלתי SQ, או שסתם התלהבתי?
יש לי בבית שני טלויזיות סמסונג.
אחת 40A450
השניה 37C530
אם על המדבקה הקטנה שיש על הטלויזיה באחד הצדדים שרשום פרטי המסך זה מסתיים בSQ זה אומר פאנל של סמסונג?
בשניהם זה מה שרשום.
DorM כתב:יש לי בבית שני טלויזיות סמסונג.
אחת 40A450
השניה 37C530
אם על המדבקה הקטנה שיש על הטלויזיה באחד הצדדים שרשום פרטי המסך זה מסתיים בSQ זה אומר פאנל של סמסונג?
בשניהם זה מה שרשום.
אחת 40A450
השניה 37C530
בשניהם זה מה שרשום.
...
גם אתה זכית
...
לפני שהתחילו לדבר פה על הפאנלים הייתי בטוח שכל טלויזיות סמסונג מגיעות עם פאנלים שלהם ולא טרחתי לבדוק.
הטלויזיה אצלך גם עם פאנל של סמסונג?
הגעתי למסקנה שאם רוכשים טלויזית סמסונג צריך התחייבות בכתב מהמוכר לטלויזיה בעל פאנל של סמסונג ואם לא אז החלפה או ביטול עסקה.
אחת 40A450
השניה 37C530
בשניהם זה מה שרשום.
...
גם אתה זכית
...
לפני שהתחילו לדבר פה על הפאנלים הייתי בטוח שכל טלויזיות סמסונג מגיעות עם פאנלים שלהם ולא טרחתי לבדוק.
הטלויזיה אצלך גם עם פאנל של סמסונג?
הגעתי למסקנה שאם רוכשים טלויזית סמסונג צריך התחייבות בכתב מהמוכר לטלויזיה בעל פאנל של סמסונג ואם לא אז החלפה או ביטול עסקה.
...
בהחלט נכון השאלה מי יסכים לזה במסכים זולים יחסית בסדרות 4+5 שרוב הסיכויים שלא יהיה שם פנל SQ.
לכל מי שלא יודע איפה לחפש, צריך להסתכל על המדבקה מאחורי המסך (בצידו).
טל אני מבין שהתמונה מהמסך שלך.
אצלי הVERSION הוא SQ02
האם יש הבדלים בכלל? סתם לידע כללי.
מוכר שרוצה למכור יצטרך להתחייב ואם לא הוא יפסיד עסקה.
אני בטוח שיש מוכרים שיהיו מוכנים להתחייב לנתון הזה, במיוחד אלה באלמ שהם יותר נגישים להשגה של מסכים עם פאנל כזה כי תכלס הם חלק מהיבואן.
DorM כתב:טל אני מבין שהתמונה מהמסך שלך.
אצלי הVERSION הוא SQ02
האם יש הבדלים בכלל? סתם לידע כללי.
מוכר שרוצה למכור יצטרך להתחייב ואם לא הוא יפסיד עסקה.
אני בטוח שיש מוכרים שיהיו מוכנים להתחייב לנתון הזה, במיוחד אלה באלמ שהם יותר נגישים להשגה של מסכים עם פאנל כזה כי תכלס הם חלק מהיבואן.
...
ממה שאני יודע 01,02 לא רלוונטי לאיכות הפנל, רק SQ.