MartinHSabag כתב:אחלה ביקורת! תודה.
אבל מה עם ״הסצינה״??????
...
תודה@
הסצינה באמת היתה אמורה להיות אחת האטרקציות מכל הדיבורים על הסרט. היא היתה בסדר, לא יותר מזה. די מאכזבת יחסית לשתי החמודות האלה. שוב, יותר מדי באזז ייצר ציפיות. "אינסטינקט בסיסי" זה לא
נראה לי שנטלי עשתה דייאטת רצח לפני הסרט , היא נראית שם יותר מידי רזה . בכל מצב סרט טוב , הזכיר לי קצת את שאטר איילנד במובן שהוא מתחיל "נורמלית" ונגמר בצורה משוגעת , הרעיון לדעתי די דומה מבחינת ה"יציבות הנפשית" של הדמות . בכל מצב מומלץ מאוד למי שאוהב את הז'אנר ומסתדר עם הסגנון . עוד סרט מומלץ וטוב אגב הוא "נאום המלך" . מי שלא ראה שירוץ .
ביקורת טובה. מלה אחת חסרה בה: זה סרט אימה. סרט אימה זול אפילו. אני מבין את כל המבקרים שלא נוח להם עם ההגדרה, ויותר מזה, את כל אלו שצפו בסרט ולא נוח להם עם זה שהם בזבזו שעתיים על סרט אימה נחות. זה עדיין לא הופך אותו ללא כזה...
ממש לא סרט אימה, סרט דרמה.
סרט מעולה,חזק, שנעשה בצורה מעולה.
הכל שם מתחבר ויושב טוב כל הסימבוליקה של השחור ולבן גם בין הברבורים בסיפור וגם בין נינה והרקדנית השניה.
הקטע שלא ברור בהתחלה אם היא פוצעת את עצמה לזה שהיא הופכת כאילו לברבור
הצילום מעולה הסאונד מעולה.
אני יכול להבין למה הם יקבלו אוסקר על זה.
צפיתי אתמול בסרט ואני חושב שבמידה מסויימת הסרט אפילו טוב יותר מהתחושה המתקבלת בביקורת,למרות שאני מסכים כמעט עם כולה.
המשחק של נטלי פורטמן מהפנט, ולא לחינם זכתה באוסקר השחקנית הטובה ביותר.
קצת חבל שהבמאי דארן אהרונובסקי בחר בצילום מגורען,למרות שדי מהר התרגלתי.
שימו לב שיש דמיון גדול בין הדמות של פורטמן בסרט אשר מאבדת את שפיותה בדרך להגשמת החלום ולדמות אשר אלן ברנסטיין מגלמת ברקוויאם לחלום של אותו במאי ,גם בדרך להגשמת חלומה.
מאוד אוהב את דארן ארונופסקי אבל הרגשתי שמשהו חסר בסרט, כאילו שהוא לא שחרר את הרסן עד הסוף.
קשה לי להפנות אצבע מאשימה כי המוזיקה נפלאה, השחקניות מעולות, וינסנט קאסל מעולה כרגיל, הצילום מעולה אבל משהו לא מסתדר.
קרוב לוודאי שאני אראה את הסרט שוב אבל הוא לא ריגש אותי כמו ה"מתאבק", "המעיין", "רקוויאם לחלום" או "פאיי".
אגב זה יפה שהסוף של "הברבור השחור" היה זהה לחלוטין לסוף של "המתאבק" הבנתי שתחילה הוא רצה לעשות את שני הסרטים כסרט אחד.