המדיניות הרשמית של סוני בנוגע לפריצות, USB MODS וכו וכו' פורסמה
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
http://blog.us.playstation.com/2011/02/ ... -software/
כאילו שלמישהו היה בכלל ספק, כן?
BAN HAMMER IS IMMINENT
כאילו שלמישהו היה בכלל ספק, כן?
BAN HAMMER IS IMMINENT
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מה שבעצם הם אומרים זה שהאחריות על המכשיר תבוטל (זניח, יש רק שנה אחריות ואחוז הכשל שנה הראשונה זניח) ושהם לא יאפשרו לבעלי מכשיר פרוץ להיכנס ל PSN. אז מה השתנה?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

זו הייתה ההנחה הגורפת.Huber כתב:מה שבעצם הם אומרים זה שהאחריות על המכשיר תבוטל (זניח, יש רק שנה אחריות ואחוז הכשל שנה הראשונה זניח) ושהם לא יאפשרו לבעלי מכשיר פרוץ להיכנס ל PSN. אז מה השתנה?...
עכשיו זה רשמי.
נחכה ונראה יותר מיידי מילים. סוני לאחרונה חטפו מכה קשה זה התחיל עם הקושחה דליפת משחק מצופה לפני הזמן וגם פריצה ל PSN והורדת תכנים בתשלום בחינם.
מסע הפחדה של סוני.
http://ps3crunch.com/beware-credit-card ... acked.html
מסע הפחדה של סוני.
http://ps3crunch.com/beware-credit-card ... acked.html
מה זאת אומרת "מסע הפחדה " ? אתה אומר את זה כאילו הם עושים דברים לא לגיטימיים.yigal33 כתב:נחכה ונראה יותר מיידי מילים. סוני לאחרונה חטפו מכה קשה זה התחיל עם הקושחה דליפת משחק מצופה לפני הזמן וגם פריצה ל PSN והורדת תכנים בתשלום בחינם.
מסע הפחדה של סוני.
http://ps3crunch.com/beware-credit-card ... acked.html...
יש להם עסק והם מגנים עליו מפני גנבים , ואני למשל בתור לקוח חוקי ומשלם , מצדי שכל אלה שפורצים לחשבונות
PSN ומשחקים ברשת משחקים צרובים יקבלו באן , מבחינתי גם שיתפוצצו להם הקונסולות....
מי שגונב לוקח על עצמו סיכון שיתפסו אותו והוא יענש , הם ממש לא עושים מסע הפחדה , הם רק מודיעים
והאמת שאני גם לא מבין למה הם כל כך עדינים עם אנשים כאלה , לדעתי הם צריכים להיענש בלי לקבל שום הודעה מראש..
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מה שמעצבן במיוחד זו התגובה של אלו שגונבים: אין פרטיות ברשת, הצלחנו לגנוב גם DLC (לפי השמועה), אנחנו מגינים על ההאקר הנוסף.
חברה - דין גנב כדין גנב ואני מקווה שיתפסו את כל מי שעושה את זה, ועדיף כמה שיותר מהר. אלו שמשלמים נפגעים מזה מאוד, ואני מתכוון לאיכות המשחקים. תראו את הPC ותגידו לי כמה שחקנים נשארו ? אתם נהנים לשחק אך ורק און ליין ? הנוסחא הזאת עובדת ומעלה את המחיר, ודופקת את אלו שמעדיפים לשחק adventure בשקט, אבל הם לא יכולים, כי מישהו החליט שלא בא לו לשלם על מה שהוא צורך. ההבדל העצום בין זה לתעשיית סרטים ? היא הרבה פחות נגישה מאשר אולם קולנוע או כל מקום אחר שמקרין בצורה חוקית את התוכן, ולפיכך הרבה יותר פגיעה. אני לא מחזיק שתי קונסולות כי אין לי כסף לזה. הכי קל לי להוציא עלות של חמישה משחקים בישראל, לקנות אקס בוקס פרוץ או Wii פרוץ ולהוריד משחקים, אבל זה פשוט תורם לנקודה שעליה אני מתייחס: אם אין כסף נכנס, בסופו של יום בעל הבית לא ישקיע יותר בתחום, ידאג להוציא משחקים גנריים ושטחיים, עד שהתחום יגווע, העיקר שהוא לא יפסיד כסף. וזה יגיע.
חברה - דין גנב כדין גנב ואני מקווה שיתפסו את כל מי שעושה את זה, ועדיף כמה שיותר מהר. אלו שמשלמים נפגעים מזה מאוד, ואני מתכוון לאיכות המשחקים. תראו את הPC ותגידו לי כמה שחקנים נשארו ? אתם נהנים לשחק אך ורק און ליין ? הנוסחא הזאת עובדת ומעלה את המחיר, ודופקת את אלו שמעדיפים לשחק adventure בשקט, אבל הם לא יכולים, כי מישהו החליט שלא בא לו לשלם על מה שהוא צורך. ההבדל העצום בין זה לתעשיית סרטים ? היא הרבה פחות נגישה מאשר אולם קולנוע או כל מקום אחר שמקרין בצורה חוקית את התוכן, ולפיכך הרבה יותר פגיעה. אני לא מחזיק שתי קונסולות כי אין לי כסף לזה. הכי קל לי להוציא עלות של חמישה משחקים בישראל, לקנות אקס בוקס פרוץ או Wii פרוץ ולהוריד משחקים, אבל זה פשוט תורם לנקודה שעליה אני מתייחס: אם אין כסף נכנס, בסופו של יום בעל הבית לא ישקיע יותר בתחום, ידאג להוציא משחקים גנריים ושטחיים, עד שהתחום יגווע, העיקר שהוא לא יפסיד כסף. וזה יגיע.
Vocare Ad Regnum
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

יש ויש.mikyt12 כתב:דין גנב כדין מורידי מוזיקה/תרגומים/סדרות/סרטים וכו...?...
ברוב המקרים הסדרות והסרטים לא רואות פה אור אם בכלל כך שהנזק הוא הרבה יותר מינורי.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני לא נכנס לזה, אני רוצה רק לציין שמשחקים הרבה יותר רגישים לנושא: אתה יכול לראות או לשמוע מוסיקה וסרטים ברדיו, בקולנוע, בכבלים (אתה משלם מראש על השירות הזה) ובאינטרנט. אתה יכול לצרוך משחקים בצורה חוקית אחת בלבד: עם מכשיר ייעודי לכך. רדיו שמנגן שיר או סרט שמוקרן בטלוויזיה - שילמו עבורם את זכויות היוצרים. כשאתה מוריד סדרה שמשודרת בכבלים, שילמת על התוכן שלה. אני לא טוען שזה בסדר, אבל יקבלו את הכסף. משחק שאתה מוריד - אין לו דרך אחרת בשום אופן להגיע אליך, אך ורק בקניה. וזה מה שהופך את השוק הזה להרבה יותר בעייתי לתחום הפיראטי. תראה כמה משחקים מוציאים למחשב, כמה מהם און ליין. בהתחלה מכרו לנו added services, אבל מהר מאוד זה הפך להיות הגנה על המוצר. מה קורה לי אם אני רוצה לשחק אוף ליין ? המוצר הופך לי הרבה פחות אטרקטיבי, הרבה הרבה פחות. למעשה אני נענש על גניבות של אחרים.mikyt12 כתב:דין גנב כדין מורידי מוזיקה/תרגומים/סדרות/סרטים וכו...?...