הגדרות Color spacing ו-Referencing Levels ב-360 לפנסוניק V20
שלום לכולם,
אני מאד נהנה מהאתר שלכם, ולומד הרבה.
יש לי שאלה לגבי הגדרות Xbox 360 לפנסוניק V20, ועליי לציין שהתשובות בפורומים חו"לניקים הצליחו רק לבלבל אותי יותר, ולא נראה שגם הם בטוחים בתשובה.
לאיזה רמה אני צריך לכוון את ה-Referencing Level בהגדרות הקונסולה, סטנדרט, מתקדם או מורחב? כמו כן, האם ה-color spacing צריך להיות מכוון ל-Auto או Source?
אני מחובר בכבל HDMI.
תודה מראש
יש לי שאלה לגבי הגדרות Xbox 360 לפנסוניק V20, ועליי לציין שהתשובות בפורומים חו"לניקים הצליחו רק לבלבל אותי יותר, ולא נראה שגם הם בטוחים בתשובה.
לאיזה רמה אני צריך לכוון את ה-Referencing Level בהגדרות הקונסולה, סטנדרט, מתקדם או מורחב? כמו כן, האם ה-color spacing צריך להיות מכוון ל-Auto או Source?
אני מחובר בכבל HDMI.
תודה מראש
לי יש vt20
זה אמנם ב3d אבל אותו דגם-אני לא מכוון כלום-חיבור של הhdmi לרסיבר שמחובר לטלוויזיה-יש איכות מעולה בפנסוניק הזאת ואני ממש מרוצה-למה אתה צריך לשנות?
מקווה שעזרתי
אוזס
מקווה שעזרתי
אוזס
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
1. מורחבאנירקשאלה כתב:שלום לכולם,
אני מחובר בכבל HDMI.
תודה מראש...
2. עם אתה רק משחק משחקים RGB , ו ל משחקים+סרטים SOURCE