מבצע לאסקסו בייסיק - פוצל
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אי אפשר להשוות אסקסו בייסיק לסילביה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
וואוitzik_vip כתב:מצאתי מבצע אטרקטיבי באמיגו
מופיע באתר שלהם......
מחיר מעולה לסט הזה.
- coffeetimeshop
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 9
- שם מלא: חניתא
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
[interest]נערך על ידי moti_r: המלצה על מוצרים אסורה על עוסקים בתחום.[/interest]
- coffeelover
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 6
- שם מלא: חניתא
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא השמצנו שום דבר.
מי שהעיר את ההערה היה גולש שלכם והוא אמר ובצדק שלא ניתן להשוות בין הסילביה לבייסיק.
שתי המכונות מצויינות אבל הנתונים של כל אחת מהן שונים ולכן הן מתאימות ללקוחות שונים ולא ברות השוואה בכלל.
אנחנו כתבנו שלגבי המטחנה ניתן יהיה לשדרג בתוספת תשלום.
ולגבי המבצע - זה פשוט לא מבצע. זה קיים אצל כולנו
מי שהעיר את ההערה היה גולש שלכם והוא אמר ובצדק שלא ניתן להשוות בין הסילביה לבייסיק.
שתי המכונות מצויינות אבל הנתונים של כל אחת מהן שונים ולכן הן מתאימות ללקוחות שונים ולא ברות השוואה בכלל.
אנחנו כתבנו שלגבי המטחנה ניתן יהיה לשדרג בתוספת תשלום.
ולגבי המבצע - זה פשוט לא מבצע. זה קיים אצל כולנו
נערך לאחרונה על ידי coffeelover ב 16/02/2011 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
נא שימו לב שאסור להמליץ על מוצרים ספציפיים באתר. קביעה שמוצר אחד טוב יותר מהמוצר השני אפשרית ע"י גולש בפורום, אבל לא ע"י עוסק בתחום. אפילו אם מדובר בעניינים ברורים מאליהם כמו השוואה בין מכונה ב-15K ש"ח למכונה ב-300 ש"ח. המגבלות הללו גורפות, ומטרתן להגן על הפורום ועל כל הגולשים בו, כולל על העוסקים בתחום.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
לא הספקתי לקרוא את מה שמוטי מחק אבל למען הסדר הטוב,
המבצע על הבייסיק הוא מבצע מצויין ואטרקטיבי אבל זה נכון הוא מבצע של היבואן ובכל מקום ניתן לקבל את המוצרים האלה במחיר הזה.
המבצע על הבייסיק הוא מבצע מצויין ואטרקטיבי אבל זה נכון הוא מבצע של היבואן ובכל מקום ניתן לקבל את המוצרים האלה במחיר הזה.
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

תיכף יגיעו גם אנשי אמיגו ויגיבו...
יש כרגע מבצע טוב על הסילביה, יש עוד מבצעים, הכל בסדר.
יש כרגע מבצע טוב על הסילביה, יש עוד מבצעים, הכל בסדר.
- drorlevi23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
התעניינתי לגבי המכונה,הסילביה נראית לי מעניינת,אבל דבר קטן לא ברור לי...,ראיתי גם מבצע על הבייסיק שממליצים עליה,אני כבר ממש מבולבל מה עדיף?
הדרך הטובה ביותר לדעת מה עדיף היא לפתוח שרשור חדש על הנושא, ולצאת מהשרשור הזה שהפך להיות מקור להתנגשות בין עוסקים בתחום...drorlevi23 כתב:התעניינתי לגבי המכונה,הסילביה נראית לי מעניינת,אבל דבר קטן לא ברור לי...,ראיתי גם מבצע על הבייסיק שממליצים עליה,אני כבר ממש מבולבל מה עדיף?...
- drorlevi23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
אני בסך הכל רוצה לקבל מידע מקצועי נטו על המכונה,מבחינת המחיר סבבה לגמרי,אבל נתונים טכנים משהו כזה?!? מישהו?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

העליונות של סילביה על אסקסו ברורה - יש לנו סקירה מקיפה על האסקסו ובה אנחנו מונים את היתרונות והחסרונות.
היא יותר זולה וגם פשוטה יותר מהסילביה.
היא יותר זולה וגם פשוטה יותר מהסילביה.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

drorlevi23, לא כ"כ ברור לי למה האסקסו בכלל נכנסה לשרשור המבצע המקורי על הסילביה, כי אין קשר אמיתי בין המכונות.
זה בערך כמו לדבר על טויוטה יאריס בשרשור מבצע על אודי A3... חוץ מהעובדה שמדובר בשני רכבים עם 4 גלגלים וגיר אוטומטי, אין שום דבר משותף ביניהם.
קרא את הסקירה על האסקסו שדוטאנט הפנה אותך אליה. יהיה לך ברור בסופה ההבדל בין שתי המכונות.
זה בערך כמו לדבר על טויוטה יאריס בשרשור מבצע על אודי A3... חוץ מהעובדה שמדובר בשני רכבים עם 4 גלגלים וגיר אוטומטי, אין שום דבר משותף ביניהם.
קרא את הסקירה על האסקסו שדוטאנט הפנה אותך אליה. יהיה לך ברור בסופה ההבדל בין שתי המכונות.
הסילביה היא המכונה הביתית הטובה ביותר. היא גם מאוד עמידה. חסרונותיה - עקומת לימוד מסויימת, ויש שיאמרו המראה המגושם משהו.
הבייסיק היא מכונה מאוד יפה, וקל יותר להוציא איתה מנות עקביות לא רעות בכלל - עם הקפה הנכון, אתה תביס כל מה שתקבל בבית קפה ממוצע. אבל בסופו של דבר, היא לא משתווה לסילביה בתוצאה שבכוס. לסילביה דוד גדול יותר והטמפ' יציבה יותר בהתאם, כמו כן יש לסילביה OPV וזה מה שעושה את ההבדל האמיתי בינה לבין האחרות. יאריס? אם כבר, סיאט...משהו מעוצב וספרדי
הבייסיק היא מכונה מאוד יפה, וקל יותר להוציא איתה מנות עקביות לא רעות בכלל - עם הקפה הנכון, אתה תביס כל מה שתקבל בבית קפה ממוצע. אבל בסופו של דבר, היא לא משתווה לסילביה בתוצאה שבכוס. לסילביה דוד גדול יותר והטמפ' יציבה יותר בהתאם, כמו כן יש לסילביה OPV וזה מה שעושה את ההבדל האמיתי בינה לבין האחרות. יאריס? אם כבר, סיאט...משהו מעוצב וספרדי
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

טוב, לא צריך להסחף גם לכיוון השני. מה זה "מכונה ביתית"? אניטה היא לא מכונה ביתית?hosq כתב:הסילביה היא המכונה הביתית הטובה ביותר....
אתה מתכוון "מכונה עד 3000 ש"ח".
ב-4000 ש"ח אתה קונה אוסקר שעדיפה על הסילביה בכל פרמטר, כולל בעמידות ובקפה שבכוס.