שלום יש לי את הקודקים של התוכנה totalmedia 3.5
מידע על התוכנה אפשר למצוא מאיפה שהורדתי:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5884093
אז היא כוללת גם קודקים משלה
עכשיו הקטע הוא שרק היא יודעת לנגן את ההקלטות שהיא עושה עם סאונד בגלל שהיא משתמשת בקודקים שלה
מה אפשר לעשות בשביל שגם נגנים אחרים יוכלו להשתמש בקודקים שלה בשביל שגם נגנים אחרים יוכלו לנגן את ההקלטות שלה?
יש לי עוד מחשבים בבית ואני לא רוצה להתקין עליהם את התוכנה סתם רק בשביל לנגן בהם את ההקלטות עם סאונד
אני זוכר שפעם הצלחתי איך שהוא לגרום לנגנים אחרים להשתמש בקודקים של התוכנה הזאת וכך בעצם הנגנים ניגנו את ההקלטות עם סאונד..
אין לי מושג איך עשיתי את זה
אני בטוח שעשיתי את זה בפוקס ואין לי כוח לעשות עוד פוקס כי זה לוקח הרבה מאוד זמן
אני רוצה הדרכה
תודה לעוזרים!
עזרה בקשר לקודקים של ARCSOFT
-
gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
תנסה עם MPCHC או VLC
הם בטוח יפתחו את זה.
הפתרון הכי נוח ופשוט לצפייה הוא להתקין MEDIA PORTAL TV SERVER בלבד
ואז בכל מחשב להשתמש ב MPTV-VIEWER והוא כבר מציג את השידורים וכו
שים לב ש TOTAL MEDIA 3.5 רשום שההקלטות מתנגשות, אז בעיקרון בגלל שבארץ כל הערוצים משודרים על אותו תדר , אתה יכול להקליט גם את כולם בו זמנית ואין בעצם התנגשות. יש תוכנות , כמו למשל 7MC שלא מאפשרות להקליט מספר ערוצים במקביל , אבל זה רק בגלל מגבלה של התוכנה. במדיה פורטל למשל אתה יכול להקליט את כל התחנות בו זמנית בלי התנגשויות.
הם בטוח יפתחו את זה.
הפתרון הכי נוח ופשוט לצפייה הוא להתקין MEDIA PORTAL TV SERVER בלבד
ואז בכל מחשב להשתמש ב MPTV-VIEWER והוא כבר מציג את השידורים וכו
שים לב ש TOTAL MEDIA 3.5 רשום שההקלטות מתנגשות, אז בעיקרון בגלל שבארץ כל הערוצים משודרים על אותו תדר , אתה יכול להקליט גם את כולם בו זמנית ואין בעצם התנגשות. יש תוכנות , כמו למשל 7MC שלא מאפשרות להקליט מספר ערוצים במקביל , אבל זה רק בגלל מגבלה של התוכנה. במדיה פורטל למשל אתה יכול להקליט את כל התחנות בו זמנית בלי התנגשויות.