סטרימר/HTPC חדש מבית אקסטרימר: אקסטרימר אולטרה
[center]Xtreamer Ultra
HTPC in a Box
[img2=550x430]http://download.xtreamer.net/Misc/Xtreamer-Ultra.jpg[/img2]
[/center]
קישורי מידע על ה-Xtreamer Ultra מאתר/פורום אקסטרימר:
• מיני סייט של המוצר עם כל הפרטים, השוואות למוצרים דומים בשוק ועוד
• מפרט טכני מלא והודעת ההכרזה הרשמית
• שאלות על המוצר
• שרשור ההכרזה הישראלי על המוצר
מחיר: 200 יורו.
HTPC in a Box
[img2=550x430]http://download.xtreamer.net/Misc/Xtreamer-Ultra.jpg[/img2]
[/center]
קישורי מידע על ה-Xtreamer Ultra מאתר/פורום אקסטרימר:
• מיני סייט של המוצר עם כל הפרטים, השוואות למוצרים דומים בשוק ועוד
• מפרט טכני מלא והודעת ההכרזה הרשמית
• שאלות על המוצר
• שרשור ההכרזה הישראלי על המוצר
מחיר: 200 יורו.
נערך לאחרונה על ידי TomerBr ב 16/02/2011 21:05, נערך 8 פעמים בסך הכל.
הם כותבים שישנו סטרימינג מלא ל-HD AUDIO
אבל בשום מקום לא מצאתי שכתוב באופן מפורש שזה יתמוך בפורמטים חדשים של HD
האם ישנן מקורות כלשהם ?
ברור לי שאף אחד מחברי הפורום עדיין לא נגע במכשיר
שנית , המשתמש יוכל לבחור בכניסה למכשיר האם להשתמש בממשק שלהם או להיכנס למערכת הפעלה שיתקין , נכון ?
אם מישהו יודע , נשמח לתשובות
אבל בשום מקום לא מצאתי שכתוב באופן מפורש שזה יתמוך בפורמטים חדשים של HD
האם ישנן מקורות כלשהם ?
ברור לי שאף אחד מחברי הפורום עדיין לא נגע במכשיר
שנית , המשתמש יוכל לבחור בכניסה למכשיר האם להשתמש בממשק שלהם או להיכנס למערכת הפעלה שיתקין , נכון ?
אם מישהו יודע , נשמח לתשובות
איך הגעת למסקנה הזו? עובד נהדר בסטרימינג.rbroudo כתב:עד היום כל המוצרים של אקס"סטרימר" הצטיינו בעיקר בלנגן תכנים מהדיסק הפנימי.
ה"אקס" היה חזק ה"סטרימר" לא ממש עובד.
אולי סוף סוף יהיה למשפחת האקסטרימר חבר אחד שאכן יוכל לעשות Streaming של מדיה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Nzep1,
תכנים בעלי קצב נתונים גבוה עדיין מגמגים דרך הרשת. תופעה זו משותפת לכל הסטרימרים מבוססי Realtek.
תכנים בעלי קצב נתונים גבוה עדיין מגמגים דרך הרשת. תופעה זו משותפת לכל הסטרימרים מבוססי Realtek.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אוטרה סטרימר
שלום לכם השמח מאוד עם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך אני מפעיל את המכשיר הזה אין לי מושג איך אני עובד איתו כאילו השלטים לא מגיבים איך אני מתחבר לאינטרנט או למחשב או רואה סרט או מעביר נתונים מוריד תוכנות או מתקין אין לי מושג מה אני עושה עם המכשיר השמח מאוד לעזרה ואיך אפשר לשפר לו ביצועים אני מבין שזה לא סטרימר ורגיל זה מחשב אך אני לא מבין למה זה לא עובד לי אין שום חוברת הסברה תודה רבה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
שלום חיים וברוך הבא לפורום.
שים לב שהקפצת נושא ישן מלפני כמה חודשים וזה סתם יוצר בלאגן מיותר.
להבא פתח פוסט משלך...
בדבר שאלתך מדובר במחשב רגיל - כיום עם מחשב שולחני לא מגיע חוברת הפעלה.
ההפעלה מסתכמת בהדלקה...
המחשב מגיע עם דיסק נשלף בו יש מערכת הפעלה חינמית של לינוקס עם הרבה תוספות ותוכנות להפעלה מהירה ונוחה.
אתה יכול להשתמש בזה אך לא כל כך מומלץ היות ומדובר בהפעלה מדיסק נשלף ועל כן המערכת תעלה לאט.
מומלץ להשקיע עוד טיפ טיפ כסף בכונן פנימי של 2.5" ועליו אתה יכול להתקין מה שבא לך אם זה לינוקס/ווינדוס
אתה זה שקובע מה יהיה והיכן לא אף אחד אחר... ה-DOK הוא פריבילגיה ולא חובה... אם אתה רוצה וכיף לך עם לינוקס.. תשתמש.. אם לא תתקין ווינדוס ובזה סיימת.
מידע נוסף אודות מה להתקין/איך להתקין וסדר הפעולות עם התקנות של המחשב HTPC שלך תמצא בפורום הייעודי הנ"ל:
http://www.hometheater.co.il/forum12
שים לב שזהו לא סטרימר ועל כן הכיוון אם יהיה קושי זה לפתוח פוסט בלינק שנתתי לך ותקבל מענה לכל שאלה.
תתחדש!
שים לב שהקפצת נושא ישן מלפני כמה חודשים וזה סתם יוצר בלאגן מיותר.
להבא פתח פוסט משלך...
בדבר שאלתך מדובר במחשב רגיל - כיום עם מחשב שולחני לא מגיע חוברת הפעלה.
ההפעלה מסתכמת בהדלקה...
המחשב מגיע עם דיסק נשלף בו יש מערכת הפעלה חינמית של לינוקס עם הרבה תוספות ותוכנות להפעלה מהירה ונוחה.
אתה יכול להשתמש בזה אך לא כל כך מומלץ היות ומדובר בהפעלה מדיסק נשלף ועל כן המערכת תעלה לאט.
מומלץ להשקיע עוד טיפ טיפ כסף בכונן פנימי של 2.5" ועליו אתה יכול להתקין מה שבא לך אם זה לינוקס/ווינדוס
אתה זה שקובע מה יהיה והיכן לא אף אחד אחר... ה-DOK הוא פריבילגיה ולא חובה... אם אתה רוצה וכיף לך עם לינוקס.. תשתמש.. אם לא תתקין ווינדוס ובזה סיימת.
מידע נוסף אודות מה להתקין/איך להתקין וסדר הפעולות עם התקנות של המחשב HTPC שלך תמצא בפורום הייעודי הנ"ל:
http://www.hometheater.co.il/forum12
שים לב שזהו לא סטרימר ועל כן הכיוון אם יהיה קושי זה לפתוח פוסט בלינק שנתתי לך ותקבל מענה לכל שאלה.
תתחדש!