ברצוני לרכוש את המסך הנל
חוות דעת יתקבלו בברכה
שימושים:
YES HD
HD MOVIES
XBOX360
אשמח אם תעזרו לי

רוב השימושים שלו הם HD.asaf23 כתב:חפשו חוות דעת על ה-EX700, זה כמעט אותו מסך.
המסכים של סוני מצויינים אבל כדאי לבדוק שאין זליגות ועננות, חלק ממסכי הלד הצידי של סוני סובלים מכך.
אני הייתי לוקח את ה-EX500....
שטויות, למה לא בר השוואה? מה נותן לו הלד הצידי מלבד מסך יותר דק? זליגת אור וחוסר אחידות?טלHD כתב:רוב השימושים שלו הם HD.asaf23 כתב:חפשו חוות דעת על ה-EX700, זה כמעט אותו מסך.
המסכים של סוני מצויינים אבל כדאי לבדוק שאין זליגות ועננות, חלק ממסכי הלד הצידי של סוני סובלים מכך.
EX710 מול EX500 ב HD זה לא בר השוואה. 700/710 פי כמה יותר טובות בתחום הזה.
SD זה כבר סיפור אחר....

לפני שאתה משתמש בביטויים כמו "שטויות"....כדאי שתראה EX500 ליד EX710 בשידורי HD ותבין את הפער בינהן (בHD)asaf23 כתב:שטויות, למה לא בר השוואה? מה נותן לו הלד הצידי מלבד מסך יותר דק? זליגת אור וחוסר אחידות?טלHD כתב:רוב השימושים שלו הם HD.asaf23 כתב:חפשו חוות דעת על ה-EX700, זה כמעט אותו מסך.
SD זה כבר סיפור אחר....
EX500 מסך מצויין לכל סוגי התכנים....
אני אנסה לראות את שתיהן צד לצד בחנות של סוני. אבל אני לא מבין איך אתה ממליץ על מסך עם כתמי אור.טלHD כתב:לפני שאתה משתמש בביטויים כמו "שטויות"....כדאי שתראה EX500 ליד EX710 בשידורי HD ותבין את הפער בינהן (בHD)asaf23 כתב:שטויות, למה לא בר השוואה? מה נותן לו הלד הצידי מלבד מסך יותר דק? זליגת אור וחוסר אחידות?טלHD כתב:רוב השימושים שלו הם HD.asaf23 כתב:חפשו חוות דעת על ה-EX700, זה כמעט אותו מסך.
SD זה כבר סיפור אחר....
EX500 מסך מצויין לכל סוגי התכנים.......