integra DTR-80.2 vs onkyo 5008
אני מניח ששנאי טוב יעלה בין 500 ל- 1,000 ש"ח.
בהנחה שהאונקיו אכן יעלה $1,900 זו הבחירה הנכונה לדעתי.
למחירים שנקבת יש להוסיף כ- 34% מכס ומע"מ. כמו כן, עלויות הובלה כך שהמחיר לאונקיו כולל השנאי יגיע למקסימום 12,000 ש"ח, אולי 11,500.
מה המחיר בארץ?
למחירים שנקבת יש להוסיף כ- 34% מכס ומע"מ. כמו כן, עלויות הובלה כך שהמחיר לאונקיו כולל השנאי יגיע למקסימום 12,000 ש"ח, אולי 11,500.
מה המחיר בארץ?
Balance כתב:אני מניח ששנאי טוב יעלה בין 500 ל- 1,000 ש"ח.
מה המחיר בארץ?...
בני ידידי
המחיר באיזור ה-20K...
אמנם ניתן להשיגו גם ב-16...
אני חושב שההפרש בהחלט מצדיק רכישה מחו"ל...
כיול זה בהחלט מניח טוב יותר את פיזור הבאס בחלל, וההדיקות עם הקדמיים ובכלל במערכת...בהחלט נשמע לאוזן...Balance כתב:לך על האונקיו, הוא מכשיר מעולה.
תתחדש![]()
כמובן שבכיול האוטומטי ישנו טיפול בתדרים הנמוכים מ- 63 הרץ....
ישנה תחושה פורפוציונאלית הרבה יותר של הסאב...כאשר הוא מטופל בתדרים קריטים מתחת ל-63
ההאחידות של הסאב עם כלל המערכת פנומנאלית ושקופה לחלוטין...
מאז שאני עם האינטגרה, אני בהחלט "מגלה" את הסאב שלי מחדש...
ועתה אני מבין את היכולות והאיכות שהוא מוציא..
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עקרונית, יותר קרוב ל-20 מל-15. בכל מקרה משמעותית יותר מ-12..!Balance כתב:מה המחיר בארץ?...
audiogon זו לא חנות, זה אתר כמו eBay בו אנשים וסוחרים קונים ומוכרים ציוד. שאלת האמינות היא למוכר עצמו, תבדוק כמה feedback יש לו, כמובן שתשלם רק בעזרת PayPal וכו...אסףל כתב:מישהו מכיר את החנות audiogon? אמינה?...
קניה מחו"ל
אסףל, יכול להיות שבעקבות השרשור "מבצע השנה" שדיבר על רכישה מחו"ל נוצר הרושם שזהו עניין של מה בכך אבל לא כך הדבר. לכן אני ממליץ לך (וכמובן אשמח לעזור) לברר טוב מאיפה כדאי לרכוש, מה לרכוש וכמובן להבין ולהפנים את החסרונות בייבוא ורק אז לעשות או לא לעשות את הצעד.
במקרה שלך, מכיוון שיש לך חבר עם זכויות תושב חוזר אתה בהחלט יכול לרכוש "חבילה" מנצחת. אולי תספר קצת יותר מה יש לך היום, מה אתה רוצה להשיג וכו ונוכל לייעץ לך יותר.
בהצלחה...
במקרה שלך, מכיוון שיש לך חבר עם זכויות תושב חוזר אתה בהחלט יכול לרכוש "חבילה" מנצחת. אולי תספר קצת יותר מה יש לך היום, מה אתה רוצה להשיג וכו ונוכל לייעץ לך יותר.
בהצלחה...
אגב בניBalance כתב:בעיקרון המכשירים זהים עם יתרון קל לאינטגרה בנושא הטיפול הידני בתדרים נמוכים מ- 63 הרץ.
עיבוד הוידאו מתאים.
מה שכן, תצטרך שנאי מאד איכותי ל- 220 וולט
מהי העלות בארה"ב?...
ידוע לך עד כמה "נמוך" הכיול של ה audyssey יורד...
ז"א האם הוא מטפל בתדרים מתחת ל-40hz...?
עד ה-40 הכיול הידני באינטגרה מאפשר, האם בכיול אוטומטי שאודיסיי 32XT ישנו טיפול מתחת ל-40?
אם הייתה לי את האופציה, להביא היום את כל המערכת מחו"ל ללא מס ובמחירים של ארה"ב.
הייתי עושה את זה בלי לחשוב בכלל, במיוחד במיוחד רמקולים.
אם אתה יכול להגדיל את התקציב הייתי גם רוכש בנוסף לרצפתיים, סנטר מאותה סדרה, סאב, אחוריים בי או די פולריים.
הייתי עושה את זה בלי לחשוב בכלל, במיוחד במיוחד רמקולים.
אם אתה יכול להגדיל את התקציב הייתי גם רוכש בנוסף לרצפתיים, סנטר מאותה סדרה, סאב, אחוריים בי או די פולריים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
זה תלוי מה גובה הפופיק שלך כמובןאסףל כתב:תגידו לא קפצתי מעל הפופיק בעניין הרסיבר ?בהנחה שאין לי יותר מידי מושג בק"ב ורק עכשיו נכנסתי לעולם מופלא זה...
ללא ספק ננעלת על מוצרים מהשורה הראשונה, שלא נהוג למצוא אצלהחובב המתחיל.
הכל ענין של כסף. יש אפשרות אז סבבה אין אז אפשר להסתדר גם עם DTR 40.2 או עם אונקיו 1008/3008 .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא, 5 שנים זה לחלק מהזכויות של עולה חדש.אסףל כתב:למיטב הבנתי זכויות תושב חוזר הם ל5 שנים מיום חזרתו .כך שיש לי זמן...
לתושב חוזר יש פטור ממס על מוצר חשמלי אחד מכל סוג (חוץ מ-TV ו-PC, עבורם מותר 2 מכל אחד), בהגבלה של עד שני משלוחים בתוך 9 חודשים מהתאריך הקובע לתחילת הזכויות (תאריך החזרה לארץ).
לצורך העניין, אם מישהו חוזר לארץ ב-1 למרץ, אז הוא יכול להביא עד שני משלוחים פטורים ממכס של מוצר אחד מכל סוג, 2 TV ו-2 PC, כל עוד אלה מגיעים עד ה-1 לדצמבר (9 חודשים אחרי ה-1 למרץ).
מצ"ב לינק למדריך המפורט של רשות המסים בנושא...
אם אני מבין נכון, התקציב לך הוא בערך 3000$. אני הייתי משקיע כ 1000$ ברסיבר ובגלל שזו הרפתקאה ראשונה שלך הייתי קונה מארה"ב אבל 220V.אסףל כתב:האמת היא שזוהי המערכת הראשונה שאני רוכש חשבתי להתחיל אם רסיבר וזוג רצפתיים ולאחר תקופה (שיהיה כסף) השלים את שאר חלקי המערכת. אשמח לדעת על רמקולים רצפתיים שיתאימו לאונקיו ? התקציב הוא 1000$...
ב 2000$ הנותרים תחפש סט רמקולים, קדמיים וסנטר מאותה סידרה. האם האזנת לרמקולים כלשהם?