YES_HD מסך מחשיך למספר שניות
בזמן האחרון אני נתקל בתופעה הזאת. בזמן צפיה בשידורי YES (ממיר YesHD. לא טוטאל), המסך (LG PK550) מדי פעם מחשיך לשניה או שתיים. אח"כ התמונה חוזרת והכל בסדר עד הפעם הבאה. יש יכול לקרות פעם אחת בערב או כל 5 דקות.
טכנאי של YES טען שהבעיה היא כנראה בכבל HD שלי. אבל כשאני מחבר את הסטרימר עם אותו כבל ולאותה כניסה במסך הבעיה לא קיימת.
מישהו נוסף נתקל בזה?
טכנאי של YES טען שהבעיה היא כנראה בכבל HD שלי. אבל כשאני מחבר את הסטרימר עם אותו כבל ולאותה כניסה במסך הבעיה לא קיימת.
מישהו נוסף נתקל בזה?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תקלה נפוצה שנגרמת בגלל תשתית יס לקויה-כמו לנבי פגום.ezolid כתב:בזמן האחרון אני נתקל בתופעה הזאת. בזמן צפיה בשידורי YES (ממיר YesHD. לא טוטאל), המסך (LG PK550) מדי פעם מחשיך לשניה או שתיים. אח"כ התמונה חוזרת והכל בסדר עד הפעם הבאה. יש יכול לקרות פעם אחת בערב או כל 5 דקות.
מישהו נוסף נתקל בזה?...
היות והרגישות של הטיונר של ממיר הHD
גבוהה ,כל הפרעה בקליטה מתורגמת למסך שחור לשניות.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
היתה לי בעיה דומה
גם אני חשבתי שזה לא הכבל בגלל שעם הסטרימר עבד בסדר גמור
אבל לאחר בדיקה ארוכה עם הכבל והסטרימר , התברר שאכן פשוט מדובר בכל תקול
הכבל כושל פעם בכמה זמן ולכן אני ממליץ לך להחליף אותו לכבל אחר
אבל לאחר בדיקה ארוכה עם הכבל והסטרימר , התברר שאכן פשוט מדובר בכל תקול
הכבל כושל פעם בכמה זמן ולכן אני ממליץ לך להחליף אותו לכבל אחר
תודה למגיבים.
כבר ניסיתי פעם להעביר את הממיר מ 1080i ל 720p ולא הרגשתי הבדל אמיתי, לא באיכות בתמונה ולא בכמות ההפרעות... אתמול העברתי ל- auto. במעבר בין הערוצים אני בעצם מקבל התנהגות כמו של ההפרעה, כלומר מסך מחשיך לשניה או שנתיים (ולפעמים גם הופך ירוק לשבריר שניה). אבל למעט המעבר בין הערוצים זה לא קרה תוך כדי צפיה.
אני לא כלכך אוהב את ה -auto אבל ניתן לזה כמה ימים ונראה מה קורה.
כבר ניסיתי פעם להעביר את הממיר מ 1080i ל 720p ולא הרגשתי הבדל אמיתי, לא באיכות בתמונה ולא בכמות ההפרעות... אתמול העברתי ל- auto. במעבר בין הערוצים אני בעצם מקבל התנהגות כמו של ההפרעה, כלומר מסך מחשיך לשניה או שנתיים (ולפעמים גם הופך ירוק לשבריר שניה). אבל למעט המעבר בין הערוצים זה לא קרה תוך כדי צפיה.
אני לא כלכך אוהב את ה -auto אבל ניתן לזה כמה ימים ונראה מה קורה.