שאלה לבעלי x10 mini

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
dan76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בדגם הרגיל יש אפשרות למקלדת וירטואלית מלאה? (או רק הקלדה "טלפונית" (3 אותיות על כל מקש))
אם יש - האם המקלדת הוירטואלית נוחה?

אני מתלבט בין הדגם הרגיל לדגם ה PRO שכולל מקלדת, אשמח לתובנות מבעלי נסיון.

תודה!

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

פמניסיון יגיד. כך את הפרו, גם עם ניתן להתקין וירטואלית על מיני, המסך קטן מידי גם לזה, למה לא ללכת על x10 הרגיל? ולקבל מסך טוב עם מקלדת ורטואלית? או שאתה מחפש קטן יותר?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

לי יש X10 מיני.
ניתן להפעיל מקלדת QWERTY מלאה, כולל תמיכה מלאה בעברית ובאנגלית.
כמו כן, המקלדת מתהפכת ב-90 מעלות כאשר מסובבים את המכשיר, ואז זה עוד יותר נוח כי היא רחבה יותר.
צריך רק להתקין את העדכון האחרון באופן מסודר עם התוכנה הרשמית של סוני אריקסון, ואז לעשות למכשיר Root עם SuperOneClick ולהתקין עליו AnySoftKeyboard.
יש גם עוד אפליקציות למקלדת בתשלום כמו SliteIt ו-SmartKeyboard (משהו כמו 1-2 דולר), לדעתי ה-Any מספיק בהחלט.

עבור תמיכה בהיפוך אוטומטי ב-90 מעלות בכתיבת SMS-ים, צריך לעשות בנוסף שינוי קטנטן בקובץ שנקרא build.prop ולעשות ריסטרט למכשיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dan76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה רבה.

בדיעבד, עדיין היית לוקח את הרגיל או שהיית בוחר ב PRO?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #5 

האמת שבדיעבד, הייתי קונה את האייפון המוקטן שאמור לצאת עוד כמה חדשים. ;)

ממש לא לגבי הפרו של X10 mini. הוא מגושם יותר וכבד יותר. ה-X10 mini הרגיל מצויין לדעתי, ואני לא מתחרט על הקנייה שלו.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #6 

אני גם קניתי את רגיל, ולמען האמת, אחרי שיצא שידרוג של עברית מקורית, מחקתי את המקלדת qwerty שהייתה לי. אני משתמש במילון t9, הרבה יותר נוח לי. למרות שגם מקלדת qwerty בכלל לא רעה. ולא הייתי מחליף אותו ל-pro:)

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

חח זה מכשיר לילדים קטנים ,איך איך אנדרואיד על מסך 2.5 אינץ'? ושוב אני שיחקתי במכשיר ולא מעט, לי יש את ה X10 הרגיל, אומנם קצת מגושם ,אבל המסך עושה את שלו, מחזיק עצבאות שיהיה 2.2+ עליו רישמי חח :lol: :lol:
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

אין מצב שאני אלך עם מכשיר עם גודל מסך של 3.5-4... זה דבר שלא נכנס לכיס, ולא נוח להחזיק בידיים. אני עדיין לא מבין בשביל מה צריך מכשיר כל כך גדול... אבל סה"כ זה עניין של טעם. אני אוהב מכשירים קטנים, קלים וחכמים:)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #9 

1+ (Y)

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

האמת ..זה כמו שאתה קונה פלסמה 42 לסלון אחרי כמה ביקורות וזה נראה לך ענק איזה חודש?! ואז אתה שוכך מהגודל (מתרגל) ומתאכזב שלא קנית גדול יותר?
אחרי שבוע וחצי שלי עם X10 הוא מרגיש נוח לגמרי חח ולא גדול כמו שהרגיש בפעם הראשונה חח, "ככה זה" כמו שאורמים חח, הוא גם לא כבד ודק, אז לכיס זה כן נכנס :D

dan76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

תודה על ההמלצות, התחדשתי במיני :)

שאלה נוספת - יש דרך לגרום למסך לא להכבות בזמן שיחה? (זה די מעצבן שכשמסיימים שיחה אי אפשר לנתק מייד אלא צריך קודם "להעיר" את המסך)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #12 

pixies,
האם ניסית להתקין את מקלדת ה Gingerbread keyboard? היא חינמית, תומכת בעברית וטובה מאוד לטעמי:
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

תתחדש!!!

לא חושב, המסך נכבה אוטומטית, כשאתה מקרב טלפון לאוזן, ונדלק כמה שניות אחרי שאתה מרחיק אותו מהראש. לא נראה לי שאפשר לשנות זאת

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #14 

osherov כתב:pixies,
האם ניסית להתקין את מקלדת ה Gingerbread keyboard? היא חינמית, תומכת בעברית וטובה מאוד לטעמי:
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
...
לא מכיר, אבל ננסה, למה לא. זה עובד על אנדרויד 2.1?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #15 

pixies,
לדעתי כן,

dan76,
תתחדש (Y)

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #16 

לכל בעלי ה x10 mini - בפרספקטיבה, הייתם עדיין רוכשים את המכשיר? ועוד שאלה לגבי עמידות בנפילות - הוא עדין או יעמוד בנפילות קלות?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #17 

אני יכול להגיד לך שאני די מרוצה מביצועי המכשיר, אולם צריך לזכור שהמסך קטן ואין ספק שטלפון גדול יותר כמו גלקסי או אייפון הוא נוח יותר. אני מאמין שהוא עמיד בנפילות קלות. אני קניתי לו מגן סיליקון באיביי בכמה דולרים, שהוא די עבה (כמילימטר +), אלסטי וגמיש, ובהחלט עשוי לרכך נפילות.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

נכון להיום הייתי ממתין כבר ל-xperia mini, שהולך להחליף את x10 mini בקרוב, אבל לא הייתי מחליף למכשיר גדול יותר. לגבי הנפילות - אני לא קניתי לו שום מגן, ואני פשוט זהיר איתו

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #19 

תודה על התשובות. אני רואה שהמכשיר בחנויות מגיע כנראה ללא עברית ועם גרסא 1.6 - ראו למשל כאן http://www.220v.co.il/productspec.asp?id=3915. כמה מסובך זה להתאים את הממשק לעברית ולעדכן את הגרסא? האם ניתן למצוא הסבר מסודר?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

זה לא מסובך, אתה עושה פשוט עידכון תוכנה, בעזרת תוכנת עידכונים של סוניאריקסון. בהרבה חנויות פרטיות יגידו לך גם שעיכון עצמאי יסיר מהם את האחריות על המכשיר. הדרך הנוספת - לקנות מכשיר אצל היבואן הרשמי. קצת יותר יקר, אבל תקבל מכשיר עם אנדרואיד 2.1 ועברית, ואחראיות. קצת יותר יקר, אבל נראה לי יותר בטוח. החנות פעם הייתה בקניון שבעת הכוכבים, מחיר של המכשיר 1250 ש"ח.

תשים לב לעוד דבר - x10 mini לא יקבל עידכוני אנדרואיד מעבר ל-2.1. לדגם החדש יש מעבד יותר חזק והוא יהיה בעל מערכת הפעלה יותר חדשה. אני הייתי ממתין
http://www.sonyericsson.com/cws/product ... ifications

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”