עזרה ברסיבר KRF-V7030D
שלום רב וסליחה על הבורות
קיבלתי רסיבר קנווד 7030d ידוע לי שזה דגם ישן יש לי כמה שאלות
1. יש מס' חיבורים מאחור של חיבורי קליפס והברגה האם לשם עליי לחבר את הרמקולים?
2. אלו רמקולים סבירים אני יכול לחבר לרסיבר הזה.
3. האם עדיף לחבר באופטי את מכשיר ה די וי די או דרך כניסות RCA אדום ולבן שיש
האם אני אוכל לשמוע בכל 5 הרמקולים?
תודה רבה
קיבלתי רסיבר קנווד 7030d ידוע לי שזה דגם ישן יש לי כמה שאלות
1. יש מס' חיבורים מאחור של חיבורי קליפס והברגה האם לשם עליי לחבר את הרמקולים?
2. אלו רמקולים סבירים אני יכול לחבר לרסיבר הזה.
3. האם עדיף לחבר באופטי את מכשיר ה די וי די או דרך כניסות RCA אדום ולבן שיש
האם אני אוכל לשמוע בכל 5 הרמקולים?
תודה רבה
שלום,
הרסיבר הוא 5.1 , כלומר, אפשר לחבר אליו זוג רמקולים קדמיים, סנטר, אחוריים וסאב.
ליד כל חיבור רשום למה הוא מיועד.
אתה יכול לחבר כל רמקול שלא נחשב ל"קשה" לדחיפה, כלומר, שאינו בעל עכבה נמוכה מידי.
אם אין לך את מדריך ההפעלה שלו, תבקש מ CRAZYDIAMOND שיסביר לך מאיזה אתר הוא הוריד את המדריך בזמנו .
http://www.hometheater.co.il/vt46473.%D ... 7%99%D7%9D
לפי האמור בלינק שצורף, הרסיבר אמור להתמודד עם רמקולים בעלי עכבה של 4 אוהם ומעלה.
כמובן שככל שהרמקול קל יותר לדחיפה (עכבה גבוהה יותר ורגישות גבוהה יותר), כך הרסיבר יעמוד במשימה טוב יותר.
לשאלתך השלישית - אם יש לך רק 2 יציאות RCA ב DVD אז על מנת לשמוע בצליל היקפי (5.1 דולבי דיגיטל או DTS ) אתה חייב להשתמש בחיבור האופטי.
ארז
הרסיבר הוא 5.1 , כלומר, אפשר לחבר אליו זוג רמקולים קדמיים, סנטר, אחוריים וסאב.
ליד כל חיבור רשום למה הוא מיועד.
אתה יכול לחבר כל רמקול שלא נחשב ל"קשה" לדחיפה, כלומר, שאינו בעל עכבה נמוכה מידי.
אם אין לך את מדריך ההפעלה שלו, תבקש מ CRAZYDIAMOND שיסביר לך מאיזה אתר הוא הוריד את המדריך בזמנו .
http://www.hometheater.co.il/vt46473.%D ... 7%99%D7%9D
לפי האמור בלינק שצורף, הרסיבר אמור להתמודד עם רמקולים בעלי עכבה של 4 אוהם ומעלה.
כמובן שככל שהרמקול קל יותר לדחיפה (עכבה גבוהה יותר ורגישות גבוהה יותר), כך הרסיבר יעמוד במשימה טוב יותר.
לשאלתך השלישית - אם יש לך רק 2 יציאות RCA ב DVD אז על מנת לשמוע בצליל היקפי (5.1 דולבי דיגיטל או DTS ) אתה חייב להשתמש בחיבור האופטי.
ארז
חבר לצד השמאלי (החיבורים בהברגה).benk22 כתב: תודה רבה עכשיו ברור לי יותר
רק דבר נוסף אני מצרף צילום של פנל חיבור הרמקולים אני רוצה לדעת לגבי הרמקולים הקדמיים היכן עדיף לחבר כי יש שתי אופציות...
בצד הימני יש לך עוד זוג חיבורים שמסומן באות B . זה אופציה לחיבור של זוג רמקולים נוסף. אין לך צורך בזה.
חיובי. זה החיבור לאחוריים.benk22 כתב:
ובנוסף רמקולי הסראונד האם החיבור היחיד שלהם הוא בצד הימני למטה...
כעת אני רואה בתמונה שהם מציינים שהעכבה של הרמקולים צריכה להיות בין 8-16 אוהם.
במילים אחרות, הרסיבר לא בנוי לדחוף רמקולים קשים בעלי עכבה פחות מ 8 אוהם.
הבעיה היא שיצרני הרמקולים לא מפרסמים את התנהגות העכבה לאורך כל ספקטרום התדרים, אבל יש כאלה שמציינים את המינימום עכבה (שפחות מזה הרמקול לא אמור לרדת).
ארז