המלצה לרסיבר בבקשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
T-boon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם!

אני מעונין לרכוש רסיבר 5.1
המערכת מיועדת לצפיה בסרטי HD דרך המחשב. וממיר HOT-HD
לא ממש חשוב לי אם הרסיבר תומך בכל הפורמטים החדשים של וידאו מכיוון שאני תמיד יכול לחבר את המחשב והממיר ישירות לטלויזיה, אך חשוב שיתמוך בכל הפורמטים החדשים של אודיו כמובן (למרות שזה יהיה נחמד למתג דרך הרסיבר)

מיועד לסלון בגודל של 4X4 מטר

טלויזיה LCD טושיבה REGZA 42AV635D

כרגע יש לי שתי מערכות מיני סטריאו ישנות אשר מחוברות לכרטיס הקול של המחשב בצורה אנלוגית PL TO RCA
2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים (אני יודע שזה לא טוב במיוחד אך זה מה יש כרגע..)

לא מעוניין במשהו יקר, יד שניה גם בא בחשבון

לאחר עיון בביקורות, אני חושב ללכת על Onkyo TX-SR606 למרות שהוא 6.1 ולא 5.1
האם יש דגם דומה של 5.1 אשר יכול להוזיל במחיר? ואולי גם תומך ב-Upscale 1080P

תודה רבה :D

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

תקציב?

נ.ב. ה-606 סבבה לגמרי ומתאים בדיוק לצרכים שלך (Upscaling, תמיכה ב-HD וכיו"ב...) ואין לך מה לדאוג מהקטע של ה-6.1 - הוא יעבוד עם מה שתחבר לו, ככה שאתה לא מחוייב לשישה רמקולים וסאב רק בגלל שהרסיבר תומך ב-6.1.

T-boon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

epony כתב:תקציב?

נ.ב. ה-606 סבבה לגמרי ומתאים בדיוק לצרכים שלך (Upscaling, תמיכה ב-HD וכיו"ב...) ואין לך מה לדאוג מהקטע של ה-6.1 - הוא יעבוד עם מה שתחבר לו, ככה שאתה לא מחוייב לשישה רמקולים וסאב רק בגלל שהרסיבר תומך ב-6.1.
...
התקציב הוא 1500 שקלים פחות או יותר, ראיתי בלוח משומשים Onkyo TX-SR606 ב-2000 שקלים
אך זה נראה קצת יקר ביחס למחיר של חדש..

לאחר קריאה חוזרת של מפרט טכני, המגבר הזה הוא בכלל 7.1 ולא 6.1 ואכן Upscaling רק עד 1080i
אני רק מציין זאת משום שאולי יש דגם זהה מבחינת כל הפונקציות ושתומך בדיוק באותם הפורמטים, רק שיהיה 5.1
אולי יוזיל את המחיר, כי אני לא חושב שאני צריך יותר מ- 5.1

תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”