יש כבישים מומלצים לנסוע דרכם?
האם יש הצדקה לנסוע בכביש 6 בשעות האלה?
אשמח להכוונה בדרכים

ואיך אמורים לנסוע צפונה אם לא דרך איילון + כביש החוף?pixies כתב:גנות עד לה גארדיה זה בשביל נסיעה לת"א, לא לצפון......
לא הבנתי את ההערה. אם נוסעים צפונה מראשון לציון יש בערך 4 דרכים:pixies כתב:גנות עד לה גארדיה זה בשביל נסיעה לת"א, לא לצפון......

חמש שנים אני נוסע יומיום מאזור ראשלצ לאזור רמת החייל. הנתיב שהצעת הוא הגרוע ביותר.pixies כתב:ממשיכים בכביש 4 לכיוון צפון עד למורשה ואז עולים לכביש 5 מערב עד גלילות....

ממליץ לך לנסות בשעה בה ברצונך לצאת מהבית מאחר ו WAZE מחשב את המסלול ע"פ העומסים הקיימים בכל רגע נתוןrichrach כתב:מראה לי את 2 הדרכים רק דרך כביש 6Yoel68 כתב:http://www.waze.co.il/livemap/......

ואני עדיין חושב שהדרך הכי טובה יהא דרך כביש 6, בלי פקקים ובלי עצבים (כמובן שאם אין איזו תאונה חו"ח או משהו דומה)nir11 כתב:לא הבנתי את ההערה. אם נוסעים צפונה מראשון לציון יש בערך 4 דרכים:pixies כתב:גנות עד לה גארדיה זה בשביל נסיעה לת"א, לא לצפון......
1) 431 לכביש 6 - כאן לא תעמוד בשום פקק ביום רגיל שאין בו תאונות.
2) כביש 20, ז"א מה שנקרא "כביש וולפסון" - כאן תאכל אותה מיוספטל (או קוממיות) עד לה-גארדייה.
3) כביש אשדוד תל אביב והתחברות לנתיבי איילון ( מסלול שכולל את גנות- לה גארדייה.)
4) כביש אשדוד תל אביב והתחברות לכביש 4, ז"א כביש גהה, ומשם התתחברות לכביש החוף במחלף כלשהו (או לכביש 6). כאן תוכל אותה במסובים-מחלף גהה.
אפשר כמובן גם לסוע דרך חולון-תל אביב ז"א לסוע דרך הכרך, אבל כאן תאכל אותה לאורך כל הדרך......