Google מתחילה לצנזר מונחים מעולם שיתוף הקבצים.

והורדת סרטים ומשחקים זו חציית קו מותרת...?Huber כתב:למרות שאני חושב שזה מהלך מעורר דאגה, מנועי חיפוש אמורים להיות אוביקטיביים ככל הניתן ולא מושפעים משיקולים כספיים - לפחות לא ברמת תוצאת החיפוש הישירה, אני לא חושב שזה מה שיפגע בפיראטיות. אני לא מאמין שחלק משמעותי מהמורידים באמת משתמשים בשיטה שתוארה בכתבה ורב האנשים שאני מכיר יודעים היכן למצוא את מה שצריך גם בלי גוגל.
אני לא נאיבי, אני מבין שכולם שם למטרות רווח, אבל לדעתי פה חצו קו מסויים שאסור היה לחצות....

אחד המקימים של PB אמר בתכנית שבתגובה לטענות של הפסדים כבדים שנגרמים לתעשייה הוא פנה ל RIAA ואמר להם "בואו תקנו אותנו תמורת 10% מהסכום שאתם טוענים שאתם מפסידים, ואז זה ייתן לכם 90% רווח חזרה" . הם לא הגיבו....

מה?!Nunatak כתב:אני חוזר ואומר שוב ושוב שיש להתייחס לגוגל, מיקרוסופט, אפל וכל תאגיד ענק אחר כאל אויב ואל כל שימוש בשירות או מוצר שלהם כאל שיתוף פעולה חד פעמי עם האויב למען טובת הכלל....

עד החלק האחרון הסכמתי איתך (לא לגמרי אבל עם רוח הדברים).אני בניגוד אליך טוען שזכויות יוצרים היא הפיראטיות של תאגידי הענק במסגרתה חטפו את המוסיקה במקרה הנ"ל מבעליה החוקיים-אנחנו!...