עזרה בבקשה LG DP1W
-
markav1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
אני מעוניין לקנות את סטרימר של LG
מישהו יכול להגיד איך הוא
האם יש סקירה עבור המזרים ?
מישהו יכול להגיד איך הוא
האם יש סקירה עבור המזרים ?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
כרגע אין ביקורת על הסטרימר.
למה אתה מעוניין בו ולא באחרים מוכרים יותר?
למה אתה מעוניין בו ולא באחרים מוכרים יותר?
-
markav1
-
- חבר פעיל

הוא יפה חיצונית וגם הממשק שלו GUI ניא לא רע
ראיתי באתר של LG שהוא תומך בכל פורמטים ואולי גם בפורמטים של HD SOUND יש לינק באתר של ח.י קובץ PDF
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
בגדול אני צריך שיעביר לי קבצים של MKV באלחוטי ושלא היה קטיעות ויתמוך בסאונדים של HD
תודה על עזרה
ראיתי באתר של LG שהוא תומך בכל פורמטים ואולי גם בפורמטים של HD SOUND יש לינק באתר של ח.י קובץ PDF
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
בגדול אני צריך שיעביר לי קבצים של MKV באלחוטי ושלא היה קטיעות ויתמוך בסאונדים של HD
תודה על עזרה
-
markav1
-
- חבר פעיל

וגם נטוויזן נותנת אותם מתנה חיוב 18שח וזיכוי של 18 שח בחשבונית
למי שמתחבר ל5 מגה ומעלה להתחייבות לשנה וחצי
למי שמתחבר ל5 מגה ומעלה להתחייבות לשנה וחצי
- itayd84
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
אף אחד לא התנסה בו??
גם אני חושב לקנות אותו...
אם ידוע שהוא בעייתי אז אני אלך על משהו מוכר... אבל אם הוא עושה את העבודה ויודע להציג סרטי MKV בצורה טובה, אז אני אלך עליו.
אז אם מישהו יודע משהו עליו, אשמח גם לקבל אינפורמציה.
אם ידוע שהוא בעייתי אז אני אלך על משהו מוכר... אבל אם הוא עושה את העבודה ויודע להציג סרטי MKV בצורה טובה, אז אני אלך עליו.
אז אם מישהו יודע משהו עליו, אשמח גם לקבל אינפורמציה.
- hananr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
היי אתמול קיבלתי את ה סטרימר הזה.
כמובן שבחנתי אותו בפרק הזמן הקצר.
יתרונות:
1. ממשק מאוד פשוט יודע לנגן בצורה טובה את כול הפורמטים [לא ניסיתי BLUE RAY ] וכדומה אבל קבצי MKV מנגן מעולה.
2. ממשק מאוד יציב לא מתרסק ולא נתקע.
2. כתוביות - קובץ הכתובית חייב להיות בדיוק באותו שם של הסרט ואיתו באותו תיקייה [יש תוכנות שעושת אז זה בצורה טובה] לאחר מכן הסרט שעולה מציג את הכתובית באופן אוטומטי אבל וכאן הבעיה כול פעם צריך לבחור את ה ENCODING [בחירה עם השלט] לא מבין למה אין ב SETTING אפשרות לקבע את זה בצורה אוטומטית . בעיה נוספת נקודות וגרשיים לא מופיעות כמו שצריך.
3. שיתוף קבצים ברשת הביתית. עד לרגע זה לא הצלחתי לקנפג את המערכת כך שאוכל להתחבר למחשב ברשת הביתית ולנגן סרט שנמצא עליו , אני אשמח אם מישהו באתר יוכל לעזור לי.
4. NETCAST - יש בתפריט אפשרות להכנס לאתר של YOUTUBE ולנגן משם סרטים . התפריט עולה כהלכה אבל טעינת הקובץ לא מתבצעת ולמעשה לא הצלחתי לנגן סרט של YOUTUBE דרך ממשק זה.
5. שלט מאוד נוח וקל לתפעול.
לסיכום אני בסך הכול מרוצה אבל אשמח לנגן קבצים מהרשת הביתית.
כמובן שבחנתי אותו בפרק הזמן הקצר.
יתרונות:
1. ממשק מאוד פשוט יודע לנגן בצורה טובה את כול הפורמטים [לא ניסיתי BLUE RAY ] וכדומה אבל קבצי MKV מנגן מעולה.
2. ממשק מאוד יציב לא מתרסק ולא נתקע.
2. כתוביות - קובץ הכתובית חייב להיות בדיוק באותו שם של הסרט ואיתו באותו תיקייה [יש תוכנות שעושת אז זה בצורה טובה] לאחר מכן הסרט שעולה מציג את הכתובית באופן אוטומטי אבל וכאן הבעיה כול פעם צריך לבחור את ה ENCODING [בחירה עם השלט] לא מבין למה אין ב SETTING אפשרות לקבע את זה בצורה אוטומטית . בעיה נוספת נקודות וגרשיים לא מופיעות כמו שצריך.
3. שיתוף קבצים ברשת הביתית. עד לרגע זה לא הצלחתי לקנפג את המערכת כך שאוכל להתחבר למחשב ברשת הביתית ולנגן סרט שנמצא עליו , אני אשמח אם מישהו באתר יוכל לעזור לי.
4. NETCAST - יש בתפריט אפשרות להכנס לאתר של YOUTUBE ולנגן משם סרטים . התפריט עולה כהלכה אבל טעינת הקובץ לא מתבצעת ולמעשה לא הצלחתי לנגן סרט של YOUTUBE דרך ממשק זה.
5. שלט מאוד נוח וקל לתפעול.
לסיכום אני בסך הכול מרוצה אבל אשמח לנגן קבצים מהרשת הביתית.
- liquideitan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
הרצה קדימה/אחורה בקבצי MKV
נראה כאילו הסטרימר לא תומך בהרצה קדימה/אחורה (?!) בקבצי MKV.
מישהו יכול לאשר?
בקבצים אחרים זה כן עובד (AVI, WMV וכו')
מישהו יכול לאשר?
בקבצים אחרים זה כן עובד (AVI, WMV וכו')
- יוסי4
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
היי
אני חדש בפורום
קיבלתי את הסטרימר DP1W
אומנם רשום שאפשר לצפות בהרה סרטים -פורמטים אך במציאות לא מריץ-פותח הרבה סרטים -AVI
מה ש"מוזר" שבחיבור מרשת ביתית(ETHERNET) הוא לא פותח סרט לדוגמה MPEG1 אך כאשר אני מוריד אותו סרט להתקן USB ומחבר את ההתקן USB לסטרימר אז כן הוא מריץ את הסרט.
עדיין לא פניתי לתמיכה של LG -הם דורשים 200ש עבור התקנה
מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
תודה למשיבים
יוסי
אני חדש בפורום
קיבלתי את הסטרימר DP1W
אומנם רשום שאפשר לצפות בהרה סרטים -פורמטים אך במציאות לא מריץ-פותח הרבה סרטים -AVI
מה ש"מוזר" שבחיבור מרשת ביתית(ETHERNET) הוא לא פותח סרט לדוגמה MPEG1 אך כאשר אני מוריד אותו סרט להתקן USB ומחבר את ההתקן USB לסטרימר אז כן הוא מריץ את הסרט.
עדיין לא פניתי לתמיכה של LG -הם דורשים 200ש עבור התקנה
מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
תודה למשיבים
יוסי
- liquideitan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
כמה דברים חדשים
- הבעיה עם להריץ קדימה/אחורה קבצי MKV מתרחשת רק עם קבצים בFullHD (1080), ברזולוציה של 720 זה עובד טוב.
- העניין עם הפתיחה של סרטים מ-Youtube כנראה ש"נהרסה" בגירסת הקושחה האחרונה שיש גם לי על המכשיר:
20101220V2.02.11
באחד אתרי התמיכה של LG (בהולנד?) יש גירסה יותר חדשה. לא ניסיתי אותה עדיין.
לינק:
http://www.lg.com/nl/support/product/su ... ct-profile#
אני אישית כנראה שהולך להחזיר את הסטרימר הזה (או לפחות לנסות).
כשבאתי לביג-בוקס וביקשתי להחזיר (כי לטענתי המכשיר לא עובד כפי שהוצג לי), הפנו אותי לתמיכה של LG.
רק אחרי שהתמיכה שלהם יודו בזה שהמכשיר לו מסוגל להריץ קדימה/אחורה - ישקלו לקבל את זה בחזרה.
(סתם מריחת זמן אם אתם שואלים אותי)..
החלטתי לקנות במקום זה מחשב מק-מיני.
כך גם אוכל לגלוש, לעשות הורדות ישר לשם, לשחק משחקים ובעצם הכל....
- העניין עם הפתיחה של סרטים מ-Youtube כנראה ש"נהרסה" בגירסת הקושחה האחרונה שיש גם לי על המכשיר:
20101220V2.02.11
באחד אתרי התמיכה של LG (בהולנד?) יש גירסה יותר חדשה. לא ניסיתי אותה עדיין.
לינק:
http://www.lg.com/nl/support/product/su ... ct-profile#
אני אישית כנראה שהולך להחזיר את הסטרימר הזה (או לפחות לנסות).
כשבאתי לביג-בוקס וביקשתי להחזיר (כי לטענתי המכשיר לא עובד כפי שהוצג לי), הפנו אותי לתמיכה של LG.
רק אחרי שהתמיכה שלהם יודו בזה שהמכשיר לו מסוגל להריץ קדימה/אחורה - ישקלו לקבל את זה בחזרה.
(סתם מריחת זמן אם אתם שואלים אותי)..
החלטתי לקנות במקום זה מחשב מק-מיני.
כך גם אוכל לגלוש, לעשות הורדות ישר לשם, לשחק משחקים ובעצם הכל....
-
markav1
-
- חבר פעיל

מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים את עדכון קושחה
נכנסתי ללינק והרדתי את עדכון לכונן USB וכשאני מבקש ממנו לבצע את עדכון הוא אומר שאין עדכון
נכנסתי ללינק והרדתי את עדכון לכונן USB וכשאני מבקש ממנו לבצע את עדכון הוא אומר שאין עדכון
- יוסי4
-
- חבר שרק התחיל

בעיה בצפיה סטרימר LG DP1W
תוכן:
כאשר צופה בסרט מהסוג MKV
BBC.South Pacific.S01E01.2009.720p.h264-ac3.HEBSUB עם נגן VLC רואה כתוביות בעברית
מאחר ולמחשב אין יציאה HDMI האיכות ירודה
כאשר מתחבר דרך הסטרימר האיכות טובה מאוד אבל הכתיב הוא הפוך(ראי)-למרות שהכתוביות הן חלק מהסרט
הערה - הבעיה לא קיימת עם סרטים רגילים(לא MKVׂ
כאשר אני מעלה את הסרט(MKVׂ ׂ לדיסקאוןקי הכתוביות נעלמות!!
תודה למשיבים(עוזרים)
יוסי
תוכן:
כאשר צופה בסרט מהסוג MKV
BBC.South Pacific.S01E01.2009.720p.h264-ac3.HEBSUB עם נגן VLC רואה כתוביות בעברית
מאחר ולמחשב אין יציאה HDMI האיכות ירודה
כאשר מתחבר דרך הסטרימר האיכות טובה מאוד אבל הכתיב הוא הפוך(ראי)-למרות שהכתוביות הן חלק מהסרט
הערה - הבעיה לא קיימת עם סרטים רגילים(לא MKVׂ
כאשר אני מעלה את הסרט(MKVׂ ׂ לדיסקאוןקי הכתוביות נעלמות!!
תודה למשיבים(עוזרים)
יוסי
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כנראה שלסטרימר אין יכולת הצגת כתוביות בעברית מובנות כערוץ נפרד בצורה תיקנית.
שלב כתוביות חיצוניות SRT וחסל.
שלב כתוביות חיצוניות SRT וחסל.
- יוסי4
-
- חבר שרק התחיל

שלבתי כתוביות חיצוניות וקיבלתי כתיב של קוביות
פניתי שוב לתמיכה של היבואן
מסר לי כתובת ftp://ftp.hye.co.il/ שממנו להוריד מתוך הMULTIMRDIA את הקובץ RAR
ניסיתי לפתוח את הקובץ אך אני מקבל הודעה שהקבצים פגומים ולא ניפתחים
חזרתי לתמיכה והם אמרו שצריך להעתיק את הקובץ לUSB מבלי לפתוח אותו
-זה הגיוני?
תודה למשיבים
פניתי שוב לתמיכה של היבואן
מסר לי כתובת ftp://ftp.hye.co.il/ שממנו להוריד מתוך הMULTIMRDIA את הקובץ RAR
ניסיתי לפתוח את הקובץ אך אני מקבל הודעה שהקבצים פגומים ולא ניפתחים
חזרתי לתמיכה והם אמרו שצריך להעתיק את הקובץ לUSB מבלי לפתוח אותו
תודה למשיבים
- kenwood
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
היי יוסי,
כמה דברים, אני אתמול קיבלתי את הסטרימר אחרי שקניתי אותו להורים שלי כמתנה,
לקחת לי 3 שעות ולא הצלחתי לגרום לו בבית של ההורים שלי למצוא את התיקיות במחשב, החלטתי לקחת אותו לבית שלי ולנסות שם היות ויש לי מדיה סנטר בסלון וכל ההגדרות כבר מוכנות, להפתעתי תוך 3 דקות כבר יכולתי לנגן מדיה מהרשת הביתית אבל וכאן יש אבל גדול!!
באופן מפתיע קבצי MKV הוא מנגן באיכות חלקה מהרשת כולל כתוביות וסאונד, אבל קבצי AVI הוא לא מצליח לנגן מהרשת הוא מקרטע בהם ואין סאונד בכלל!!
כאשר אותו קובץ בדיוק מנוגן בצורה חלקה מהתקן USB, פניתי לח.י וכרגע בדיוק חזר אליי תומך, הוא הבין את הבעיה ואמר שלא ידועה להם כרגע עם בעיה שכזאת, כרגע הוא מפנה את התקלה למנהל המוצר שיושב אצלם במעבדה וברגע שתהייה תשובה הוא יחזור אליי.
אני אמשיך לעדכן..
כמה דברים, אני אתמול קיבלתי את הסטרימר אחרי שקניתי אותו להורים שלי כמתנה,
לקחת לי 3 שעות ולא הצלחתי לגרום לו בבית של ההורים שלי למצוא את התיקיות במחשב, החלטתי לקחת אותו לבית שלי ולנסות שם היות ויש לי מדיה סנטר בסלון וכל ההגדרות כבר מוכנות, להפתעתי תוך 3 דקות כבר יכולתי לנגן מדיה מהרשת הביתית אבל וכאן יש אבל גדול!!
באופן מפתיע קבצי MKV הוא מנגן באיכות חלקה מהרשת כולל כתוביות וסאונד, אבל קבצי AVI הוא לא מצליח לנגן מהרשת הוא מקרטע בהם ואין סאונד בכלל!!
כאשר אותו קובץ בדיוק מנוגן בצורה חלקה מהתקן USB, פניתי לח.י וכרגע בדיוק חזר אליי תומך, הוא הבין את הבעיה ואמר שלא ידועה להם כרגע עם בעיה שכזאת, כרגע הוא מפנה את התקלה למנהל המוצר שיושב אצלם במעבדה וברגע שתהייה תשובה הוא יחזור אליי.
אני אמשיך לעדכן..
- hershko7
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
הוא יודע לנגן סרטי תלת מימד עם תרגום ?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

שלילי.
עבור תמיכה נאותה בתלת מימד עם הצגה תקינה של כתוביות מהתקן אחסון מקומי יש להצטייד בסטרימר מבוסס RTL1186 כגון Xtreamer Prodigy או HiMedia 900B. ביקורות לסטרימרים הללו ניתן למצוא בדביק.
עבור תמיכה נאותה בתלת מימד עם הצגה תקינה של כתוביות מהתקן אחסון מקומי יש להצטייד בסטרימר מבוסס RTL1186 כגון Xtreamer Prodigy או HiMedia 900B. ביקורות לסטרימרים הללו ניתן למצוא בדביק.