למישהו יש ניסיון עם חיבור HD חיצוני

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
badboy25v פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי מסך של סמסונג LA40C530 ויש לו בצד חיבור USB.
בדרך כלל אני מחבר את ה-DOK ורואה דרכו סרטים ב-HD .
עכשיו אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 640 ג'יגה והמוכר אמר לי שכדאי שאני אברר
אם הטלויזיה תומכת בגודל כזה.

מישהו התנסה בזה ויודע אם תיהיה בעיה ?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

גודל הכונן לא קשור אבל לפני שתשקיע כסף אולי תנסה עם כונן של חבר או שפשוט תפנה לסמסונג ותשאל

badboy25v פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

oris74 כתב:גודל הכונן לא קשור אבל לפני שתשקיע כסף אולי תנסה עם כונן של חבר או שפשוט תפנה לסמסונג ותשאל
...
ניסיתי לברר עם מיני ליין אבל אין ממש עם מי לדבר שם בקשר לנושא הטכני.

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #4 

שני דברים חשובים:
1. אם יש חיבור USB עדיין לא ברור מה אתה רוצה לראות דרך הכונן, יתכן שתוכל לראות תמונות אבל לא סרטים.
אתה יכול לבדוק עם כל דיסק און קי שיש בו תמונות וסרט ותקבל את התשובה.

2. לגבי HD עם נפח גדול , חשוב לבדוק קודם אם מדובר בכונן 2.5" ( המתחבר ישירות לטלביזיה וממנה אמור לקבל את הכח ואין לו מקור כח חשמלי חיצוני (וכאן עלולה להיות בעיה) או שאתה מתכוון לכונן יותר "עבה" המתחבר גם לחשמל.

badboy25v פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

se1 כתב:שני דברים חשובים:
1. אם יש חיבור USB עדיין לא ברור מה אתה רוצה לראות דרך הכונן, יתכן שתוכל לראות תמונות אבל לא סרטים.
אתה יכול לבדוק עם כל דיסק און קי שיש בו תמונות וסרט ותקבל את התשובה.

2. לגבי HD עם נפח גדול , חשוב לבדוק קודם אם מדובר בכונן 2.5" ( המתחבר ישירות לטלביזיה וממנה אמור לקבל את הכח ואין לו מקור כח חשמלי חיצוני (וכאן עלולה להיות בעיה) או שאתה מתכוון לכונן יותר "עבה" המתחבר גם לחשמל.
...
1. המסך מסוגל לקרוא קבצי MKV/MP4. ניסיתי בעבר עם DOK בנפח 32 ג'יגה ולא היתה בעיה לנגן
סרטים מסוג כזה.

2. אני מתכוון לכונן 2.5' מסוג סמסונג/WD .

במדריך המשתמש רשום שיש תמיכה בהתקני USB מסוג Mass Storage Class - התקן אחסון להעברה
בנפח גדול. לא יודע ממש מה הכוונה של זה.
דבר נוסף שרשום, "ייתכן שמצב חיסכון באנרגיה של כונני דיסק קשיח חיצוניים יופעל באופן אוטומטי בעת החיבור.
אם מוצגת הודעת אזהרה על צריכת מתח גבוהה בעת החיבור, ההתקן לא יזוהה או לא יופעל".

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #6 

המסך הנ"ל מצויד בנגן מדיה פנימי שיכול לקרוא כמעט את כל סוגי הסרטים אז אל דאגה. לגבי חשמל - יש כמה סייגים שמופיעים במדריך.
מצאתי שרשרור רלוונטי - אני בטוח שיש עוד הרבה מידע ברשת: http://forums.cnet.com/7723-13973_102-406657.html

אני די משוכנע שלא יהיו לך שום בעיות עם כונן גדול (אני עובד עם 500GB). לגבי MSC - אני חושב שזה הסטנדרט של רוב הכוננים ובכל מקרה תמיד אפשר להמיר.

לגבי שירות סמסונג - פשוט תפנה להם שאלה דרך האתר העולמי, לא דרך סמ-ליין...

badboy25v פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

oris74 כתב:המסך הנ"ל מצויד בנגן מדיה פנימי שיכול לקרוא כמעט את כל סוגי הסרטים אז אל דאגה. לגבי חשמל - יש כמה סייגים שמופיעים במדריך.
מצאתי שרשרור רלוונטי - אני בטוח שיש עוד הרבה מידע ברשת: http://forums.cnet.com/7723-13973_102-406657.html

אני די משוכנע שלא יהיו לך שום בעיות עם כונן גדול (אני עובד עם 500GB). לגבי MSC - אני חושב שזה הסטנדרט של רוב הכוננים ובכל מקרה תמיד אפשר להמיר.

לגבי שירות סמסונג - פשוט תפנה להם שאלה דרך האתר העולמי, לא דרך סמ-ליין...
...
תודה רבה על הקישור, הוא מצויין (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”