למישהו יש ניסיון עם חיבור HD חיצוני
יש לי מסך של סמסונג LA40C530 ויש לו בצד חיבור USB.
בדרך כלל אני מחבר את ה-DOK ורואה דרכו סרטים ב-HD .
עכשיו אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 640 ג'יגה והמוכר אמר לי שכדאי שאני אברר
אם הטלויזיה תומכת בגודל כזה.
מישהו התנסה בזה ויודע אם תיהיה בעיה ?
בדרך כלל אני מחבר את ה-DOK ורואה דרכו סרטים ב-HD .
עכשיו אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 640 ג'יגה והמוכר אמר לי שכדאי שאני אברר
אם הטלויזיה תומכת בגודל כזה.
מישהו התנסה בזה ויודע אם תיהיה בעיה ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גודל הכונן לא קשור אבל לפני שתשקיע כסף אולי תנסה עם כונן של חבר או שפשוט תפנה לסמסונג ותשאל
שני דברים חשובים:
1. אם יש חיבור USB עדיין לא ברור מה אתה רוצה לראות דרך הכונן, יתכן שתוכל לראות תמונות אבל לא סרטים.
אתה יכול לבדוק עם כל דיסק און קי שיש בו תמונות וסרט ותקבל את התשובה.
2. לגבי HD עם נפח גדול , חשוב לבדוק קודם אם מדובר בכונן 2.5" ( המתחבר ישירות לטלביזיה וממנה אמור לקבל את הכח ואין לו מקור כח חשמלי חיצוני (וכאן עלולה להיות בעיה) או שאתה מתכוון לכונן יותר "עבה" המתחבר גם לחשמל.
1. אם יש חיבור USB עדיין לא ברור מה אתה רוצה לראות דרך הכונן, יתכן שתוכל לראות תמונות אבל לא סרטים.
2. לגבי HD עם נפח גדול , חשוב לבדוק קודם אם מדובר בכונן 2.5" ( המתחבר ישירות לטלביזיה וממנה אמור לקבל את הכח ואין לו מקור כח חשמלי חיצוני (וכאן עלולה להיות בעיה) או שאתה מתכוון לכונן יותר "עבה" המתחבר גם לחשמל.
1. המסך מסוגל לקרוא קבצי MKV/MP4. ניסיתי בעבר עם DOK בנפח 32 ג'יגה ולא היתה בעיה לנגןse1 כתב:שני דברים חשובים:
2. לגבי HD עם נפח גדול , חשוב לבדוק קודם אם מדובר בכונן 2.5" ( המתחבר ישירות לטלביזיה וממנה אמור לקבל את הכח ואין לו מקור כח חשמלי חיצוני (וכאן עלולה להיות בעיה) או שאתה מתכוון לכונן יותר "עבה" המתחבר גם לחשמל....
סרטים מסוג כזה.
2. אני מתכוון לכונן 2.5' מסוג סמסונג/WD .
במדריך המשתמש רשום שיש תמיכה בהתקני USB מסוג Mass Storage Class - התקן אחסון להעברה
בנפח גדול. לא יודע ממש מה הכוונה של זה.
דבר נוסף שרשום, "ייתכן שמצב חיסכון באנרגיה של כונני דיסק קשיח חיצוניים יופעל באופן אוטומטי בעת החיבור.
אם מוצגת הודעת אזהרה על צריכת מתח גבוהה בעת החיבור, ההתקן לא יזוהה או לא יופעל".
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
המסך הנ"ל מצויד בנגן מדיה פנימי שיכול לקרוא כמעט את כל סוגי הסרטים אז אל דאגה. לגבי חשמל - יש כמה סייגים שמופיעים במדריך.
מצאתי שרשרור רלוונטי - אני בטוח שיש עוד הרבה מידע ברשת: http://forums.cnet.com/7723-13973_102-406657.html
אני די משוכנע שלא יהיו לך שום בעיות עם כונן גדול (אני עובד עם 500GB). לגבי MSC - אני חושב שזה הסטנדרט של רוב הכוננים ובכל מקרה תמיד אפשר להמיר.
לגבי שירות סמסונג - פשוט תפנה להם שאלה דרך האתר העולמי, לא דרך סמ-ליין...
מצאתי שרשרור רלוונטי - אני בטוח שיש עוד הרבה מידע ברשת: http://forums.cnet.com/7723-13973_102-406657.html
אני די משוכנע שלא יהיו לך שום בעיות עם כונן גדול (אני עובד עם 500GB). לגבי MSC - אני חושב שזה הסטנדרט של רוב הכוננים ובכל מקרה תמיד אפשר להמיר.
לגבי שירות סמסונג - פשוט תפנה להם שאלה דרך האתר העולמי, לא דרך סמ-ליין...
תודה רבה על הקישור, הוא מצוייןoris74 כתב:המסך הנ"ל מצויד בנגן מדיה פנימי שיכול לקרוא כמעט את כל סוגי הסרטים אז אל דאגה. לגבי חשמל - יש כמה סייגים שמופיעים במדריך.
לגבי שירות סמסונג - פשוט תפנה להם שאלה דרך האתר העולמי, לא דרך סמ-ליין......