Netflix עלה בבוקסי בוקס בארה״ב
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בוקסי הכריזו שנטפליקס זמין בארהב וקנדה.
יש למישהו חשבון ויכול לבדוק בארץ?
יש למישהו חשבון ויכול לבדוק בארץ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
עובד לי מעולהoferlaor כתב:בוקסי הכריזו שנטפליקס זמין בארהב וקנדה.
יש למישהו חשבון ויכול לבדוק בארץ?...
מפתח בבוקסי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
Eli_Semory, אני מניח שאתה משתמש בשירות VPN כלשהו? של מי והאם הוא עובד היטב?
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

לא, זה במסגרת בדיקות שאנחנו מבצעים בחברה מולםguy_k כתב:מצטרף לשאלה של Huber...
מפתח בבוקסי
-
oferlaor
- מנהל

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אפשר להירשם למנוי נסיון לחודש ב Netflix אם לא אומרים את האמת בטופס הרישום.
אני מתקשה להאמין שתמיכה ב Netflix תקרוץ למשתמש הנפוץ בארץ ב BOXEE BOX משתי סיבות. הראשונה היא שהתכנים עולים כסף. הסיבה השנייה היא שהתכנים חסרים תרגום בעברית. ניתן למרות זאת להצמיד עליהם תרגום בעזרת דפדפן הכתוביות המובנה, אך התרגום יאבד סנכרון בכל הפסקת פרסומות, דבר אשר יאלץ את המשתמש לסנכרן כל הזמן את הכתוביות לוידאו.
אני חושב שזה מעניין מבחינה אקדמית. בפועל, מעטים האנשים שישתמשו בזה.
אני מתקשה להאמין שתמיכה ב Netflix תקרוץ למשתמש הנפוץ בארץ ב BOXEE BOX משתי סיבות. הראשונה היא שהתכנים עולים כסף. הסיבה השנייה היא שהתכנים חסרים תרגום בעברית. ניתן למרות זאת להצמיד עליהם תרגום בעזרת דפדפן הכתוביות המובנה, אך התרגום יאבד סנכרון בכל הפסקת פרסומות, דבר אשר יאלץ את המשתמש לסנכרן כל הזמן את הכתוביות לוידאו.
אני חושב שזה מעניין מבחינה אקדמית. בפועל, מעטים האנשים שישתמשו בזה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לדעתי עם החיבור לחו"ל לא היה כול זוועתי ,אז היו לא מעט אנשים שמשתמשים בNetflix בארץ .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

תוכל להרשם ולהעלות את האפליקציה, אבל תקבל שגיאה כאשר תנסה לנגן משהו.ziv_r כתב:אפשר להירשם למנוי נסיון לחודש ב Netflix אם לא אומרים את האמת בטופס הרישום.
אני חושב שזה מעניין מבחינה אקדמית. בפועל, מעטים האנשים שישתמשו בזה....
אני חולק עליך לגבי האטרקטיביות של המוצר (ללא קשר ל-BOXEE BOX).
עבור 8$ לחודש אתה מקבל גישה בלתי מוגבלת לכמות עצומה של תוכן.
הילדים אצלנו בבית אהבו במיוחד את כל התכנים לילדים ולא הפריע להם בכלל שהתוכן באנגלית.
לגבי כתוביות, מי שלא יכול להסתדר בלי כתוביות בעברית לא ימצא כאן עניין. לחלק מהתכנים קיימות כתוביות באנגלית.
לא ניתן להשתמש בדפדפן הכתוביות ב-Netflix
מפתח בבוקסי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הקהל הישראלי הממוצע ישלם על תוכן באינטרנט ועוד ללא תרגום? נחיה ונראה.
אני אפילו יותר אחדד, הקהל הישראלי הממוצע ישלם על תוכן באינטרנט? נחיה ונראה.
דוגמאות פרטניות תמיד יתקיימו, צריך להסתכל על רוב האנשים.
אני אפילו יותר אחדד, הקהל הישראלי הממוצע ישלם על תוכן באינטרנט? נחיה ונראה.
דוגמאות פרטניות תמיד יתקיימו, צריך להסתכל על רוב האנשים.
אלי, וכיצד אני מתחבר לnetflix ללא VPN?Eli_Semory כתב:תוכל להרשם ולהעלות את האפליקציה, אבל תקבל שגיאה כאשר תנסה לנגן משהו.ziv_r כתב:אפשר להירשם למנוי נסיון לחודש ב Netflix אם לא אומרים את האמת בטופס הרישום.
הילדים אצלנו בבית אהבו במיוחד את כל התכנים לילדים ולא הפריע להם בכלל שהתוכן באנגלית.
לגבי כתוביות, מי שלא יכול להסתדר בלי כתוביות בעברית לא ימצא כאן עניין. לחלק מהתכנים קיימות כתוביות באנגלית.
לא ניתן להשתמש בדפדפן הכתוביות ב-Netflix...
אין לי בעיה עם 8$ בחודש...
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

לא ניתן. השירות חסום מחוץ לארה"ב (כמו HULU)guy_k כתב:אלי, וכיצד אני מתחבר לnetflix ללא VPN?Eli_Semory כתב:תוכל להרשם ולהעלות את האפליקציה, אבל תקבל שגיאה כאשר תנסה לנגן משהו.ziv_r כתב:אפשר להירשם למנוי נסיון לחודש ב Netflix אם לא אומרים את האמת בטופס הרישום.
לא ניתן להשתמש בדפדפן הכתוביות ב-Netflix...
אין לי בעיה עם 8$ בחודש......
מפתח בבוקסי
-
oferlaor
- מנהל

אני דווקא מאוד נהנה מהתוכן שזמין גם בארץ. לדוגמא, האפליקציה שמראה את הפרסומות מהסופרבול מככבת אצלנו בבית וכך גם TED.
התחברתי היום לנטפליקס בבוקסי בוקס מארצנו הקטנטונת וזה פשוט תענוג.
לאחר שמסדירים את נושא ה- VPN גם ההרשמה עצמה לנטפליקס קצת טריקית כי היא מחייבת לספק כתובת אמריקאית, אבל זה פתיר ודי פשוט. אם יש מתעניינים אכין מדריך מסודר לכל הנושא ולשימוש ב- VPN על הבוקסי בוקס + הרשמה לנטפליקס או שירותים אמריקאיים אחרים שדורשים כתובת אמריקאית.
ב- VPN אני משתמשת ב- ibVPN, שנדמה לי שהוא שירות חדש.
לשם הגילוי הנאות, הם פנוי אלי כדי שאכין סקירה על השירות שלהם תמורת חיבור חינמי אבל לא התנסיתי בו עדיין מספיק כדי להמליץ או לא להמליץ עליו.
לאחר שמסדירים את נושא ה- VPN גם ההרשמה עצמה לנטפליקס קצת טריקית כי היא מחייבת לספק כתובת אמריקאית, אבל זה פתיר ודי פשוט. אם יש מתעניינים אכין מדריך מסודר לכל הנושא ולשימוש ב- VPN על הבוקסי בוקס + הרשמה לנטפליקס או שירותים אמריקאיים אחרים שדורשים כתובת אמריקאית.
ב- VPN אני משתמשת ב- ibVPN, שנדמה לי שהוא שירות חדש.
לשם הגילוי הנאות, הם פנוי אלי כדי שאכין סקירה על השירות שלהם תמורת חיבור חינמי אבל לא התנסיתי בו עדיין מספיק כדי להמליץ או לא להמליץ עליו.