אתרים בחו"ל ובארץ לא נטענו או נטענו חלקית ללא תמונות / סרטונים, יו-טיוב קירטע, הורדות מאתרים פרטיים ירדו בעשרות Kb בודדים.
סוג של גלישה באינטרנט שאתה באמת יכול לשבור את המחשב מרוב תסכול, פשוטו כמשמעו. (או להרוג / לשבור משהו לידך.)
חיכיתי מספר ימים, שמא ה-"תקלה" תתוקן, אך כלל לא הורגש שיפור.
אני לא בהתחייבות לבזק בינלאומי. (ידעתי עוד כשחידשתי לא להתחייב להם.)
התחלתי צ'אט עם שירות הלקוחות שלהם (אפשרות טובה, אך תגובת הנציג איטית לפעמים.) והוריתי להם להקפיא את החשבון לחודש,
כדי שאוכל לבחון חברות ISP אחרות.
הנציגה אמרה שהיא רוצה לקשר אותי למחלקה הטכנית, והשבתי לה בבירור ובנחרצות: או גיימר חינם או הקפאת המנוי.
היא השיבה שהיא לא יכולה לתת גיימר ללא בדיקה של המחלקה הטכנית, אז סיכמנו על הקפאת המנוי.
כאן גמרתי את השיחה בצ'אט.
התקשרתי ל-CCC והתחברתי תוך 5 דקות. ההבדל היה מעורר השתאות!
גיחכתי על איכות הגלישה שלי בשבוע האחרון דרך בזק בינלאומי.
אין מה לתאר - האתרים נטענו, יו טיוב נטען במהירות, הורדות מהוטפייל וכו' ירדו בשיא מהירות החבילה.
45 דקות לאחר-מכן התקשרה נציגה בכירה מבזק בינלאומי ואמרה שקראה את הצ'אט שלי, ושהיא רוצה להציע לי את החבילה הבאה:
חבילת 12MB + תעדוף גיימר ב-51.80 ש"ח, כמובן ללא התחייבות. (שעל הדרך גם זולה יותר מהחבילה הקודמת.
הסכמתי לכך, הקלטתי את השיחה, היא שינתה את החבילה ואכן אין מה להשוות - האינטרנט זורם כמו שהוא צריך לזרום, אף יותר מ-CCC.
מובן שעשיתי בדיקות איכות טכניות כדי לאשש את מה שהרגשתי, אך לא אלאה אתכם עם אלה.
מה שאני רוצה להגיד:
לכל משתמשי בזק בינלאומי שסובלים - הם פשוט מורחים אותנו כמו ממרח חמאה שכלל עשוי משמן צמחי.
ההכחשה הבלתי-נלאית שלהם מחליאה אותי! כחברה שהיתה מעולה בעבר - היא בלתי נסבלת כיום.