לאחרונה הצטרפתי לקהילת בעלי ה- PS3 (ועוד כמה שעות אימון נתראה בערב ה- Gran torismo
אשמח לקבל המלצות למשחקים לילדים בסביבות גיל 4 (חוץ מ- Eyepet שאותו כבר הכרתי).
תודה מראש.

את כל הנ"ל הוא כבר עושה + פעילויות ספורט, אני דוגל בשיטה שהכל טוב כל עוד הוא במידה הנכונה (גם לתת לו זמן מסוים מול הטלויזיה) ומצאתי את עצמי מבלה איתו אחלה זמן במשחקים משותפים ב- WII אז עכשיו יש את ה- PS3 שאני מקווה יחליף אותו.jacko-il כתב: יש דברים יצירתיים כמו לגו, פאזלים, פלסטלינה, פיסול עם חימר וכו' שמשמעותית טובים יותר לפיתוח המוח בגיל הכל כך
קריטי הזה להתפתחות החשיבתית / יצירתית....

תלמדו אותו C# . יעזור לו מאוד בעתידTANDBERG כתב:jacko, הבנתי שזו דעתך, אני מכבד אותך ואת הדעה שלך![]()
אגב - הילד כבר עכשיו מדבר שתי שפות, התכנון הוא להלביש שפה שלישית בשנתיים שלוש הקרובות. אני דובר ארבע ואמא שלו שלוש....
ZeppeliN כתב:תלמדו אותו C# . יעזור לו מאוד בעתידTANDBERG כתב:jacko, הבנתי שזו דעתך, אני מכבד אותך ואת הדעה שלך![]()
אגב - הילד כבר עכשיו מדבר שתי שפות, התכנון הוא להלביש שפה שלישית בשנתיים שלוש הקרובות. אני דובר ארבע ואמא שלו שלוש.......

אימא שלו תכניתנית .NET - שהיא תלמד אותוZeppeliN כתב:תלמדו אותו C# . יעזור לו מאוד בעתידTANDBERG כתב:jacko, הבנתי שזו דעתך, אני מכבד אותך ואת הדעה שלך![]()
אגב - הילד כבר עכשיו מדבר שתי שפות, התכנון הוא להלביש שפה שלישית בשנתיים שלוש הקרובות. אני דובר ארבע ואמא שלו שלוש.......