הישרדות 5 - איי קמרינס
כמה זמן חיכינו!!!
שורדים חדשים, משימות חדשות, בריתות, תככים ומזימות - העונה החמישית מעולם לא הייתה קרובה יותר. הפרק הראשון ישודר היום בשעה 21:00, ערוץ 10.
השורדים :
http://survivor.nana10.co.il/Section/?SectionID=11767
יאללה בלאגן!
שורדים חדשים, משימות חדשות, בריתות, תככים ומזימות - העונה החמישית מעולם לא הייתה קרובה יותר. הפרק הראשון ישודר היום בשעה 21:00, ערוץ 10.
השורדים :
http://survivor.nana10.co.il/Section/?SectionID=11767
יאללה בלאגן!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מי חיכה?
מאז העונה הראשונה והביזיונית לא ראיתי פרק אחד, אני מחכה לעונה 22 של האמריקאית - זו באמת סדרה גדולה.
הסדרה הישראלית ירודה ברמה, ההפקה מתערבת, יש שקרים מאחורי הקלעים ובכלל עם כל העובדה שמצביעים בארץ אחרי שכל המושבעים ראו את הפרקים ויודעים בדיוק מה הלך שם - מה הקטע הזה?
מאז העונה הראשונה והביזיונית לא ראיתי פרק אחד, אני מחכה לעונה 22 של האמריקאית - זו באמת סדרה גדולה.
הסדרה הישראלית ירודה ברמה, ההפקה מתערבת, יש שקרים מאחורי הקלעים ובכלל עם כל העובדה שמצביעים בארץ אחרי שכל המושבעים ראו את הפרקים ויודעים בדיוק מה הלך שם - מה הקטע הזה?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הדוגמנים לא מנותחים? 
ואיך זה שונה מהיפה והחנון? האח הגדול ?uriler כתב:מי חיכה?
הסדרה הישראלית ירודה ברמה, ההפקה מתערבת, יש שקרים מאחורי הקלעים ובכלל עם כל העובדה שמצביעים בארץ אחרי שכל המושבעים ראו את הפרקים ויודעים בדיוק מה הלך שם - מה הקטע הזה?...
זה שזה מכור\ ירוד ברמה וכו אין ספק.... אבל זה לא הופך את זה לפחות משעשע
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
היפה והחנון מצחיק ברמות.
הישרדות הישראלי פשוט עלוב.
ממש הרסו את הפורמט.
הישרדות הישראלי פשוט עלוב.
ממש הרסו את הפורמט.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
האח הגדול לא ראיתי ולא אראה מהרבה סיבות, לגבי היפה והחנון - שם אף אחד לא מנסה להסתיר את זה שאומרים להם מה ללבוש וכו'.shuali כתב:ואיך זה שונה מהיפה והחנון? האח הגדול ?uriler כתב:מי חיכה?
הסדרה הישראלית ירודה ברמה, ההפקה מתערבת, יש שקרים מאחורי הקלעים ובכלל עם כל העובדה שמצביעים בארץ אחרי שכל המושבעים ראו את הפרקים ויודעים בדיוק מה הלך שם - מה הקטע הזה?...
זה שזה מכור\ ירוד ברמה וכו אין ספק.... אבל זה לא הופך את זה לפחות משעשע...
את היפה והחנון רואים כקומדיה, הישרדות מתיימר להיות ריאליטי, והוא פשוט גרוע ביחס לאמריקאי.
אני לא מבין איך בארה"ב מצליחים להכניס ב 45 דק' נטו שני אתגרים, מועצת שבט ומספיק שיחות ואירועים אחרים, בעוד שבישראלית היו פרקים של שעה וחצי עם אתגר אחד ושעה של דיבורים מייגעים.
חוץ מזה, למה כל כך הרבה פרקים - האמריקאית הרבה יותר עניינית ומצליחה לשמור אותך ערני.
מסכים איתך בהכל, אבל זה לא אומר שזה לא שווה צפייה בגלל זה... אבל כל אחד והסטנדרטים שלוuriler כתב:האח הגדול לא ראיתי ולא אראה מהרבה סיבות, לגבי היפה והחנון - שם אף אחד לא מנסה להסתיר את זה שאומרים להם מה ללבוש וכו'.shuali כתב:ואיך זה שונה מהיפה והחנון? האח הגדול ?uriler כתב:מי חיכה?
זה שזה מכור\ ירוד ברמה וכו אין ספק.... אבל זה לא הופך את זה לפחות משעשע...
את היפה והחנון רואים כקומדיה, הישרדות מתיימר להיות ריאליטי, והוא פשוט גרוע ביחס לאמריקאי.
אני לא מבין איך בארה"ב מצליחים להכניס ב 45 דק' נטו שני אתגרים, מועצת שבט ומספיק שיחות ואירועים אחרים, בעוד שבישראלית היו פרקים של שעה וחצי עם אתגר אחד ושעה של דיבורים מייגעים.
חוץ מזה, למה כל כך הרבה פרקים - האמריקאית הרבה יותר עניינית ומצליחה לשמור אותך ערני....
ואם כבר משווים פורמטים לזה של האמריקאים, יצא לך לראות פעם את היפה והחנון האמריקאי ? הרבה יותר מוצלח מזה הישראלי.
למה תמיד מעיפים את הבחורה הכי שווה בפרק הראשון!!! למהההההההההההה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
סמדר שילוני כבר הספיקה לסכם את הפרק הראשון בדרכה השנונה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4028631,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4028631,00.html
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא להאמין שיש אנשים שעדיין רואים את הדרעק הזה...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.