Lenovo Thinkpad Edge 11
-
elmo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
סיפרו לי על המחשב הזה. תצורה של i3-380UM.
יש למישהו ניסיון עם המחשב?
כמו כן, איפה ניתן לקנות אותו בחו"ל במחיר טוב? חיפשתי באיביי ובאתר הרשמי ולא ממש מצאתי.
אשמח לשמוע דעתכם,
יש למישהו ניסיון עם המחשב?
כמו כן, איפה ניתן לקנות אותו בחו"ל במחיר טוב? חיפשתי באיביי ובאתר הרשמי ולא ממש מצאתי.
אשמח לשמוע דעתכם,
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
זה לא קטן מדי ?
נדמה לי שכל התחום של אולטרה ניידים (נטבוקים וכו') דועך בגלל נושא הטבלטים. אין ספק שזה מחשב סופר חמוד, אבל נראה לי סופר פצפון.
נדמה לי שכל התחום של אולטרה ניידים (נטבוקים וכו') דועך בגלל נושא הטבלטים. אין ספק שזה מחשב סופר חמוד, אבל נראה לי סופר פצפון.
- motilv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
-
elmo
-
- חבר פעיל מאוד

motilv תודה!
oferlaor אכן נראה מחשב חמוד. זה הגודל שאני מחפש, מיועד ללימודים - חשוב לי שיהיה קל, זריז בתפעול יומיומי ועם צריכת חשמל נמוכה.
השאלה היא לגבי לנובו - אין לי ניסיון איתם. אשמח לשמוע חוות דעת גם על המחשבים שלהם ממי שהתנסה עם דגמים דומים.
כמו כן, האם המעבד i3 380UM יכול "לסחוב" סרטים באיכות 1080p, האם חזק יותר ממעבד atom כפול ליבה?
תודה
oferlaor אכן נראה מחשב חמוד. זה הגודל שאני מחפש, מיועד ללימודים - חשוב לי שיהיה קל, זריז בתפעול יומיומי ועם צריכת חשמל נמוכה.
השאלה היא לגבי לנובו - אין לי ניסיון איתם. אשמח לשמוע חוות דעת גם על המחשבים שלהם ממי שהתנסה עם דגמים דומים.
כמו כן, האם המעבד i3 380UM יכול "לסחוב" סרטים באיכות 1080p, האם חזק יותר ממעבד atom כפול ליבה?
תודה
- motilv
-
- חבר פעיל מאוד

יכול לסחוב יפה 1080P.elmo כתב:motilv תודה!
תודה...
atom כפול ליבה-הוא צעצוע ליד i3.
אני גם כן לפני רכישה של נייד,וחשבתי עליו ברצינות
אבל כנראה וארכוש לבסוף את הנייד הזה:
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15921
גודל "13.3(מציע לך לחשוב שנית לגבי ה- "11.6),ועם מעבד חזק יותר,דיסק מהיר יותר וכד'(ההפרש הכספי-יחסית זניח)
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
שים לב שבקרוב מתחדש ליין של EDGE.
לא יודע האם זה כבר הדגם החדש - אז תשים לב.
לא יודע האם זה כבר הדגם החדש - אז תשים לב.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
-
elmo
-
- חבר פעיל מאוד

הסתכלתי על המחשב בלינק שצרפת. בגדול יש לי ניסיון מצוין עם המחשבים של דל.
אני מחפש מסך קצת קטן יותר.
בנוסף, נראה לי שסוללה של 6 תאים + i5 לא יחזיקו יותר מדי זמן ביחד.
אני מחפש מסך קצת קטן יותר.
בנוסף, נראה לי שסוללה של 6 תאים + i5 לא יחזיקו יותר מדי זמן ביחד.
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
ראשית זה לא I3 רגיל אלא דל הספק.קח בחשבון שהוא גם "דל" בביצועים יחסית , אני לא יודע מה אתה הולך ללמוד אבל אם אתה
צריך מחשב חזק כדאי לך לחפש משהו אחר.לאופיס+סרטים+אינטרנט זה יספיק.
לגבי סרטים ב1080P אני לא חושב שתהיה לך בעיה אבל אני לא מאמין שתמצא מסך11" ברזולוציה כזאת בכלל , ובלנובו הזה הרזולוציה פחותה מזה
כך שזה לא צריך להטריד אותך.
לגבי הדל-אין בכלל מה להשוות את המחשבים של דל למחשבים של לנובו , בכל רמה ובכל מוצר לנובו נמצאים כמה דרגות מעל דל...בטח כשמדובר
על אינספיריון.
ספציפית לגבי הEDGE - אני לא יודע אם יש לך נסיון עם THINKPAD אבל הEDGE הוא סוג של יצור כלאיים , הוא יותר טוב ממחשב "פשוט" דוגמת
הIDEAPAD ודומיו (למשל אינספיריון והמחשבים הפשוטים של HP) אבל הוא לא ברמה של סדרת THINKPAD הקלאסית.
אני באופן אישי יכול להמליץ עליו כמחשב שבנוי היטב ובעל אחריות איכותית (שני הפרמטרים הכי קריטיים לטעמי) אך לא מהרמה הגבוהה ביותר.
לגבי סרטים ב1080P אני לא חושב שתהיה לך בעיה אבל אני לא מאמין שתמצא מסך11" ברזולוציה כזאת בכלל , ובלנובו הזה הרזולוציה פחותה מזה
לגבי הדל-אין בכלל מה להשוות את המחשבים של דל למחשבים של לנובו , בכל רמה ובכל מוצר לנובו נמצאים כמה דרגות מעל דל...בטח כשמדובר
על אינספיריון.
ספציפית לגבי הEDGE - אני לא יודע אם יש לך נסיון עם THINKPAD אבל הEDGE הוא סוג של יצור כלאיים , הוא יותר טוב ממחשב "פשוט" דוגמת
הIDEAPAD ודומיו (למשל אינספיריון והמחשבים הפשוטים של HP) אבל הוא לא ברמה של סדרת THINKPAD הקלאסית.
אני באופן אישי יכול להמליץ עליו כמחשב שבנוי היטב ובעל אחריות איכותית (שני הפרמטרים הכי קריטיים לטעמי) אך לא מהרמה הגבוהה ביותר.
- motilv
-
- חבר פעיל מאוד

אתה מצטייר כמו אחד שמבין עניין בניידיםאוריאל כתב:ראשית זה לא I3 רגיל אלא דל הספק.קח בחשבון שהוא גם "דל" בביצועים יחסית , אני לא יודע מה אתה הולך ללמוד אבל אם אתה
על אינספיריון.
אני באופן אישי יכול להמליץ עליו כמחשב שבנוי היטב ובעל אחריות איכותית (שני הפרמטרים הכי קריטיים לטעמי) אך לא מהרמה הגבוהה ביותר....
האם תוכל להמליץ על נייד איכותי ומומלץ עבורי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 75#1334475
תודה.
-
elmo
-
- חבר פעיל מאוד

תודה אוריאל על התשובה.
ידוע לך אם האחריות של לנובו על דגמי ה-edge היא אחריות בינלאומית?
לגבי ה-1080p הכוונה היא שתהיה אפשרות לחברו למסך תומך.
האם המעבד הספציפי תומך בפורמטי האודיו החדשים?
יהיה יעיל אם מישהו יתן קישור להשוואה בין הגרסאות דלות ההספק של המעבדים i3/i5 לבין מעבדי האטום כפולי הליבה. אני לא מצאתי משהו מקיף.
ידוע לך אם האחריות של לנובו על דגמי ה-edge היא אחריות בינלאומית?
לגבי ה-1080p הכוונה היא שתהיה אפשרות לחברו למסך תומך.
האם המעבד הספציפי תומך בפורמטי האודיו החדשים?
יהיה יעיל אם מישהו יתן קישור להשוואה בין הגרסאות דלות ההספק של המעבדים i3/i5 לבין מעבדי האטום כפולי הליבה. אני לא מצאתי משהו מקיף.
- אוריאל
-
- חבר ותיק

האחריות על מוצרי לנובו משתנה בין מוצר למוצר , אתה צריך לבדוק פר מחשב ספציפי כי גם בתוך כל סדרה יש תתי סדרות והמחירים בין הסוגים השונים
של אותו מחשב יכולים להיות שונים מאוד בביצועים ובמחיר.בכל מקרה , אתה יכול להתקשר ללנובו ישראל - לתת להם סיריאל של המחשב והם אומרים לך
מה האחריות כוללת בדיוק.
לגבי 1080P לפי מה שהבנתי מקצת שיטוטים בביקורות הוא מנגן בסדר גמור,לגבי פורמטי אודיו לא מצאתי מידע אבל אני לא רואה סיבה שלא...זה
יותר תלוי לדעתי בתצורת מחשב הספציפית שאתה תבחר.
קח בחשבון כמה דברים נוספים:
1.הדגם שאתה מדבר עליו הוצא מייצור - אין יותר אדג' 11" חדשים , זה דגם שהופסק - אולי שווה לך לנסות לבדוק למה , יכול להיות שיש איתו בעיות שאני לא מודע אליהן.
2.הדגם הזה מגיע עם סוללה שבולטת מאחור , יש אנשים שזה מפריע להם..
3.אין לדגם הזה מסך מט , אז אם אתה מתכנן לעבוד בסביבות מוארות מאוד תהיה לך בעיה.
4.והכי חשוב , כל הTHINKPADS מתחלפים עכשיו בדגמים חדשים בגלל המעבר של אינטל לסנדי ברידג' אז אולי שווה לחכות חודש -חודשיים שהם יעדכנו
את כל הניידים ואז תקבל באותו מחיר מחשב יותר טוב בצורה משמעותית .
של אותו מחשב יכולים להיות שונים מאוד בביצועים ובמחיר.בכל מקרה , אתה יכול להתקשר ללנובו ישראל - לתת להם סיריאל של המחשב והם אומרים לך
מה האחריות כוללת בדיוק.
לגבי 1080P לפי מה שהבנתי מקצת שיטוטים בביקורות הוא מנגן בסדר גמור,לגבי פורמטי אודיו לא מצאתי מידע אבל אני לא רואה סיבה שלא...זה
1.הדגם שאתה מדבר עליו הוצא מייצור - אין יותר אדג' 11" חדשים , זה דגם שהופסק - אולי שווה לך לנסות לבדוק למה , יכול להיות שיש איתו בעיות שאני לא מודע אליהן.
4.והכי חשוב , כל הTHINKPADS מתחלפים עכשיו בדגמים חדשים בגלל המעבר של אינטל לסנדי ברידג' אז אולי שווה לחכות חודש -חודשיים שהם יעדכנו
את כל הניידים ואז תקבל באותו מחיר מחשב יותר טוב בצורה משמעותית .
- motilv
-
- חבר פעיל מאוד

אכן,לנובו הציגה ב CES האחרון 2 דגמי פרמיום מסידרת EDGE בגדלים "12.5 ו "14 .אוריאל כתב:האחריות על מוצרי לנובו משתנה בין מוצר למוצר , אתה צריך לבדוק פר מחשב ספציפי כי גם בתוך כל סדרה יש תתי סדרות והמחירים בין הסוגים השונים
מה האחריות כוללת בדיוק.
את כל הניידים ואז תקבל באותו מחיר מחשב יותר טוב בצורה משמעותית ....
http://www.thinkpads.com/2011/01/03/len ... notebooks/
השיווק שלהם יתחיל החל מאפריל(בעולם)
אצלנו זה עוד מס' חודשים מאוחר יותר
רחוק מדי...
- אוריאל
-
- חבר ותיק

אפשר להזמין מחו"ל ופשוט לשלם מכס , זו ממש לא בעיה ואפילו נראה לי שזה יוצא בערך אותו מחיר.
ואפריל זה עוד חודש וחצי , זה לא עוד הרבה זמן.
ואפריל זה עוד חודש וחצי , זה לא עוד הרבה זמן.