מעונין לחבר htpc חדש לפלזמה דרך המגבר (Denon A1XV= 5805), כדי למתג דרכו ולא להעביר sourceים במסך במעבר בין yes, dvd ו-htpc.
ניתן לחבר ישירות ל-vga ולהעביר source במסך ואז רואים בסדר. אבל - בנסיון לחבר בעזרת קומפוננט (כרטיס המסך הוא ה-nvidia 7900gtx) יש כמות מטורפת של אופציות לכיונון ולא משנה מה אני מנסה, התמונה "לא לעניין". אני כבר די מורט את השיער (אחרי שבזבזתי זמן לא מועט קודם בנסיון לחבר דרך dvi מה-htpc למגבר רק כדי לקלוט אחרי שעתיים נסיונות שווא שוודאי שזה לא יעבוד כי המגבר שמחובר למסך בקומפוננט לא יעשה down לסיגנל dvi... מה שיפתר בתקווה בקרוב כשיגיע לארץ upgrade למגבר שיעשה up להכל ל-hdmi ואז כל המכשירים ימותגו דרך המגבר שיוציא hdmi אחד למסך ודי).
בקיצור השאלה היא איפה מוצאים הסבר לעשרות אפשרויות ההגדרה בנסיון לקבל תמונה מיטבית בחיבור htpc לפלזמה דרך קומפננט. התסמינים כרגע הם תמונה חדה - אבל ה-taskbar נעלם, או תמונה מטושטשת וה-taskbar נמצא, או שנשארים שולים שחורים למעלה / בצדדים. כשאני מחסל בעיה אחת, כמובן מופיעה בעיה אחרת. מפחיד לראות את כמות ה-settings שה-nvidia מאפשר לתיזמונים של עשרות דברים. סרקתי גם את הפורום הזה וגם את הרשת כדי למצוא מדריך שיסביר ללא הצלחה. ניתן להגדיר רזולוציות הזויות ותזמונים שאני אפילו לא מבין מה הם אומרים בכרטיס - אני מתחיל לחשוש שאצרוב למסך את הצורה במהלך הניסוי (ובעיקר טעיה ותהיה) ובתקווה מישהו כאן כבר אכל את המרורים האלו וידע לכוון למדריך ברשת או להסבר.
תודה מראש,
שחר
חיבור htpc לפלזמה - לא דרך vga - משווע לעצה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
שחר, אין לי תשובה לשאלה שלך, אבל ליבי איתך, מחשב בסאלון יכול להרוג ת'בנאדם.
עצה - עד שיגיע המיתוג HDMI, פשוט חבר את המחשב ישירות לפלזמה וזהו.
מה הבעיה לבחור בפלזמה כניסה? לא חבל על הבריאות שלך?
כך תוכל גם להינות מיציאת ה DVI ב 7900.
עצה - עד שיגיע המיתוג HDMI, פשוט חבר את המחשב ישירות לפלזמה וזהו.
מה הבעיה לבחור בפלזמה כניסה? לא חבל על הבריאות שלך?
כך תוכל גם להינות מיציאת ה DVI ב 7900.