שאלה בקשר לgbpvr
שלום,
ראשית כל אני מודה לפורום המדהים הזה ולכל העוסקים במלאכה פה על העזרה הרבה שהם נותנים.
עכשיו לשאלה,
לאחרונב עברתי לתוכנת המדעה סנטר gbpvr , עבדתי לפי המדריך שישנו באתר ואף הצלחתי לשלב בין הכרטיס הדיגיטלי לכרטיס האנלוגי וממש הכל פיקס. העיניין הוא שלפעמים שאני שם הקלטה דרך הכרטיס הנלוגי שמחובר לממיר לפעמים לא מבצע כראוי את העברת הערוצים, וכאשר אני צופה בלייב בטלוויזיה תמיד זה מעביר יופי את הערוצים? אז האם יש משהו שצריך להגדיר ? ושוב, העיניין זה רק בעת ההקלטה (לרוב עובד מצויין, אך לעיתים לא רושם את מספר הערוץ או רק את הסיפרה 0.).
תודה שוב מראש!
ראשית כל אני מודה לפורום המדהים הזה ולכל העוסקים במלאכה פה על העזרה הרבה שהם נותנים.
עכשיו לשאלה,
לאחרונב עברתי לתוכנת המדעה סנטר gbpvr , עבדתי לפי המדריך שישנו באתר ואף הצלחתי לשלב בין הכרטיס הדיגיטלי לכרטיס האנלוגי וממש הכל פיקס. העיניין הוא שלפעמים שאני שם הקלטה דרך הכרטיס הנלוגי שמחובר לממיר לפעמים לא מבצע כראוי את העברת הערוצים, וכאשר אני צופה בלייב בטלוויזיה תמיד זה מעביר יופי את הערוצים? אז האם יש משהו שצריך להגדיר ? ושוב, העיניין זה רק בעת ההקלטה (לרוב עובד מצויין, אך לעיתים לא רושם את מספר הערוץ או רק את הסיפרה 0.).
תודה שוב מראש!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה מוזר מה שאתה אומר.
האם הגדרת Delay בשידור של הספרות בהרצה של IRBlast? איזה ערך הגדרת?
האם אתה מקפיד שהממיר לא יהיה על ערוצים מיוחדים כמו ערוצי ה-VOD, ערוצי הרדיו והערוצים האינטראקטיביים למיניהם?
האם הגדרת Delay בשידור של הספרות בהרצה של IRBlast? איזה ערך הגדרת?
האם אתה מקפיד שהממיר לא יהיה על ערוצים מיוחדים כמו ערוצי ה-VOD, ערוצי הרדיו והערוצים האינטראקטיביים למיניהם?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בוודאי.
וכן הגדלתי את הדיליי, השאלה שלי היא האם ככל שהערך גדול כך זה בטוח יותר?
והעיניין הוא שאני צופה בלייב אז העברת הערוצים זה עובד מצויין, רק יש מצבים שבהקלטות זה לא מעביר...(זה יכול להעביר נגיד מצויין בכמה פעמים, ואז נגיד לערוץ 14, זה ירשום רק 0, במקום 014)...
מה אפשר לעשות?
תודה שוב.
וכן הגדלתי את הדיליי, השאלה שלי היא האם ככל שהערך גדול כך זה בטוח יותר?
והעיניין הוא שאני צופה בלייב אז העברת הערוצים זה עובד מצויין, רק יש מצבים שבהקלטות זה לא מעביר...(זה יכול להעביר נגיד מצויין בכמה פעמים, ואז נגיד לערוץ 14, זה ירשום רק 0, במקום 014)...
מה אפשר לעשות?
תודה שוב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איך מוגדר אצלך כרגע ה-command line של ה-IRBlast.exe?
כדאי גם לבדוק את מיקום ה-IR Blaster על גבי הפנל של הממיר.
כדאי גם לבדוק את מיקום ה-IR Blaster על גבי הפנל של הממיר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שמח שהכל עובד.
מה הייתה הבעייה? Delay קטן מדי?
מה הייתה הבעייה? Delay קטן מדי?