היום הלכתי לשמוע רמקולים ו...
היום הייתי בלייזר סיטי כדי לשמוע רמקולים.
לאחר שעה של שמיעת רמקולים שונים החלטתי שהקליפש RF-35 הם הטובים ביותר בטווח מחירים שפוי כמובן (של עד 10K)...
עכשיו שאני בבית שוטטתי בשרשורים בפורום שנגעו לרמקולים הנ"ל והתרשמתי שיש הרבה אנשים שממליצים לבדוק גם POLK AUDIO ופארדיים, ובכן, את הPOLK AUDIO (לא זוכר אם RTI 10 או RTI 12) השוותי עם הקליפש הנ"ל ולטעמי הקליפש לקחו בגדול...
עכשיו לגבי הפארדיים, איפה אני יכול להשוות בין הקליפש הנ"ל לפארדיים מקבילים (הבנתי משהו כמו הסטודיו 60)? האם הם באותו טווח מחירים של הקליפשים (הציעו לי 8590)?
אגב את כל ההשוואות עשיתי עם רסיבר פיוניר AX4 ולאחר שבחרתי רמקולים שמעתי אותם גם עם ימהה 2600 ולדעתי הימהה נשמע יותר טוב, אך הייתי רוצה גם לשמוע את הדנון 4306 שמאוד מסקרן אותי... יש איזושהי חנות שבה אני יכול לשמוע את גם את הקליפשים, גם את הפארדיים וכשאלו מחוברים לרסיבר דנון 4306?
לאחר שעה של שמיעת רמקולים שונים החלטתי שהקליפש RF-35 הם הטובים ביותר בטווח מחירים שפוי כמובן (של עד 10K)...
עכשיו שאני בבית שוטטתי בשרשורים בפורום שנגעו לרמקולים הנ"ל והתרשמתי שיש הרבה אנשים שממליצים לבדוק גם POLK AUDIO ופארדיים, ובכן, את הPOLK AUDIO (לא זוכר אם RTI 10 או RTI 12) השוותי עם הקליפש הנ"ל ולטעמי הקליפש לקחו בגדול...
עכשיו לגבי הפארדיים, איפה אני יכול להשוות בין הקליפש הנ"ל לפארדיים מקבילים (הבנתי משהו כמו הסטודיו 60)? האם הם באותו טווח מחירים של הקליפשים (הציעו לי 8590)?
אגב את כל ההשוואות עשיתי עם רסיבר פיוניר AX4 ולאחר שבחרתי רמקולים שמעתי אותם גם עם ימהה 2600 ולדעתי הימהה נשמע יותר טוב, אך הייתי רוצה גם לשמוע את הדנון 4306 שמאוד מסקרן אותי... יש איזושהי חנות שבה אני יכול לשמוע את גם את הקליפשים, גם את הפארדיים וכשאלו מחוברים לרסיבר דנון 4306?
- Audiophiller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בתקציב של עד 10k יש לך רמקולים שלטעמי נותנים תמורה הרבה יותר טובה מהקליפש, אתה חייב לשמוע פוקל וטריאנגל בשביל לקבל מושג. לפי דעתי אין על פוקל במחיר שלהם כיום, אתה יכול להשיג cobalt 826 בפחות מ 10k, לי יש את ה 816 ולטעמי הם נשמעים יותר טוב מהקליפש הנ"ל בכל מובן ואופן.
פארדיים יש לך בתצוגה בסטריאו סטאר- שם גם תוכל לשמוע את נדנון ,ימהה ואוליי פיוניר.
פוקאל יש לך בסינמה פארדיסו בנמל תל אביב
אבל כמו שאמרו קודמיי
בתקציס שלך יש הרבה מאוד רמקולים משובחים כולל רמקולים יקרים יותר שסיד שניה ירדו לתקציב הזה..
תשמע כמה שיותר ותחליט.
בהצלחה
אבל כמו שאמרו קודמיי
בתקציס שלך יש הרבה מאוד רמקולים משובחים כולל רמקולים יקרים יותר שסיד שניה ירדו לתקציב הזה..
תשמע כמה שיותר ותחליט.
בהצלחה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה הכוונה "לא מתאימים לכל אחד?"Mentally כתב:בלייזר סיטי יש גם כן FOCAL-JM LAB והנני מעריך כי הוא שמע את אחד הדגמים שלהם.
קח בחשבון כי KLIPSCH ו-JM LAB ממש לא מפיקים סאונד דומה ולכן גם אם האחרונים משתלמים יותר אינם מתאימים לכל אחד....
אני מוצא ש JM LAB מעולים מכל בחינה (אני מתכוון לדגם ה-אלקטרה ...)
אינם "מרשימים" בעודף הבאס והעצמה העוטפת את המוסיקה המקורית האמיתית ברמקולים אחרים ,
]]
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בתור חובב רמקולים פתוחים ואווריריים כמו הקליפש שיש לי, הרשה לי להמליץ לך בהחלט על פאראדיים (מאוד דומים), וכן על טריאנגל, שאמנם שונה, אבל בהחלט פתוח, אוורירי ומפורט. שני אלה מצאו חן בעיני במיוחד בתור חובב חתימת הצליל הזו.
- רונן
- חבר מכור קשה

vitalyi כתב:הכוונה היא פשוטה – לכל רמקול יש גוון משלו, ולכל אחד מאיתנו יש טעם משלו. על נאמנות מלאה למקור אין מה לדבר בטווח המחירים הזה....
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
רונן,הכל יחסי!- ולא כל אחד אוהב את "חתימת הצליל" של פוקל! ואם כל הכבוד, ויש...רונן כתב:מה הכוונה "לא מתאימים לכל אחד?"Mentally כתב:בלייזר סיטי יש גם כן FOCAL-JM LAB והנני מעריך כי הוא שמע את אחד הדגמים שלהם.
קח בחשבון כי KLIPSCH ו-JM LAB ממש לא מפיקים סאונד דומה ולכן גם אם האחרונים משתלמים יותר אינם מתאימים לכל אחד....
אני מוצא ש JM LAB מעולים מכל בחינה (אני מתכוון לדגם ה-אלקטרה ...), ובעיקר "נאמנים למקור"
]]...
אנחנו לא מדברים על הרמות של אלקטרה,ברמות האלו יש מתחרים רבים...
עופר.
==================================
- רונן
- חבר מכור קשה

קבלאור כתב:היום הייתי בלייזר סיטי כדי לשמוע רמקולים.
אגב את כל ההשוואות עשיתי עם רסיבר פיוניר AX4 ולאחר שבחרתי רמקולים שמעתי אותם גם עם ימהה 2600 ולדעתי הימהה נשמע יותר טוב, אך הייתי רוצה גם לשמוע את הדנון 4306 שמאוד מסקרן אותי... יש איזושהי חנות שבה אני יכול לשמוע את גם את הקליפשים, גם את הפארדיים וכשאלו מחוברים לרסיבר דנון 4306?...
http://www.aviyaffe.com/store/main/bran ... nCat_id=10
- רונן
- חבר מכור קשה

עופרצפריר כתב:רונן,הכל יחסי!- ולא כל אחד אוהב את "חתימת הצליל" של פוקל! ואם כל הכבוד, ויש...רונן כתב:מה הכוונה "לא מתאימים לכל אחד?"Mentally כתב:בלייזר סיטי יש גם כן FOCAL-JM LAB והנני מעריך כי הוא שמע את אחד הדגמים שלהם.
אני מוצא ש JM LAB מעולים מכל בחינה (אני מתכוון לדגם ה-אלקטרה ...), ובעיקר "נאמנים למקור"
]]...
אנחנו לא מדברים על הרמות של אלקטרה,ברמות האלו יש מתחרים רבים...![]()
עופר.
==================================...
אכן כן
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אור, לפי כוון הרמקולים שחיבבת/אהבת -הייתי מוסיף את JAMO לרשימה.
יש להם סידרה חדשה{לא רעה בכלל} שיכולה{לטעמי} לקלוע לטעם שלך!
כמובן שאתה חייב להאזין להרבה סוגים של רמקולים בשביל לקבל קנה מידה.
כך בחשבון, שככול שתאזין ליותר רמקולים -כל התקציב שלך יעלה...
בהצלחה.
עופר.
====================================
יש להם סידרה חדשה{לא רעה בכלל} שיכולה{לטעמי} לקלוע לטעם שלך!
כמובן שאתה חייב להאזין להרבה סוגים של רמקולים בשביל לקבל קנה מידה.
כך בחשבון, שככול שתאזין ליותר רמקולים -כל התקציב שלך יעלה...
עופר.
====================================
האם יש חנות שבה אני יכול להשוות את כל הרמקולים הנ"ל (קליפש, פארדיים, פוקל ואולי גם טריאנגל) אחד לאחד כאשר כולם מחוברים? (ועדיף שיחוברו לדנון 4306)il62 כתב:פארדיים יש לך בתצוגה בסטריאו סטאר- שם גם תוכל לשמוע את נדנון ,ימהה ואוליי פיוניר.
אבל כמו שאמרו קודמיי
תשמע כמה שיותר ותחליט.
בהצלחה...
אם הם היו בחדר התצוגה הגדול אז בטוח שמעתי אותם ואם אני לא טועה אז אותם שללתי מהר מאוד אחרי ששמעתי את הקליפש...Mentally כתב:בלייזר סיטי יש גם כן FOCAL-JM LAB והנני מעריך כי הוא שמע את אחד הדגמים שלהם.
החדר הוא מ א ו ד גדול.... (55מ"ר) - זה לא חדר זה הסלון...Mash כתב:מה גודל החדר שבו הרמקולים יהיו?
אולי באמת מדפיים יתאימו יותר? פרדיים signature![]()
סטריאו סטאר - מומלץ בחום לבקר שם, תבקש את עוזי.
ומה התקציב הסופי,של הרמקולים והרסיבר ביחד?...
תקציב לרמקולים - 10K
תקציב לרסיבר - 12-13K (בגלל שאני חם על ה-4306)
השאלה בקשר לגודל החדר היתה מתוך סקרנות.
יש ויגידו שלחדר גדול אז רק רצפתיים... בכל מקרה יש לך תקציב לא קטן וגם המדפיים של פרדיים יכולים להתאים לו.
לך תשמע אותם בסטריאו סטאר (אני קיבלתי מהם שירות מעולה ) יש להם בס שיכול למלא חלל עצום (יותר מרמקול רצפתי) הם מפורטים כ"כ ועם צליל מדהים.
עכשיו יש לי חשק ללכת לשמוע אותם עוד קצת

יש ויגידו שלחדר גדול אז רק רצפתיים... בכל מקרה יש לך תקציב לא קטן וגם המדפיים של פרדיים יכולים להתאים לו.
לך תשמע אותם בסטריאו סטאר (אני קיבלתי מהם שירות מעולה ) יש להם בס שיכול למלא חלל עצום (יותר מרמקול רצפתי) הם מפורטים כ"כ ועם צליל מדהים.
עכשיו יש לי חשק ללכת לשמוע אותם עוד קצת
חבר'ה בבקה תמליצו לי על חנות שבה אני יכול להשוות בין כל הרמקולים שדיברתי עליהם... ביום שלישי אני מתכנן שוב לנסוע לחנות כלשהי לשמוע רמקולים והייתי רוצה שתמליצו לי על חנות שתוכל להציג לי את הרמקולים שבהם אני מעונין (למי שלא קרא את השרשור - אני רוצה להשוות בין קליפש RF-35 לבין פארדיים (לא זוכר איזה דגם) בעזרת רסיבר דנון 4306)...
תודה
תודה
קליפש ופוקל
שמעתי את הקליפש שציינת עם מגבר נאד,ונשמע ממש טוב.
אופי צליל שונה מהפוקל שנשמע אחרת ונשמע טוב עם נאד ומפורט יותר עם רוטל.
ענין של טעם,אבל יחס תמורה לכסף,עדיף הפוקל.
אופי צליל שונה מהפוקל שנשמע אחרת ונשמע טוב עם נאד ומפורט יותר עם רוטל.
ענין של טעם,אבל יחס תמורה לכסף,עדיף הפוקל.