מי הכי טוב וחזק ומתאים לרמקולים שלמטה רסיבר Onkyo TXSR508 או TXSR577
Klipsch QUINTET II

תודה[/img]

לעניות דעתי, תלת-מימד זו לא הפונקציה הכי קריטית בעולם לרסיבר דווקא. סביר להניח שאם אין לך TV שתומכת כרגע ב-3D, אז בכל מקרה לכשתקנה TV כזאת, מעבד התמונה שלה יהיה מוצלח יותר (כי הוא יהיה חדש יותר...) מזה שברסיברים שתומכים ב-3D כיום...LiorDrZ כתב:אם הייתי לפני רכישה של רסיבר חדש לא הייתי מתפשר על HDMI 1.4 גם אם אין לי כרגע מסך תלת מימד....

כבל אופטי לא מעביר את פורמטי האודיו החדשים. אם תוכן וידאו יהיה תלת מימד סביר מאוד להניח שיהיה לו גם פסקול שידרוש ממשק HDMI.epony כתב:לעניות דעתי, תלת-מימד זו לא הפונקציה הכי קריטית בעולם לרסיבר דווקא. סביר להניח שאם אין לך TV שתומכת כרגע ב-3D, אז בכל מקרה לכשתקנה TV כזאת, מעבד התמונה שלה יהיה מוצלח יותר (כי הוא יהיה חדש יותר...) מזה שברסיברים שתומכים ב-3D כיום...LiorDrZ כתב:אם הייתי לפני רכישה של רסיבר חדש לא הייתי מתפשר על HDMI 1.4 גם אם אין לי כרגע מסך תלת מימד....
במילים אחרות, תמיד אפשר לחבר את הנגן התומך 3D שלך ב-HDMI ישירות ל-TV התומכת 3D שלך למטרת פיענוח התמונה, בלי לעבור דרך הרסיבר, ובמקביל לחבר את הנגן לרסיבר בכבל אופטי למשל למטרת פיענוח צליל....