שלום התקנתי את המערכת הפעלה ווינדוס 7 בגרסת 64 ביט
עכשיו אין לי מושג איך אני עושה שהנגנים ישתמשו באמת בקודקים של 64 ביט
התקנתי את k-lite-codec-pack 64bit ולפי בדיקה שלי ראיתי שהנגן בכלל לא משתמש בקודקים של ה 64 ביט...
אין לי מושג איזה קודקים מתאימים אני צריך להתקין ואיך לקנפג את כל הסיפור נכון בשביל שהמחשב ישתמש בקודקים של 64 ביט
אכן, זאת הייתה טעות חמורה מאוד להתקין K-Lite, ובשרשור העליון הפורום יש גם הסבר למה.
סביר להניח שזה כבר עשה לך בלגן במערכת ההפעלה, וייתכן שתצטרך לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה.
תנסה להסיר את ה-K-Lite (שווה לשקול שימוש בתוכנת הסרה חזקה יותר מזו של מערכת ההפעלה כמו REVO או CCleaner), ולהתקין Shark007 ל-Windows 7, ואחריו להתקין בנוסף את ה-Shark007 x64 components.
אתה צריך גם להגדיר כל דבר פעמיים בתוכנת ההגדרות של Shark007, גם ל-32 ביט וגם ל-64 ביט.
יש הסבר קצת יותר מפורט ב"מדריך לסדר התקנה מומלץ" אשר נמצא בראש הפורום, בסעיף של Windows 7 אשר נמצא בסופו.
אתה יכול גם במקום Shark007 לפעול בשיטה של Catskinner, רק שב-FFDShow תצטרך להתקין גם 32 ביט וגם 64 ביט (ה-Haali מגיע מובנה עם 32+64 ביט).
pixies כתב:אכן, זאת הייתה טעות חמורה מאוד להתקין K-Lite, ובשרשור העליון הפורום יש גם הסבר למה.
סביר להניח שזה כבר עשה לך בלגן במערכת ההפעלה, וייתכן שתצטרך לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה.
תנסה להסיר את ה-K-Lite (שווה לשקול שימוש בתוכנת הסרה חזקה יותר מזו של מערכת ההפעלה כמו REVO או CCleaner), ולהתקין Shark007 ל-Windows 7, ואחריו להתקין בנוסף את ה-Shark007 x64 components.
אתה צריך גם להגדיר כל דבר פעמיים בתוכנת ההגדרות של Shark007, גם ל-32 ביט וגם ל-64 ביט.
יש הסבר קצת יותר מפורט ב"מדריך לסדר התקנה מומלץ" אשר נמצא בראש הפורום, בסעיף של Windows 7 אשר נמצא בסופו.
אתה יכול גם במקום Shark007 לפעול בשיטה של Catskinner, רק שב-FFDShow תצטרך להתקין גם 32 ביט וגם 64 ביט (ה-Haali מגיע מובנה עם 32+64 ביט).
אגב , אתה כמובן יכול להמשיך ולהתמש בכל התוכנות והקודקים ב-32 ביט לניגון תכני מדיה.
...
תודה
אני אנסה גם את האפשרות הזאת
בנתים הסידור שהציעו לי פה הוא מצויין
אז אני אגבה את המערכת בקובץ תמונה עם הסידור הזה ורק אחר כך אני אתחיל לעשות ניסויים