החלפת חשבון psn אירופאי לאמריקאי

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
אוזס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום-היום גיליתי שיש המון תכנים ומשחקים שלא מופיעים משום מה(מאוד תמוהה) בחנות האירופאית וכן בחנות האמריקאית.
איך אני יכול להוסיף את החשבון האמריקאי לps3? האם אני יכול לשמור כך על אותו שם המשתמש שלי?
ובסוף למשל אם קניתי משהו מהחנות האמריקאית ועברתי חזרה לחשבון האירופאי-האם אני יראה את המשחק שקניתי בחשבון זה או רק בחשבון האמריקאי שממנו קיניתי אותו?
תודה מראש
אוזס

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

בתפריט של ה PS3, לך עד הסוף שמאלה, לרשימת המשתמשים, ואז עד למעלה. אחת האופציות, לפני כיבוי הקונסולה, תהיה הוספת משתמש. תן לו שם. עכשיו יש לך משתמש שלא שייך לשום חנות PSN.
לך ימינה עד התפריט של PSN, ותבחר באופציה של התחברות לרשת. תבחר בחשבון חדש, ובין המסכים שתמלא של פרטי החשבון, תכניס כתובת בארה"ב. תצטרך להשתמש במיקוד שמתאים למדינה בארה"ב שאתה מציין, אולי אפילו לעיר. מומלץ לבחור במדינה שבה אין מס - אני סימנתי שאני מתגורר ב Delaware.
עכשיו יש לך גישה לחנות האמריקנית. כל מה שתוריד ממנה יהיה זמין לכל המשתמשים בקונסולה (יתכן שיש כמה משחקים שלא יהיו זמינים, Bionic Commando Rearmed 2 ועוד אחד שאת שמו אני לא זוכר כרגע).
אם אתה רוצה להוריד דמואים, סרטונים וכו', אין שום בעיה. אם אתה רוצה לקנות דברים, תצטרך לרכוש כרטיס PSN או לחילופין - להשתמש בכרטיס אשראי שמקושר לכתובת בארה"ב. גם הכתובת שתזין בחשבון צריכה להיות אותה הכתובת שמופיעה על הכרטיס. אם יש לך כרטיס של אמריקן אקספרס, אתה יכול לקשר אותו לכתובת בארה"ב.

אוזס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה אחי..

שליחה #3 

עזרת הרבה..

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”