תאימות בין MCE IR לXBMC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני ממש לא מבין בהרמוני.
אולי שווה לך לפתוח על זה שרשור נפרד בפורום שליטה, בקרה ובית חכם.
אולי שווה לך לפתוח על זה שרשור נפרד בפורום שליטה, בקרה ובית חכם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
המחשב שלי הוא בעצם מחשב שולחני.
המארז מתחת לשולחן והטלויזיה לשמאלו של השולחן.
כאשר אני מדליק את האקטיביטי אני מחזיק את השלט אחרי השולחן והוא מדליק את הכל חוץ מהמדיה סנטר.
השולחן והטלויזיה צמודים לשני קירות שונים. השולחן לרוחב הקיר שלו והטלויזיה לאורך הקיר שלה.
המארז מתחת לשולחן והטלויזיה לשמאלו של השולחן.
כאשר אני מדליק את האקטיביטי אני מחזיק את השלט אחרי השולחן והוא מדליק את הכל חוץ מהמדיה סנטר.
השולחן והטלויזיה צמודים לשני קירות שונים. השולחן לרוחב הקיר שלו והטלויזיה לאורך הקיר שלה.
תודה.
האמת שמצאתי את הלינק הזה:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=95063
יש שם הנחיות מפורטות על איך להגדיר את ה-XBMC ואת ההרמוני. מה שבעצם הם עושים שם זה להגדיר שני Devices נפרדים. אחד לשלט (כללי בשביל ה-HTPC) ואחד ל-XMBC ואז באקטיביטי אפשר להפעיל את ה-XBMC עם ההפעלה של האקטיביטי.
עובד מצויין!
האמת שמצאתי את הלינק הזה:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=95063
יש שם הנחיות מפורטות על איך להגדיר את ה-XBMC ואת ההרמוני. מה שבעצם הם עושים שם זה להגדיר שני Devices נפרדים. אחד לשלט (כללי בשביל ה-HTPC) ואחד ל-XMBC ואז באקטיביטי אפשר להפעיל את ה-XBMC עם ההפעלה של האקטיביטי.
עובד מצויין!
בדיוק. כאשר מגדירים בצורה הזו 2 Devices שונים ואקטיביטי מסוג Utulity כמו שמוסבר במדריך ניתן להגדיר בדיוק מה פועל כשמפעילים את האקטיביטי.
בצורה הזו מנתקים לגמרי את הקשר בין המדיה סנטר של מיקרוסופט לשלט. כרגע, אף כפתור בשלט ההרמוני one לא מקושר יותר למדיה סנטר.
אצלי ביטלתי את ההפעלה האוטומטית של ה-XBMC ברגע שמפעילים את האקטיביטי כי לפעמים אני סתם רוצה לגלוש באינטרנט ולא לראות סרט, אבל יש כפתור וירטואלי בשלט שנקרא Start XBMC שמפעיל את התוכנה בלחיצה אחת ומשם השלט מטפל בהכל.
המדריך, למרות המורכבות שבו, מומלץ מאד!
בצורה הזו מנתקים לגמרי את הקשר בין המדיה סנטר של מיקרוסופט לשלט. כרגע, אף כפתור בשלט ההרמוני one לא מקושר יותר למדיה סנטר.
אצלי ביטלתי את ההפעלה האוטומטית של ה-XBMC ברגע שמפעילים את האקטיביטי כי לפעמים אני סתם רוצה לגלוש באינטרנט ולא לראות סרט, אבל יש כפתור וירטואלי בשלט שנקרא Start XBMC שמפעיל את התוכנה בלחיצה אחת ומשם השלט מטפל בהכל.
המדריך, למרות המורכבות שבו, מומלץ מאד!
הכל עובד מצויין!. מהרגע שמדליקים את הXMBC אין צורך יותר בעכבר (לכל פונקציות ה-XMBC) לרבות כיבוי האפליקציה, המחשב ושאר המערכת.
תסתכל בעמוד השני למדריך, יש שם מיפוי של כל הכפתורים. זה אמנם לוקח כ-5 דקות להזין את כולם לתוכנה של ההרמוני אבל בסופו של דבר זה עובד חלק לחלוטין ומבלי שהמדיה סנטר יופעל.
תסתכל בעמוד השני למדריך, יש שם מיפוי של כל הכפתורים. זה אמנם לוקח כ-5 דקות להזין את כולם לתוכנה של ההרמוני אבל בסופו של דבר זה עובד חלק לחלוטין ומבלי שהמדיה סנטר יופעל.
אני לא יכול לעדכן את השלט שלי כי נשלח לי חדש, החדש מחר יגיע.
אבל כרגע הגדרתי כבר הכל ומחכה למחר.
תבדוק איך הגדרת אצלך, אצלי הגדרתי שברגע שהוא נכנס לXBMC הוא ישר יכנס לסרטים.
אצלי הווליום צריך להישלט ברסיבר.
אני אדע מחר בודאות אם אין שום הבדל.
בכל מקרה מחר לאחר הבדיקה אני אחזור לשלט הזה כדי לשמור על החדש.
אבל כרגע הגדרתי כבר הכל ומחכה למחר.
תבדוק איך הגדרת אצלך, אצלי הגדרתי שברגע שהוא נכנס לXBMC הוא ישר יכנס לסרטים.
אצלי הווליום צריך להישלט ברסיבר.
אני אדע מחר בודאות אם אין שום הבדל.
בכל מקרה מחר לאחר הבדיקה אני אחזור לשלט הזה כדי לשמור על החדש.
כשעשיתי לפי המדריך אז כן. בהגדרות של הפעלה של ה-Device XBMC באקטיביטי הגדרתי WIN+1 שזה הקיצור דרך של ה-XMBC בשורת המשימות. אבל ביטלתי את זה כי זה עצבן אותי לכבות את ה-XBMC בכל פעם שאני מפעיל את האקטיביטי של ה-HTPC אבל סתם רוצה לגלוש באינטרנט ולא לצפות בסרט.
בדיוק. שים לב שהאקטיביטי שצריך לבנות לפי המדריך היא לא אקטיביטי רגילה אלא אקטיביטי מסוג "Utility". אני לא בטוח שאם רק התאמת את האקטיביטי המקורית שלך זה יעבוד ויתכן ותצטרך למחוק מחדש את האקטיביטי ולבנות אותה מחדש.
במהלך הנסיונות הבנתי שהUTILITY זה לא מה שציפיתי, בניתי בדיוק כמו המדריך וזה עדיין לא עבד.
לכן מחקתי את כל מה שעשיתי אז והיום בקשר לאקטיביטי עם המחשב, כולל DEVICE.
פתחתי DEVICE חדשה ובמודל רשמתי MCE KEYBOARD, לאחר מכן עשיתי אקטיביטי רגילה.
עכשיו האקטיביטי לא מפעילה יותר את המדיה סנטר, סוף סוף!
לאחר מכן השלט הוחזר לקופסא רק בלי המדבקות.
לכן מחקתי את כל מה שעשיתי אז והיום בקשר לאקטיביטי עם המחשב, כולל DEVICE.
פתחתי DEVICE חדשה ובמודל רשמתי MCE KEYBOARD, לאחר מכן עשיתי אקטיביטי רגילה.
עכשיו האקטיביטי לא מפעילה יותר את המדיה סנטר, סוף סוף!
לאחר מכן השלט הוחזר לקופסא רק בלי המדבקות.