למי שמשתמש או השתמש בXBMC ידוע אם יש תאימות מלאה או שיש בעיות בשליטה עם שלט ועינית על התוכנה?
חפרתי קצת הרבה לאחרונה בנושא אבל רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם

על אובונטו, עובד מהקופסאDorM כתב:אני יודע שבמדיה פורטל זה עובד מצויין.
למי שמשתמש או השתמש בXBMC ידוע אם יש תאימות מלאה או שיש בעיות בשליטה עם שלט ועינית על התוכנה?
חפרתי קצת הרבה לאחרונה בנושא אבל רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם...
כנ"ל, הווליום לא עובד וזה די מעצבן. אם יש מדריך נוח להפעלת IR server Suite, Event Ghost אז אשמח לקבל. ממה שאני קראתי ברשת זה דורש הוספת שורות קוד וכאלו וזה לא בישבילי.pixies כתב:אצלי עובדים מצויין הכפתורים הבסיסיים (חיצים, Play, Pause, OK וכו).
כפתורים מתקדמים יותר כמו כפתורים צבעוניים וכפתורי קיצורי הדרך למיניהם, תצטרך להשתמש בתוכנה נוספת כמו Event Ghost או IR Server Suite....

זה העניין שזה לא ביציאה הדיגיטלית אלה בסטראו (אין רסיביר והכל מומר בהגדרה לסטראו). הגרסה היא dharma 10.0 דווקא ב MP הווליום עובד בסדר (חוץ מאשר במוזיקה אבל זה בגלל ממשק ה ASIO ככה שזה גם תקין).pixies כתב:gover, אצלי הווליום עובד מצויין בתצורת סטריאו.
אבל שים לב: בחיבור SPDIF או HDMI כמובן שלא תהיה שליטה מה-XBMC (וגם לא משום תוכנה אחרת) בצפייה בתכני 5.1 אלא מהרסיבר בלבד. זוהי פעולה תקינה ונורמלית, כי כרטיס המסך/קול מבצע passthrough של סיגנל ה-DTS/DD כמו שהוא אל הרסיבר ללא שום עיבוד....
סבבה, תודה.pixies כתב:שוב, אני לא מבין מה הבעייה שהשלט האוניברסלי במצב ספציפי ישלח Pause ו-Play לכיוון מקלט ה-MCE של המחשב ו-Volume ו-Mute לכיוון הרסיבר.
זוהי פעולה אלמנטרית ואפשרית שיש גם בשלטים האוניברסליים הכי פשוטים שיש......