חוות דעת על רסיבר ימאהה RX-V365
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איזו חוות דעת אתה רוצה לשמוע? זה הרסיבר הכי זול של יאמהה. זה אומר כבר הרבה...uri998 כתב:אהלן,
אשמח לחוות דעתכם על הרסיבר הנ"ל.
יחובר לPOPCORN ול5 רמקולים(2 אחוריים 2 קדמיים+סנטר).
תודה!
עריכה:
הנה קישור למפרט שלו ולהבדלים בינו לבין V367...
אתה רוצה לרכוש משומש? לאיזה רמקולים?
שלום ,
גם אני קיבלתי מהם הצעה דומה לגבי 365 ורמקולים פירלס זה בערך מסגרת התקציב שלי ובמחסני חשבמל הציעו לי ימאהה 3063 עם רמקולים של סטורם... איזה הצעה עדיפה והאם בכלל כדאי לוותר ומישהו יכול להמליץ לי כאן על
משהו אחרת במסגרת תקציב של 2000 - 2500 ש"ח..
גם אני קיבלתי מהם הצעה דומה לגבי 365 ורמקולים פירלס זה בערך מסגרת התקציב שלי ובמחסני חשבמל הציעו לי ימאהה 3063 עם רמקולים של סטורם... איזה הצעה עדיפה והאם בכלל כדאי לוותר ומישהו יכול להמליץ לי כאן על
משהו אחרת במסגרת תקציב של 2000 - 2500 ש"ח..
שלום,
לפני שאתם רצים לקנות מגבר כזה או אחר, שימו לב לרמקולים שאליו הוא יחובר.
גם הפירלס וגם הסטורם הם לא רמקולים איכותיים, בלשון המעטה...
עדיף לרכוש מיד 2 רמקולים טובים ולא חדשים אך לא איכותיים.
כאשר אני כותב איכותיים אני מתכוון לא רק לאיכות הצליל אלא גם לאמינות המוצר.
מציע לכם בחום לעשות חיפוש בפורום על "רמקולים פירלס" או "רמקולים סטורם" ותקראו מה הדעה של אנשים שרכשו אותם לאחר תקופת זמן...
בקשר לרסיבר שהזכרתם, אז מניסיון אישי לגמרי, תמיד סדרת הכניסה של ימהה , סדרה 3XX , היא סדרה בעלת איכות מאוד בסיסית.
אם אין לכם צורך בחיבורי HDMI או בתמיכה בפורמטי האודיו של בלו ריי, ממליץ בחום לא לקנות רסיבר חדש אלא רסיבר מיד 2 מסדרה גבוהה יותר - סדרה 4XX ואילך (סדרה 5XX וכו').
יש הרבה מכירות של רסיברים כאלו שהם איכותיים וזה בא לידי ביטוי גם באיכות ההגברה (פחות עיוותים, אפשר להגביר לווליום חזק יותר מבלי שהצליל מתעוות, הספק גבוה יותר, אמינות רכיבים וכו') .
ארז
לפני שאתם רצים לקנות מגבר כזה או אחר, שימו לב לרמקולים שאליו הוא יחובר.
גם הפירלס וגם הסטורם הם לא רמקולים איכותיים, בלשון המעטה...
עדיף לרכוש מיד 2 רמקולים טובים ולא חדשים אך לא איכותיים.
כאשר אני כותב איכותיים אני מתכוון לא רק לאיכות הצליל אלא גם לאמינות המוצר.
מציע לכם בחום לעשות חיפוש בפורום על "רמקולים פירלס" או "רמקולים סטורם" ותקראו מה הדעה של אנשים שרכשו אותם לאחר תקופת זמן...
בקשר לרסיבר שהזכרתם, אז מניסיון אישי לגמרי, תמיד סדרת הכניסה של ימהה , סדרה 3XX , היא סדרה בעלת איכות מאוד בסיסית.
אם אין לכם צורך בחיבורי HDMI או בתמיכה בפורמטי האודיו של בלו ריי, ממליץ בחום לא לקנות רסיבר חדש אלא רסיבר מיד 2 מסדרה גבוהה יותר - סדרה 4XX ואילך (סדרה 5XX וכו').
יש הרבה מכירות של רסיברים כאלו שהם איכותיים וזה בא לידי ביטוי גם באיכות ההגברה (פחות עיוותים, אפשר להגביר לווליום חזק יותר מבלי שהצליל מתעוות, הספק גבוה יותר, אמינות רכיבים וכו') .
ארז
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סבבה, רק שאחרי שבועיים אתה תתחרט ששרפת 2,000 ש"ח על פירלס ולא חסכת עוד 1,000 ש"ח לטובת רמקולים נורמליים...עופרפולק כתב:אבל אם יש לך נגיד 2000 שקל לרמקולים אז אין הרבה אפשרויות לאיכות או לדגם יותר טוב זה הכסף שיש ואם זה נקנה ....
- epony
- חבר במועדון 10K

דרך אגב, ראיתי לפני שעה מודעה של שני עמודים ב-"ישראל היום" על מבצעים חדשים של מחסני חשמל, כולל דיל שנראה לא רע בכלל (ממבט ראשון בכל אופן) על רסיבר של Harman Kardon וסט רמקולים 5.1 של קליפש.
Harman Kardon + רמקולים קליפש זה כבר הרבה יותר סביר....epony כתב:דרך אגב, ראיתי לפני שעה מודעה של שני עמודים ב-"ישראל היום" על מבצעים חדשים של מחסני חשמל, כולל דיל שנראה לא רע בכלל (ממבט ראשון בכל אופן) על רסיבר של Harman Kardon וסט רמקולים 5.1 של קליפש....
ארז
epony כתב:סבבה, רק שאחרי שבועיים אתה תתחרט ששרפת 2,000 ש"ח על פירלס ולא חסכת עוד 1,000 ש"ח לטובת רמקולים נורמליים...עופרפולק כתב:אבל אם יש לך נגיד 2000 שקל לרמקולים אז אין הרבה אפשרויות לאיכות או לדגם יותר טוב זה הכסף שיש ואם זה נקנה .......
אם לא רוצים להוסיף לתקציב, אז לדעתי יד 2 זו אלטרנטיבה עדיפה.
אם אין לך כסף לרכב חדש סביר לא תקנה יד 2 ?
תרשה לי לספר (או להזכיר לך, תלוי בגילך
המכונית הזאת הייתה בעצם חיקוי של רנו 12 (ברישיון של רנו) אבל הייתה מכונית זוועה.
אנשים העדיפו לקנות מכונית חדשה ומחורבנת (למרות שירחוני רכב שבדקו את הרכב הזהירו שמדובר במכונית מיושנת לחלוטין באיכות ייצור עלובה) על פני מכונית בת כמה שנים אבל איכותית.
סוף הסיפור היה שהרכב איבד מערכו בצורה מסחררת ומי שנתקע עם הרכב יותר מ 3 שנים כבר לא היה לו מה למכור...
סתם אקנדוטה על חדש ועל יד 2 .
ארז
- epony
- חבר במועדון 10K

אם אני לא טועה, המחיר היה 4, שזה לא פי 2.5 מ-2,500... בכל מקרה, זה אומר שיש את הסט הזה של קליפש במחסני חשמל (HDT300 לפי התמונה בעיתון - הנה ביקורת נחמדה עליהם והנה עוד אחת).uri998 כתב:הם עולים גם פי 2.5 במחיר......
מה שהייתי עושה (בלית ברירה) עם תקציב נמוך מזה שמאפשר לקנות את ה-HK עם הקליפש, זה לנסות להתארגן על הקליפש עם רסיבר בסיסי יותר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תעזוב את ה"מבצע" הזה. זו מכירת חיסול של דגם ישן ורמקולים מעולים לל"ג בעומר.uri998 כתב:רמקולים של פירלס.
יש מבצע בעולם הקולנוע עליו.
מהן בעצם התכונות שבגללן הוא נחשב פחות טוב. (נגיד יחסית ל367?)
ראיתי שאין לו לדוגמא 5.1, האם זה אומר שלא אוכל לחבר לו סאבוופר?
תודה!...
תרכוש 467 יד2 או לכל הפחות 367 חדש.
תחסוך קצת לרמקולים טובים כמו הקליפש שכתבו לך כאן החברים או קנה יד2.