מחפש פתרון להשמעת קבצי מוסיקה דרך סטרימר באיכות קול מתקבלת על הדעת
שלום אנשים,
ברשותי מגבר+רמקולים ללא DVD/CD למעשה המערכת מחוברת כעת למחשב ואני משתמש בכרטיס קול איכותי שנותן תוצאות יפות.
כעת אני מעונין להעביר את המערכת לחדר אחר ומחפש פתרון לא יקר תומך בשלט רחוק ורצוי בעל כניסת USB.
חשבתי על CD PLAYER אבל אני מעונין באותה הזדמנות שאוכל להריץ גם קבצי וידאו וע"כ אני שוקל DVD בעל כניסת USB. החשש שלי הוא מאיכות הקול כיון שבד"כ DVD לא מושקע כמו CD.
אשמח לפתרון או המלצה על דגם DVD בעל כניסת USB ובעל כרטיס קול בעל איכות סבירה או כל הצעה אחרת בתנאי שאינה יקרה, עד כמה מאות שקלים. חשוב שיהיה שלט.
אציין שDVD פשוט שברשותי מוציא איכות קול איומה וע"כ חושש שזהו לא הפתרון המתאים. כרטיס הקול שעל המחשב הנו JULI@ אך לאור מגבלת תקציב אני מוכן להתפשר על האיכות העיקר שתהיה סבירה.
תודה,
יגאל
ברשותי מגבר+רמקולים ללא DVD/CD למעשה המערכת מחוברת כעת למחשב ואני משתמש בכרטיס קול איכותי שנותן תוצאות יפות.
כעת אני מעונין להעביר את המערכת לחדר אחר ומחפש פתרון לא יקר תומך בשלט רחוק ורצוי בעל כניסת USB.
חשבתי על CD PLAYER אבל אני מעונין באותה הזדמנות שאוכל להריץ גם קבצי וידאו וע"כ אני שוקל DVD בעל כניסת USB. החשש שלי הוא מאיכות הקול כיון שבד"כ DVD לא מושקע כמו CD.
אשמח לפתרון או המלצה על דגם DVD בעל כניסת USB ובעל כרטיס קול בעל איכות סבירה או כל הצעה אחרת בתנאי שאינה יקרה, עד כמה מאות שקלים. חשוב שיהיה שלט.
אציין שDVD פשוט שברשותי מוציא איכות קול איומה וע"כ חושש שזהו לא הפתרון המתאים. כרטיס הקול שעל המחשב הנו JULI@ אך לאור מגבלת תקציב אני מוכן להתפשר על האיכות העיקר שתהיה סבירה.
תודה,
יגאל
נערך לאחרונה על ידי yigal2007 ב 06/03/2011 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
הייתי קונה DAC ומחבר אליו את המחשב וה-DVD שיש לך,,
לי יש שניים 7520 של ברנספורד - http://www.beresford.me/main/main.html
ואת ה-TIANYUN ZERO מפה - http://www.audiophilechina.com/products ... 37&s_id=40,
אני מעדיף את ה-7520 מבחינת הצליל אבל אין לו חיבור USB.
תעשה קצת מחקר על DAC-ים גם הפשוט ביותר ישפר משמעותית את איכות ה-Sound של ה-DVD שלך.
לי יש שניים 7520 של ברנספורד - http://www.beresford.me/main/main.html
ואת ה-TIANYUN ZERO מפה - http://www.audiophilechina.com/products ... 37&s_id=40,
אני מעדיף את ה-7520 מבחינת הצליל אבל אין לו חיבור USB.
תעשה קצת מחקר על DAC-ים גם הפשוט ביותר ישפר משמעותית את איכות ה-Sound של ה-DVD שלך.
סטרימר ייתן לך את היכולת לראות סרטים ולהזרים מוזיקה אבל ה-DAC ב-Streamer אינו איכותי, אתה בהחלט יכול לרכוש Streamer ולחבר אותו ל-DAC על מנת לקבל איכות צליל טובה יותר, לפי מה שהבנתי ממך אתה מחדש שיפור בצליל ולא דרך להזרים מדיה - האם אני טועה ?
עודד
עודד
אני מחפש את שניהם, גם דרך להזרים מידע - קבצי אודיו+וידאו וגם לקבל איכות סאונד סבירה בנוגע להשמעת קבצי אודיו (סבירה- למשל כמו מכשיר CD "נורמאלי"). למעשה אני חיב כניסת USB ושלט בנוסף לדרישות שציינתי, על פניו היה מתאים לי מכשיר DVD בעל איכות קול "סבירה" אבל אני לא מכיר כזה.
שאלה לגבי הDAC הוא למעשה ממיר את האות הדיגיטאלי לאנלוגי וזהו? זה כל יעודו? למעשה מעין כרטיס קול חיצוני?
שאלה לגבי הDAC הוא למעשה ממיר את האות הדיגיטאלי לאנלוגי וזהו? זה כל יעודו? למעשה מעין כרטיס קול חיצוני?
בנוגע ל-DAC, כל מה שהוא עושה הוא להמיר את המידע ממידע דיגיטאלי (ככה הוא יושב על מערכות ממוחשבות / נגנים / דיסקים) למידע אנלוגי אשר המגבר יכול לקבל. ניתן לומר שה-DAC הוא כמו כרטיס קול חיצוני.
כל DVD / CD בנוי משני חלקים :
1. Transport - החלק אשר קורא את המידע מהדיסק.
2. DAC - מקבל את המידע הדיגיטאלי מה-Transport והופך אותו לאנלוגי.
שאתה מחבר DVD ל-DAC דרך היציאה הדיגיטאלית מה שקורה הוא שאתה מדלג על ה-DAC של מכשיר ה-DVD / CD והמידע מומר ע"י ה-DAC אשר לו יכולת המרה איכותית יותר.
פנה אלי בפרטי ואשלח לך Link ל-DVD איכותי וזול - יד שניה..
כל DVD / CD בנוי משני חלקים :
1. Transport - החלק אשר קורא את המידע מהדיסק.
2. DAC - מקבל את המידע הדיגיטאלי מה-Transport והופך אותו לאנלוגי.
שאתה מחבר DVD ל-DAC דרך היציאה הדיגיטאלית מה שקורה הוא שאתה מדלג על ה-DAC של מכשיר ה-DVD / CD והמידע מומר ע"י ה-DAC אשר לו יכולת המרה איכותית יותר.
פנה אלי בפרטי ואשלח לך Link ל-DVD איכותי וזול - יד שניה..
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מסכים עם הדובר הקודם- תנסה DAC סביר ולא יקר ואפילו בחיבור ל DVD הפשוט שלך לקבל איכות קול טובה למדי בתלות ברמת הממיר.
יש לך לינק לסקירה קצרה בעברית על הברספורד כפי שהוא ציין- הוא תמורה נהדרת לכסף ועם הזמן אני משתכנע יותר ויותר שהוא שווה כל שקל.
כמו כן יש דגם עם חיבור USB.
כבונוס תקבל גם מגבר אוזניות לא רע בכלל.....באותה חבילה.
http://www.hometheater.co.il/vt117752
יש לך לינק לסקירה קצרה בעברית על הברספורד כפי שהוא ציין- הוא תמורה נהדרת לכסף ועם הזמן אני משתכנע יותר ויותר שהוא שווה כל שקל.
כמו כן יש דגם עם חיבור USB.
כבונוס תקבל גם מגבר אוזניות לא רע בכלל.....באותה חבילה.
http://www.hometheater.co.il/vt117752
קודם כל תודה על התגובות
המחירים של DAC + סטרימר נומראלי גבוהים מדי. התקציב שלי לשניהם הוא עד 1000 ש"ח.
המטרה: לשמוע אודיו ברמה סבירה, אני מתכוון ברמה של כרטיס קול בינוני לא HI-END.
חשוב לי שבתצואה הסופית יהיה סאונד טוב בהרבה מאיכות שמפיק DVD סטדרטי, בקיצור משהו כמו מכשיר CD נחמד.\
מעבר לכך הדרישות הן כניסת USB ושלט.
האם POPCORN 210 לא עדיף במקרה של מגבלת ההתקציב שלי מאשר שילוב של DAC עצמאי, מישהו מכיר את איכות הסאונד שהוא מפיק ביציאה אנאלוגית.
או האם קיימת DAC במחיר של עד 100$ בעלי איכות צליל סבירה.
הבנתי שכדי לקבל איכות צליל ברמת כרטסי הקול שאתו אני עובד JULI@ צריך להוציא סכומי כסף גבוהים במיוחד. הדרישות הנמוכות שלי נובעות ממגבלת תקציב ומהיות המערכת בחדר השינה.
למעשה יש לי מגבר NAD 326+ רמקולים של MONITOR AOUDIO BR2 כך שלהשקיע ב-
DAC יקר יהיה סוג של בזבוז כסף לדעתי.
ראיתי ב- EBAY מגוון DAC'S במחירים זולים הבעיה שאין לי מושג מה הם שווים, אם למישהו יש נסיון עם DAC זול אשמח לשמוע, שוב הציפיות שלי הן אך ורק לשמוע מוסיקה דרך המערכת שלי באיכות סבירה דרך קצבים שאשים על הסטרימר.
אופציה נוס' שאני שוקל היא חיבור נגן IPOD השאלה אם יש לו כניסה דיגיטאלית, לא הצלחתי לבדוק. למעשה האיכות של נגן כמו IPOD מספקת אותי מבחינת הסאונד, לרוב אניש שומע קבצים באיכות לא גבוהה, למעשה כמטע ואיני שומע קבצים באיכות LOSSLESS.
המחירים של DAC + סטרימר נומראלי גבוהים מדי. התקציב שלי לשניהם הוא עד 1000 ש"ח.
המטרה: לשמוע אודיו ברמה סבירה, אני מתכוון ברמה של כרטיס קול בינוני לא HI-END.
חשוב לי שבתצואה הסופית יהיה סאונד טוב בהרבה מאיכות שמפיק DVD סטדרטי, בקיצור משהו כמו מכשיר CD נחמד.\
מעבר לכך הדרישות הן כניסת USB ושלט.
האם POPCORN 210 לא עדיף במקרה של מגבלת ההתקציב שלי מאשר שילוב של DAC עצמאי, מישהו מכיר את איכות הסאונד שהוא מפיק ביציאה אנאלוגית.
או האם קיימת DAC במחיר של עד 100$ בעלי איכות צליל סבירה.
הבנתי שכדי לקבל איכות צליל ברמת כרטסי הקול שאתו אני עובד JULI@ צריך להוציא סכומי כסף גבוהים במיוחד. הדרישות הנמוכות שלי נובעות ממגבלת תקציב ומהיות המערכת בחדר השינה.
למעשה יש לי מגבר NAD 326+ רמקולים של MONITOR AOUDIO BR2 כך שלהשקיע ב-
DAC יקר יהיה סוג של בזבוז כסף לדעתי.
ראיתי ב- EBAY מגוון DAC'S במחירים זולים הבעיה שאין לי מושג מה הם שווים, אם למישהו יש נסיון עם DAC זול אשמח לשמוע, שוב הציפיות שלי הן אך ורק לשמוע מוסיקה דרך המערכת שלי באיכות סבירה דרך קצבים שאשים על הסטרימר.
אופציה נוס' שאני שוקל היא חיבור נגן IPOD השאלה אם יש לו כניסה דיגיטאלית, לא הצלחתי לבדוק. למעשה האיכות של נגן כמו IPOD מספקת אותי מבחינת הסאונד, לרוב אניש שומע קבצים באיכות לא גבוהה, למעשה כמטע ואיני שומע קבצים באיכות LOSSLESS.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
אם לא תמצא משהו מתקבל על הדעת בתקציב שלך, לך על NAD C515BEE, הוא ישתלב טוב עם ה - 326.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
רק קומפקט דיסקים (קורא MP3 and WMA) אם זה מעניין אותך