סאונד מפסיק לצאת כל כמה דקות מהמחשב למגבר
מדובר ב-HD5450 שמחובר דרך HDMI ל-ONKYO 607.
בזמן צפייה בוידאו - משום מה מידי כמה דקות כאילו מפסיק לרגע מאוד קצר הסאונד, אז הרסיבר מפסיק להציג את הפורמט הנכנס, ואז לוקחת איזו שניה שאין סאונד עד שהוא חוזר להציג את הפורמט שהוא מקבל ואז שוב שומעים.
שמתי לב שזה בעיקר קורה כשיש שקט בוידאו (למשל קטע מעבר קצרצר), אבל אז כשחוזר סאונד לוקח זמן לרסיבר "להתאושש".
יש למישהו רעיונות לסיבה לכך?
תודה
בזמן צפייה בוידאו - משום מה מידי כמה דקות כאילו מפסיק לרגע מאוד קצר הסאונד, אז הרסיבר מפסיק להציג את הפורמט הנכנס, ואז לוקחת איזו שניה שאין סאונד עד שהוא חוזר להציג את הפורמט שהוא מקבל ואז שוב שומעים.
שמתי לב שזה בעיקר קורה כשיש שקט בוידאו (למשל קטע מעבר קצרצר), אבל אז כשחוזר סאונד לוקח זמן לרסיבר "להתאושש".
יש למישהו רעיונות לסיבה לכך?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
איזו גירסה של Catalyst מותקנת אצלך?
היה פה מישהו שדיווח על בעיות אודיו עם גירסה 11.1. גירסה 10.12 אמורה להיות תקינה.
היה פה מישהו שדיווח על בעיות אודיו עם גירסה 11.1. גירסה 10.12 אמורה להיות תקינה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אני זוכר נכון, היו לפני כשנה וקצת יותר בפורום האודיו הרב ערוצי מספר הודעות על בעיות של אודיו עם חיבור HDMI לרסיברים של ONKYO. נדמה לי שזה סודר עם שדרוג גרסת תוכנה לרסיברים, אז בהנחה שאני זוכר נכון אולי כדאי לבדוק גם מהכיוון הזה ולגשת לאתר היצרן כדי לראות אם יש עדכונים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
האמת שזה היה קורה לי גם עם הלינוקס על כרטיס NVIDIA, לכן יש סבירות שזה דוקא קשור ברסיבר, למרות שדרך יס למשל אין את ההפסקות האלה.pixies כתב:איזו גירסה של Catalyst מותקנת אצלך?
היה פה מישהו שדיווח על בעיות אודיו עם גירסה 11.1. גירסה 10.12 אמורה להיות תקינה....
חיפשתי דרך ONKYO ואין עדכוני תוכנה לרסיבר הזה.
מצאתי שרשור כאן בנושא "silent stream bug":
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... p=18163660
בכל מקרה אני אשנמך ל-10.12 בתקווה שזה יעבוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עשית כאן בהחלט אלימינציה. לדעתי זוהי אכן בעייה עם הרסיבר, וסביר להניח ששדרוג Firmware הוא הפתרון.
לא חושב שיש טעם לשנמך ל-10.12.
לא חושב שיש טעם לשנמך ל-10.12.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אל תהייה כזה בטוח. ייתכן מאוד שהוא הופץ כערכת שירות ולא כהורדה ציבורית. כדאי לך לדבר עם השרות הטכני של היבואן כי לדעתי הבעיה מוכרת והוא יוכל לאמר לך אם יש לזה פתרון או לא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.