זוז הצידה Chumby, ה Webby הגיע
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מכירים את ה Chumby? ובכן, ה Webby זה מוצר דומה, אך מבוסס אנדרואיד.
עם רזולוציה של 320X240 על מסך 3.5", מעבד 600MHz ARM בעל 256MB של RAM, זכרון פנימי של 2GB ותקשורת אלחוטית 802.11n/g/b.
מחיר עדיין לא נמסר.
עם רזולוציה של 320X240 על מסך 3.5", מעבד 600MHz ARM בעל 256MB של RAM, זכרון פנימי של 2GB ותקשורת אלחוטית 802.11n/g/b.
מחיר עדיין לא נמסר.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הוא זז הצידה כבר מזמן זיו - לפני כמעט שנה !
באפריל 2010 חברת Vodafone התחילה למכור באירופה את הצעצוע הזה במחיר של החל מ-70 אירו - תלוי בחבילת ההתקשרות עימה.
באפריל 2010 חברת Vodafone התחילה למכור באירופה את הצעצוע הזה במחיר של החל מ-70 אירו - תלוי בחבילת ההתקשרות עימה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
והחידוש כאן שעכשיו המכשיר נמכר לכל דיכפין, ללא צורך בהתחייבות.
- starrywolf
- חבר ותיק

למיטב הבנתי המוצר נמכר בעבר (ואולי גם כיום) באיביי במחירים שבין 50 ל-80 אירו כך שלפחות אנחנו יודעים את המחיר המשוער - אלא אם Avantis תחליט משום מה לייקר אותו עוד יותר.
קראתי שהוא לא תומך ברשתות חברתיות דוגמת פייסבוק או אפילו טוויטר - החלטה מוזרה בעידן של היום אבל מכיוון שהמכשיר עובד עם ווידג'טים אין אפשרות להוסיף אותם ?
קראתי שהוא לא תומך ברשתות חברתיות דוגמת פייסבוק או אפילו טוויטר - החלטה מוזרה בעידן של היום אבל מכיוון שהמכשיר עובד עם ווידג'טים אין אפשרות להוסיף אותם ?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אין אין על הצו'מבי שלי
תחזית מזג האויר - יש
rss - יש
אתרי אחסון תמונות - יש
אתרים חברתיים facebook וכו ' - יש
משחקי פלאש - יש
מוזיקה וסרטים - יש
אינטרנט רדיו - יש
צפיה במצלמות האבטחה !! - יש
ועוד ועוד ועוד ..... אהבת אמת ביני לבינו
תחזית מזג האויר - יש
rss - יש
אתרי אחסון תמונות - יש
אתרים חברתיים facebook וכו ' - יש
משחקי פלאש - יש
מוזיקה וסרטים - יש
אינטרנט רדיו - יש
צפיה במצלמות האבטחה !! - יש
ועוד ועוד ועוד ..... אהבת אמת ביני לבינו
- starrywolf
- חבר ותיק

אם המכשירים האלה דורשים מחשב דולק עם תוכנה שרצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד הרי שהם מכשירים מטופשים ומיותרים לחלוטין.קומפוזיט כתב:המכשירים האלה דורשים PC דלוק ברשת עם תוכנה רצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד, נכון?
יש תמיכה בפונטים בעברית (לדוגמא FaceBook)?...
לדעתי אלו מכשירים עצמאיים שמתחברים לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי לנתב ומקבלים את המידע ישירות מהאינטרנט ולא דרך המחשב.
לגבי תמיכה בעברית אין לי מושג אבל לא הייתי בונה על זה.
- starrywolf
- חבר ותיק

mp3lll כתב:מה מיוחד ב Chumby הזה?
זה כמו אייפד עם מסך קטן?...
כנראה שאתה צודק, הם דורשים מחשב רק בשביל לארגן אותם בצורה פשוטה יותר, אבל זה לא ממש ברור בהסבר המוצר.starrywolf כתב:אם המכשירים האלה דורשים מחשב דולק עם תוכנה שרצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד הרי שהם מכשירים מטופשים ומיותרים לחלוטין.קומפוזיט כתב:המכשירים האלה דורשים PC דלוק ברשת עם תוכנה רצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד, נכון?
לדעתי אלו מכשירים עצמאיים שמתחברים לאינטרנט דרך חיבור אלחוטי לנתב ומקבלים את המידע ישירות מהאינטרנט ולא דרך המחשב.
לגבי תמיכה בעברית אין לי מושג אבל לא הייתי בונה על זה....
לגבי תמיכה בעברית, אם זה לא תומך בעברית זה הופך את ה-facebook ללא שימושי כלל, כמו במקרה של הטלביזיה שלי שיש לה facebook אבל בג'יבריש.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
starrywolf כתב:אם המכשירים האלה דורשים מחשב דולק עם תוכנה שרצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד הרי שהם מכשירים מטופשים ומיותרים לחלוטין.קומפוזיט כתב:המכשירים האלה דורשים PC דלוק ברשת עם תוכנה רצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד, נכון?
צומבי לא דורש מחשב דולק....
אין בו תמיכה בעברית!
איזה באסהuris כתב:starrywolf כתב:אם המכשירים האלה דורשים מחשב דולק עם תוכנה שרצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד הרי שהם מכשירים מטופשים ומיותרים לחלוטין.קומפוזיט כתב:המכשירים האלה דורשים PC דלוק ברשת עם תוכנה רצה עליו 24 שעות בכדי לתפקד, נכון?
צומבי לא דורש מחשב דולק....
אין בו תמיכה בעברית!...
תודה על התשובה