שאלה לגבי תקתוקים ב Onkyo 608

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shauliMizrahi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי יוסי

יש לי שאלה לגבי ה 608 הרסיבר הנ"ל ברשותי ארבעה חודשים אני מאד מרוצה ממנו והוא נקנה בעקבות הסקירה הנפלאה שלך. יש לי פלזמה מוניטור של פיוניר מה שאומר שההגברה מתבצעת אך ורק דרך המגבר ולכן הוא עובד כמעט ללא הפסקה.שמתי לב שכל כמה שעות נשמעים מהמגבר קליקים כמו של ממסר או מאד דומה לצליל שיוצא כשמדליקים אותו זה קורה בעוצמה נמוכה לא בעומס ולמרות שאין שינוי בסאונד הייתי מעוניין לדעת ממה זה נגרם והאם המגבר תקין.תודה שאולי

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #2 

אם זה מרגיע אותך , גם אצלי זה עושה את הטיקים האלה. לא משנה באיזה ווליום.
כנראה שזו פעולה טבעית ותקינה של הרסיבר.
אלא אם כן משהו חושב אחרת אשמח לשמוע.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

פיצלתי את השאלה שלך לשרשור חדש - אין שום סיבה לשרשר לביקורת על המאמר (למרות שבאמת מגיעות מחמאות ליוסי על הביקורת :)).

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

תשובה - כנראה הפעלת מאוורר

שליחה #4 

shauliMizrahi כתב:היי יוסי

יש לי שאלה לגבי ה 608 הרסיבר הנ"ל ברשותי ארבעה חודשים אני מאד מרוצה ממנו והוא נקנה בעקבות הסקירה הנפלאה שלך. יש לי פלזמה מוניטור של פיוניר מה שאומר שההגברה מתבצעת אך ורק דרך המגבר ולכן הוא עובד כמעט ללא הפסקה.שמתי לב שכל כמה שעות נשמעים מהמגבר קליקים כמו של ממסר או מאד דומה לצליל שיוצא כשמדליקים אותו זה קורה בעוצמה נמוכה לא בעומס ולמרות שאין שינוי בסאונד הייתי מעוניין לדעת ממה זה נגרם והאם המגבר תקין.תודה שאולי
...
א. תודה רבה מקרב לב.
ב. סליחה שלא עניתי, לא יכולתי לדעת שפניתה אלי.
ג. קרוב לודאי שמה שאתה שומע זה את הממסר של המאורר מופעל.
זה אומר שהרסיבר דחוס ואין לו מספיק אוורור. בזמן שהוא היה אצלי, מעולם לא הופעל המאוור.

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הרסיבר נמצא כמובן במזנון כשכל הפתחים מסביב פתוחים אין דלתות ,מלבד הגובה שמפריד בינו למזנון 7 ס"מ .

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

האם יתכן שהתקתוק מתקתק כאשר הרסיבר מקבל סוג שונה של פורמט?
למשל אם הוא מקבל PCM ואח"כ DD או DTS - אצלי במעבר הוא מדי פעם משמיע את התקתוק בשינוי.
האם אתה במצב direct?

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

התקתוק הוא לא במעבר ממצב למצב רוב הזמן זה במצב ALL CH ST כי אני רואה שידורי טלויזיה רגילים.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #8 

shauliMizrahi כתב:היי יוסי

...
כמה זמן יש לך את האונקיו 608 והאם תוכל לעזור לי בחוות דעתך האם הוא עדיף על הפיוניר 920 או 1020 ואם כן אז למה מתוך נסיונך ובטוח מתוך הבדיקות שאתה עשית לפני רכישת האונקיו.

דרך אגב הרסיבר שחור או כסוף?

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

יש לי את האונקיו בערך ארבעה וחצי חודשים ואני נהנה ממנו כל יום מחדש .יש לי רמקולים של KEF 3005SE ובזמנו באמת שמעתי אותו מול הפיוניר 1020 ומול דנון 2310 והבחירה נעשתה נטו בגלל שאני אישית אהבתי את הסאונד שיצא מהאונקיו .בנוסף זכיתי ביחס תמורה לכסף מעולה כי יש בו כמעט הכל ואפילו יותר מרסיברים אחרים שעולים יותר כסף.המכשיר אגב בצבע כסף.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”