שאלה לגבי תקתוקים ב Onkyo 608
-
shauliMizrahi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי יוסי
יש לי שאלה לגבי ה 608 הרסיבר הנ"ל ברשותי ארבעה חודשים אני מאד מרוצה ממנו והוא נקנה בעקבות הסקירה הנפלאה שלך. יש לי פלזמה מוניטור של פיוניר מה שאומר שההגברה מתבצעת אך ורק דרך המגבר ולכן הוא עובד כמעט ללא הפסקה.שמתי לב שכל כמה שעות נשמעים מהמגבר קליקים כמו של ממסר או מאד דומה לצליל שיוצא כשמדליקים אותו זה קורה בעוצמה נמוכה לא בעומס ולמרות שאין שינוי בסאונד הייתי מעוניין לדעת ממה זה נגרם והאם המגבר תקין.תודה שאולי
יש לי שאלה לגבי ה 608 הרסיבר הנ"ל ברשותי ארבעה חודשים אני מאד מרוצה ממנו והוא נקנה בעקבות הסקירה הנפלאה שלך. יש לי פלזמה מוניטור של פיוניר מה שאומר שההגברה מתבצעת אך ורק דרך המגבר ולכן הוא עובד כמעט ללא הפסקה.שמתי לב שכל כמה שעות נשמעים מהמגבר קליקים כמו של ממסר או מאד דומה לצליל שיוצא כשמדליקים אותו זה קורה בעוצמה נמוכה לא בעומס ולמרות שאין שינוי בסאונד הייתי מעוניין לדעת ממה זה נגרם והאם המגבר תקין.תודה שאולי
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
תשובה - כנראה הפעלת מאוורר
א. תודה רבה מקרב לב.shauliMizrahi כתב:היי יוסי
יש לי שאלה לגבי ה 608 הרסיבר הנ"ל ברשותי ארבעה חודשים אני מאד מרוצה ממנו והוא נקנה בעקבות הסקירה הנפלאה שלך. יש לי פלזמה מוניטור של פיוניר מה שאומר שההגברה מתבצעת אך ורק דרך המגבר ולכן הוא עובד כמעט ללא הפסקה.שמתי לב שכל כמה שעות נשמעים מהמגבר קליקים כמו של ממסר או מאד דומה לצליל שיוצא כשמדליקים אותו זה קורה בעוצמה נמוכה לא בעומס ולמרות שאין שינוי בסאונד הייתי מעוניין לדעת ממה זה נגרם והאם המגבר תקין.תודה שאולי...
ב. סליחה שלא עניתי, לא יכולתי לדעת שפניתה אלי.
ג. קרוב לודאי שמה שאתה שומע זה את הממסר של המאורר מופעל.
זה אומר שהרסיבר דחוס ואין לו מספיק אוורור. בזמן שהוא היה אצלי, מעולם לא הופעל המאוור.
-
shauliMizrahi
-
- חבר שרק התחיל

הרסיבר נמצא כמובן במזנון כשכל הפתחים מסביב פתוחים אין דלתות ,מלבד הגובה שמפריד בינו למזנון 7 ס"מ .
-
shauliMizrahi
-
- חבר שרק התחיל

התקתוק הוא לא במעבר ממצב למצב רוב הזמן זה במצב ALL CH ST כי אני רואה שידורי טלויזיה רגילים.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כמה זמן יש לך את האונקיו 608 והאם תוכל לעזור לי בחוות דעתך האם הוא עדיף על הפיוניר 920 או 1020 ואם כן אז למה מתוך נסיונך ובטוח מתוך הבדיקות שאתה עשית לפני רכישת האונקיו.shauliMizrahi כתב:היי יוסי
יש לי שאלה לגבי ה 608 הרסיבר הנ"ל ברשותי ארבעה חודשים אני מאד מרוצה ממנו והוא נקנה בעקבות הסקירה הנפלאה שלך. יש לי פלזמה מוניטור של פיוניר מה שאומר שההגברה מתבצעת אך ורק דרך המגבר ולכן הוא עובד כמעט ללא הפסקה.שמתי לב שכל כמה שעות נשמעים מהמגבר קליקים כמו של ממסר או מאד דומה לצליל שיוצא כשמדליקים אותו זה קורה בעוצמה נמוכה לא בעומס ולמרות שאין שינוי בסאונד הייתי מעוניין לדעת ממה זה נגרם והאם המגבר תקין.תודה שאולי...
דרך אגב הרסיבר שחור או כסוף?
-
shauliMizrahi
-
- חבר שרק התחיל

יש לי את האונקיו בערך ארבעה וחצי חודשים ואני נהנה ממנו כל יום מחדש .יש לי רמקולים של KEF 3005SE ובזמנו באמת שמעתי אותו מול הפיוניר 1020 ומול דנון 2310 והבחירה נעשתה נטו בגלל שאני אישית אהבתי את הסאונד שיצא מהאונקיו .בנוסף זכיתי ביחס תמורה לכסף מעולה כי יש בו כמעט הכל ואפילו יותר מרסיברים אחרים שעולים יותר כסף.המכשיר אגב בצבע כסף.