רק מתמונות וסירטונים אני רוצה כזה . ולא כל כך פשוט להשיג כזה...
אני עדיין מחפש ולומד ברשת איך כל זה עובד , אבל 9 בר חליטה של אספרסו וקרמה וצבע מדהימים וכל זה על הגז ולא מוקה של בריקה -- אספרסו ! אולי מישהו מכיר ושותק? תגידו מה אתם אומרים?
bacchidesign.it http://vimeo.com/8372389
Bacchi espresso!!
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 13/02/2011 1:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סליחה שאני בוחר פה צד קצת פסימי - לא נראה לי שהוא יפיק קפה טוב יותר ממכונת אספרסו ראוייה. אני לא רואה מנגנון ששומר על יציבות טרמית ויכולת בקרה על טמפרטורה/לחץ. בתור מתקן לטיולים/מילואים זה נראה לי מדהים.
בכל מקרה, אפשר לייצר הרבה תמונות וסרטונים שמראים קפה המופק באיכות ובצבע מדהימים. השאלה במציאות היא מה היחס בין כוסות קפה מדהימות לרגילות/בינוניות/גרועות... נראה לי שלוקח זמן לא מבוטל לתקן "טעות" ולהכין חליטה מחדש
אני מצרף קישור פוסט שנשמע קצת יותר אופטימי וגם מבוסס על נסיון, אולי הייתי פסימי מדי:
איזה יופי של מוצר. לא בטוח שהצלחתי להבין איך הוא עובד (להבנתי המים שלמטה משמשים רק כדי לייצר את השריקה ולסמן שאפשר לחלוט אספרסו).
מה שכן, הוא מצריך המון התעסקות ונראה לי שהניקוי שלו לא פשוט בכלל כי צריך להמתין זמן עד שהלחץ יורד והכל שם רותח לגמרי.
ממש חמוד, ראיתי אותו באתר של orphan espresso ונדמה לי שהוא עלה קרוב ל 400$ !!!
בהחלט מגניב ועושה רושם של מכשיר עמיד ופשוט ואין ספק שהוא יהיה עדיף מכל מקינטה לדרכים ואולי גם כפתרון טוב (לאספרסו בלבד) למי שמעדיף משהו על הגז במקום מכונה חשמלית.