Magico מציגה רגליות לשיפור מערכות אודיו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חברת Magico מציגה את ה QPods, רגליות מיוחדות אשר נועדו עבור רמקולים וציוד אודיו אחר אשר עוזרות להוריד Artifacts, צעד אשר בסופו של דבר תורם לשיפור ב "Signal Quality" לדברי החברה.
שלישיית QPods תעלה $1310 ורביעייה $1680.
שלישיית QPods תעלה $1310 ורביעייה $1680.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש מחיר לחיילים, סטודנטים ומשפחות מרובות ילדים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חברת Magico מכוונת לפלח השוק העליון, לכן גם התמחור צריך להיות בהתאם. אני דווקא חושב שציוד מסוג זה, מחברה כמו Magico, יימכר בתמחור הנוכחי בכמויות הרבה יותר גדולות מאשר אם היה מתומחר בעשירית.
אגב, בתחום הגבוה של האודיו, מחירים של 4 ספרות עבור ציוד נלווה איננו כזה חריג. אחד המוצרים הבולטים הינו ה Siltech Emperor Crown אשר מהווה כבל רמקול באורך 2M ומחיר של $40K.
דוגמה נוספת הינו ה Nordost Whitelight, כבל אופטי בעלות של כמעט $33K.
אגב, בתחום הגבוה של האודיו, מחירים של 4 ספרות עבור ציוד נלווה איננו כזה חריג. אחד המוצרים הבולטים הינו ה Siltech Emperor Crown אשר מהווה כבל רמקול באורך 2M ומחיר של $40K.
דוגמה נוספת הינו ה Nordost Whitelight, כבל אופטי בעלות של כמעט $33K.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בזמנו רכשתי קונוסים של BDR על מנת להחליף את הספייקים ברמקולים. זה לא יצא כל כך זול, אני עד היום לא בטוח אם זה שינה משהו בצליל אבל זה באמת פתר את הבעיה של החריצים במרצפות. ה QPods נראים טוב ואיכותיים אבל במחיר הזה ברור שהשוק הפוטנציאלי די מצומצם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ל-vibrapods מספר דגמים שמסוגלים לשאת משקלים שונים. מקילוגרם אחד עד 11 קילוגרם עבור כל רגלית , כלומר 4 רגליות יחזיקו 44ק"ג, 8 רגליות - 88ק"ג וכו'. האם זה מה שישכנע את לקוחות MAGICO? אני בספק.yairf כתב:מומלץ בחום, אבל לא מתאים לרמקולים או ציוד כבד מאד. למשל מגבר של Krell לא הייתי מניח עליהם.amiti כתב:יש ב-25 דולר רבעייה של vibrapods .......