PS3 חדש: בארה"ב או בצרפת?
אהלן,
אז הפלייסטיישן 3 הותיק שלי (דגם 80 ג'יגה אמריקאי) מת באופן סופי. אזהרה לפורצים מביניכם - זה קרה לי אחרי שפרצתי את המכשיר בשיטת Fail0ver, ואז שידרוג לגרסה 3.56 הרשמית כי החלטתי שאין לי צורך או רצון לפרוץ. אני לא חושב שהמכשיר מת בגלל זה, אלא פשוט כי הוא התיישן. הוא היה מתחמם ואז קופא, עד שקיבל את האור הצהוב הידוע לשמצה בהדלקה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים וגם זה לא עזר. בכל זאת - קחו את זה בחשבון אם אתם פורצים.
בכל אופן, יש לי אפשרות להביא מכשיר חדש מארצות הברית או מאירופה (צרפת). השאלה שלי היא - מה היתרונות והחסרונות של כל אחד?
אני יודע שדגם אירופאי לא ינגן את סרטי הבלו-ריי שקניתי מארה"ב, אבל באמת שאין לי הרבה וגם ככה ה-Boxee Box יותר נוח לצפייה בסרטים אז אני כנראה אוריד את כל הסרטים שיש לי בגרסת MKV איכותית.
לגבי סרטים - אני מבין ש-100% אין שום בעיות של תאימות ואזורים, נכון?
מה לגבי החנות - האם החנות האירופאית יותר מוגבלת מהחנות האמריקאית? יש לי חשבון PSN אמריקאי, האם תהיה לי אפשרות להתחבר לחנות האמריקאית דרך המכשיר האירופאי?
זה מפתיע לגלות שיותר משתלם (קצת) לקנות מכשיר באירופה. המחיר אחרי החזרי מסים בנמל התעופה יעלה לי 380$ עבור דגם 320gb Slim, כולל את המשחק Killzone 3 (או LIttle Big Planet 2 אם זה יותר מעניין אותכם). גם שלטי Move או Move Navigation Controller יוצאים יותר זול אם קונים באירופה ומקבלים החזרי מס ששווים 20% היום. אני שוקל לקנות ב-Fnac הצרפתי, או דרך Amazon בארה"ב.
תודה מראש.
אז הפלייסטיישן 3 הותיק שלי (דגם 80 ג'יגה אמריקאי) מת באופן סופי. אזהרה לפורצים מביניכם - זה קרה לי אחרי שפרצתי את המכשיר בשיטת Fail0ver, ואז שידרוג לגרסה 3.56 הרשמית כי החלטתי שאין לי צורך או רצון לפרוץ. אני לא חושב שהמכשיר מת בגלל זה, אלא פשוט כי הוא התיישן. הוא היה מתחמם ואז קופא, עד שקיבל את האור הצהוב הידוע לשמצה בהדלקה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים וגם זה לא עזר. בכל זאת - קחו את זה בחשבון אם אתם פורצים.
בכל אופן, יש לי אפשרות להביא מכשיר חדש מארצות הברית או מאירופה (צרפת). השאלה שלי היא - מה היתרונות והחסרונות של כל אחד?
אני יודע שדגם אירופאי לא ינגן את סרטי הבלו-ריי שקניתי מארה"ב, אבל באמת שאין לי הרבה וגם ככה ה-Boxee Box יותר נוח לצפייה בסרטים אז אני כנראה אוריד את כל הסרטים שיש לי בגרסת MKV איכותית.
לגבי סרטים - אני מבין ש-100% אין שום בעיות של תאימות ואזורים, נכון?
מה לגבי החנות - האם החנות האירופאית יותר מוגבלת מהחנות האמריקאית? יש לי חשבון PSN אמריקאי, האם תהיה לי אפשרות להתחבר לחנות האמריקאית דרך המכשיר האירופאי?
זה מפתיע לגלות שיותר משתלם (קצת) לקנות מכשיר באירופה. המחיר אחרי החזרי מסים בנמל התעופה יעלה לי 380$ עבור דגם 320gb Slim, כולל את המשחק Killzone 3 (או LIttle Big Planet 2 אם זה יותר מעניין אותכם). גם שלטי Move או Move Navigation Controller יוצאים יותר זול אם קונים באירופה ומקבלים החזרי מס ששווים 20% היום. אני שוקל לקנות ב-Fnac הצרפתי, או דרך Amazon בארה"ב.
תודה מראש.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אין קשר בין איזור הקונסולה והגישה לחנויות. לי יש קונסולה אירופאית עם חשבון אמריקאי, בריטי, הונג קונגי, יפני, ופעם היה גם חשבון אוסטרלי, רק בשביל לבדוק משהו.
ההבדל היחיד הוא באיזור הכונן לצרכי סרטים.
ההבדל היחיד הוא באיזור הכונן לצרכי סרטים.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
YLOD המנורה הצהובה לא קשורה והוא זה לפריצה - אפילו אתה מודה בזה.
הפריצה של ה PS3 היא אחת הבטוחות והקלות לביצוע אי פעם, גם על כך אין עוררין.
לגבי איפה לקנות - כל מה שנאמר על ידך נכון, וקניה באירופה על פניו יותר משתלמת,
רק זכור דבר אחד! כשאתה חוזר לארץ תתחיל להוסיף מיסים על כל מה שעובר את ה 200$ במצטבר.
מרגיז! אבל אין ברירה אלא אם כן אתה מחליט לשכוח את הדברים בתוך המזוודה
אישית אם כבר לא לקנות באחריות של ישפאר (גם אני לא אוהב אותם ליתר הסר ספק...)
ראיתי באנדלים ב 2000 ש"ח בכל מני מקומות - לך על זה בתשלומים (אם אתה חסיד של השיטה)
ויוצא לך פחות או יותר אותו הסכום (למכשיר עצמו - את השלטים תביא מחו"ל)
הפריצה של ה PS3 היא אחת הבטוחות והקלות לביצוע אי פעם, גם על כך אין עוררין.
לגבי איפה לקנות - כל מה שנאמר על ידך נכון, וקניה באירופה על פניו יותר משתלמת,
רק זכור דבר אחד! כשאתה חוזר לארץ תתחיל להוסיף מיסים על כל מה שעובר את ה 200$ במצטבר.
מרגיז! אבל אין ברירה אלא אם כן אתה מחליט לשכוח את הדברים בתוך המזוודה
אישית אם כבר לא לקנות באחריות של ישפאר (גם אני לא אוהב אותם ליתר הסר ספק...)
ראיתי באנדלים ב 2000 ש"ח בכל מני מקומות - לך על זה בתשלומים (אם אתה חסיד של השיטה)
ויוצא לך פחות או יותר אותו הסכום (למכשיר עצמו - את השלטים תביא מחו"ל)