בעיה בלוח השידורים DTT
גם אני שמתי לב לשעות שגויות אתמול. אין הרבה מה לעשות. זה קורה להם לעתים. הם בחיים לא יהיו טובים ומעודכנים כמו הוט ויס. לפעמים גם יש להם טעויות משעשעות ביותר. למשל מהדורת החדשות המרכזית של ערוץ 10 הופכת למבזק חדשות עם לא אחר מאשר ניצן הורוביץ. את תיק תקשורת עד לאחרונה הגיש דוד גלבוע, וכעת מגיש רזי ברקאי. אולי ב 2015 היא סוף סוף תוגש ע"י עמנואל רוזן, אבל בינתיים אין מה לדאוג לו, כי בינתיים הוא מגיש את אולפן שישי בצוותא עם גדי סוקניק.
מלבד השעה הלא נכונה (גם אצלי הייתה בעיה כזו והיא חלפה כשם שבאה) שמתי לב שיש שינוי בתגובתיות של ה-EPG בתלות באפיק (תדר).
יש אצלי כרגע קליטה ב-26 ו-29 (שניהם כרגע סביב התשעים ומשהו אחוז איכות (ושניהם לא מעדרי בעיות פיקסליזציה וקפיאה קלה, נראה שהרשות עדיין לא התגברה לגמרי על התקלה מלפני שבועיים
). לרוב הממיר מכוון על אפיק 29 ושם באמת לא תמיד כל המידע מוצג, נגמר בחצות וכו'. במקרים כאלה שאני עובר לתחנה באפיק 26 המידע לרוב מוצג נכון ובשלמותו.
מי מכם שקולט את שני המשדרים יכול לנסות.
יש אצלי כרגע קליטה ב-26 ו-29 (שניהם כרגע סביב התשעים ומשהו אחוז איכות (ושניהם לא מעדרי בעיות פיקסליזציה וקפיאה קלה, נראה שהרשות עדיין לא התגברה לגמרי על התקלה מלפני שבועיים
מי מכם שקולט את שני המשדרים יכול לנסות.
איך בדיוק ניתן לעבור בין האפיקים?gimm כתב:מלבד השעה הלא נכונה (גם אצלי הייתה בעיה כזו והיא חלפה כשם שבאה) שמתי לב שיש שינוי בתגובתיות של ה-EPG בתלות באפיק (תדר).
יש אצלי כרגע קליטה ב-26 ו-29 (שניהם כרגע סביב התשעים ומשהו אחוז איכות (ושניהם לא מעדרי בעיות פיקסליזציה וקפיאה קלה, נראה שהרשות עדיין לא התגברה לגמרי על התקלה מלפני שבועיים). לרוב הממיר מכוון על אפיק 29 ושם באמת לא תמיד כל המידע מוצג, נגמר בחצות וכו'. במקרים כאלה שאני עובר לתחנה באפיק 26 המידע לרוב מוצג נכון ובשלמותו.
מי מכם שקולט את שני המשדרים יכול לנסות....
שלומי
shlomik -
כשאתה עושה סריקת ערוצים הממיר מוצא לך אותם ב"קבוצות" של חמש, כל חמישייה מתאימה לאפיק (תדר) אחר, אשר משודר ממקום אחר. אם לאחר הסריקה יש לך 10 ערוצים לבחור מהם סימן שאתה קולט שני אפיקים, אם רק חמישה אז לא.
במקרה הראשון כשתעבור לאחד הערוצים בקבוצה השנייה אז עברת אפיק.
לאור בעיות הקליטה בארץ ו/או איכות האנטנות אני מניח שרוב האנשים קולטים רק אפיק אחד כך שלא ברור עד כמה העצה הזאת רלבנטית לכולם. אני קולט בחיבור לאנטנה המרכזית בבניין, התמזל מזלי והיא מצליחה לקלות את שני המשדרים הנ"ל.
("התמזל" זה ביטוי קצת מוגזם לאור המצב המתמשך - עדיין!!! - של בעיות קליטה באפיק אחד ואח"כ בשני וחוזר חלילה, בלי להזכיר בכלל את עניין לוח השידורים
)
כשאתה עושה סריקת ערוצים הממיר מוצא לך אותם ב"קבוצות" של חמש, כל חמישייה מתאימה לאפיק (תדר) אחר, אשר משודר ממקום אחר. אם לאחר הסריקה יש לך 10 ערוצים לבחור מהם סימן שאתה קולט שני אפיקים, אם רק חמישה אז לא.
במקרה הראשון כשתעבור לאחד הערוצים בקבוצה השנייה אז עברת אפיק.
לאור בעיות הקליטה בארץ ו/או איכות האנטנות אני מניח שרוב האנשים קולטים רק אפיק אחד כך שלא ברור עד כמה העצה הזאת רלבנטית לכולם. אני קולט בחיבור לאנטנה המרכזית בבניין, התמזל מזלי והיא מצליחה לקלות את שני המשדרים הנ"ל.
("התמזל" זה ביטוי קצת מוגזם לאור המצב המתמשך - עדיין!!! - של בעיות קליטה באפיק אחד ואח"כ בשני וחוזר חלילה, בלי להזכיר בכלל את עניין לוח השידורים
אם הייתי חושב שזה רלוונטי הייתי נותןgimm כתב:לדעתי קיבלת תשובה די אוטומטית של מוקדנית או משהו כזה.
די בטוח באמת שהבעיה לא אצלך, הם פועלים לפי נוהל... תן להם את הכתובת שהם מבקשים ותראה מה יש להם להגיד....
אבל אם הם לא מכירים את הבעיות של עצמם....(אבדנו)
שלומי