סקירה והשוואה Xtreamer Pro מול A-110

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oria88m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 370

שליחה

שלום לכולם,
ראשית אני רוצה לרשום לכם למה החלטתי בכלל לפתוח שרשור מסוג זה:
1. הרבה אנשים מוצאים עצמם מתלבטים מרגע ההחלטה שהם רוצים לראות HD ועד הזמן שיושב להם סטרימר מסוג כזה או אחר בסלון.
2. אחרי כל המדריכים שקראו וכל הסרטונים שראו לא באמת יודעים איך זה עובד ואיך זה כשיש מאגר גדול מבחינת עדכון הפוסטרים והשימוש השוטף וכו', ישנו שטח מת שקצת קשה לראות ולהרגיש בו.
3. באמת לבוא ולעזור בהחלטה לחלקכם שמתלבטים.

אז הנה זה מתחיל,
ברשותי סטרימר מבית PH דגם A-110 לא מזמן אחד מחבריי רכש את האקסטרימר פרו,
תאורטית בשניהם אפשר לנהל MJB ולחלוב נתונים מ-IMDB אבל בתכלס הבדלי שמיים וארץ מהבחינה הזו של הנוחות והאחזקה השוטפת של כל אחד מהם, אז מי הסטרימר שייתן לי הכי הרבה שקט נפשי, פוסטרים ומידע בכל שפה ובו זמנית יהיה גם נוח? כבר תדעו
1. בעת האנבוקסינג של האקסטרימר פרו באמת מצליחים לשכוח לרגע איך היה האנבוקסינג של הפופקורן A-110.
זה מתבטא באבזור מעולה כגון כבל עם מתאם SATA ל- eSATA שנכנס באופן מושלם לאשייה במחשב נייח ומתוכנן לכך.
זה ממשיך בכבל מאריך לאנטנת ה-wifi במידע ונרצה לרכוש אחת בעתיד והעסק יהיה גמיש יותר, או סתם מאריך להתקן USB כונן קשייח חיצוני או DOK.
וכל השאר פחות או יותר לאנבוקסינג של A110 (כבל USBPC ו-HDMI סוללות לשלט וכו'...)
באבזור נקודת יתרון לאקסטרימר פרו.
2. מבחינת השלט פה אני חייב להוריד את הכובע בפני PH משום שהשלט של הפרו מאוד קטן ולא הכי נוח לשימוש.
שלא נדבר על ניסיון לאילתור מקשים זוהרים בחושך כמו שניסו והצליחו במידע מסויימת PH בשלט ה-A110
3. השנאי שמגיע עם האקסטרימר פרו הינו גדול יותר ופחות סימפטי מהשנאי שמגיע עימו ה-A110 דבר מפריע במידה מסויימת.
4. הקירור האקטיבי של הפרו מאוד רועש כשהמאוור על ברירת המחדל שלו מהירות גבוהה (לכל אלו שחושבים כרגע "בסדר עוד מעט ב- ixtreamer זה הסתדר וכו'..." אז לא.) הוא ממשיך עם אותה יחידת קירור אקטיבית ורועשת אך יש אפשרות לרכוש ערכה פאסיבית Ice Cube טרם נקבעה יעילותה עם HDD רותח ביחידה.
5. האקסטרימר משמש גם כאשייה ל-2 קשיחים שנפחם הכולל לא יעלה על 4TB מבחינת קליטת נפח גם כאן נקודת זכות לפרו
6. בעת פירמוט הכונן הקשייח הפנימי ל-NTFS דרך PC הנכם עומדים לצפות לבעיות מבהילות כגון סטרימר מרסט עצמו כשרוצים להכנס לתפריט אקסטרימרינג וליצור MJB
מחייב פירמוט הקשייח דרך היחידה עצמה בעוד ב-A110 אפשרי לעשות זאת דרך מחשב מבלי לפגוע בביצועי ה-MJB
7. כשננכנסים לעניינים ובאמת רוצים להתחיל להוריד פוסטריםפ וליצור Wall איכותי עם פוסטרים וכו' נתקלים בלא מעט בעיות, איטיות של המכשיר, אי יכולת של המכשיר להוריד מידע ופוסטרים הוא ממש לא קרוב להיות עצמאי בעוד ב-A110 תתקינו Oversight והנכם בדרך המלך.
8. ברגע שעוברים הלאה ומתקינים thumbgen (כן גם בגירסתה החדשה) מגלים תוכנה שנראת טוב אך לא יותר מזה, התוכנה לא הכי נוחה ולא בוחרת את הסרטים הנכונים שלא נדבר על הבעיתיות שלה למשוך מידע מאתרים ישראליים (כן אני יודע שהמדריך של tomerbr נראה טובועובד וכו' ) אבל הוא גם די ישן והיום רוב הלינקים במדריך הזה שבורים והרבה אנשים מוצאים עצמם בסוף המדריך נתקעים עם עטיפות שחורות והרבה "חורים". פה נקודת זכות ל-A110 שמבוסס NMT ותהליך ה- MJB בו הרבה אבל הרבה יותר נוח וגם עובד לשם שינוי, מריצים YAMJ שחבילתו מתעדכנת לעיתים קרובות (לפני פחות מיממה יצאה גירסה 2.3)
שלא נדבר על גמישות הסקינים וכו'....
9. חוץ ממשק נוח יותר מבחינת בחירת תרגומים במהלך הסרט וכו' לא מצאתי שום דבר טוב.
הניסיון לגרום למכשיר הזה להראות פוסטרים מייגע ופשוט מזיעים בסוף התהליך שלא נדבר על איטיות מטורפת שלו במאגרים גדולים דבר אשר לא קורה ב-A110 או כל דגם אחר שיצא לי לעבוד איתו שהינו מבוסס NMT.
10 ואחרון. המלצה שלי היא לרכוש מכשיר מבוסס NMT משום שהוא הרבה יותר גמיש והתהליך בו הרבה יותר נוח לעדכון ה- MJB שלא נדבר על חיסרון אדיר של הפרו שהוא עניין הסדרות שכרגע לא נתמך.
הפרו נמצא גם לא כזה מתנייד בסופו של יום ומאוד תלוי בחיבור לרשת ופתיחת שרות הווב.

אז למי שושאל עצמו why pay more? אז כנראה שהתשובות נמצאות לעיל.

בברכה ובלי שום ניסיון לערער אלא פשוט לנסות לתאר נקודת מבט וניסיון של מישהו שעובד עם שניהם ואולי קצת אחרת.
תודה, וכאן לכל שאלה.

נ.ב החבר מצא עצמו מחזיר את האקסטרימר פרו שרכש וממתין ל-C200 שיהיה במלאי
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-

Gravity cannot be held responsible for people falling in love

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323

שליחה

חושב שההשוואה הנכונה צריכה להיות מול ה-A200 ובכול מצב היה לי הכבוד לארח את שניהם אצלי.האחד קבוע,הפרו השני היה רק לשבוע ושייך לחבר שנסע לחו"ל ואני חייב לציין שאני אוהב את הפרו מאד ומאחר ואני
מזרים מרשת חוטית בלבד ולא מתעסק עם הג'וקבוקס אין לי הרבה עניינים איתו ובכל זאת ככול שמדובר
בקבצים כבדים ריפים של בלו ריי בהזרמה נאלץ הפרו להיכנע לאורח החדש שלא מגמגם כמעט לחלוטין ומנגן
הכול בלי היסוס גם בשיתוף SMB .אם בענייני הזרמה מדובר אין מה לעשות הפופקורנים החדשים אלופים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

DMR-user, תודה על שיתוף הרשמים הנרחב :אחלה:

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”