יש לי wintv pvr 150, אני מתחבר ישירות לאנטנה (בלי שום ממיר). ניסיתי כבר את sage,beyondtv,gbpvr... ובכולן - אותה בעיה... יש ערוצים שהתוכנות פשוט לא מזהות... כמו למשל ערוץ 3, ערוץ 2, ערוץ הסרטים, axn ועוד עוד..
הן מוצאות בסה"כ קרוב לעשרים ערוצים.
מישהו נתקל בבעיה? כיצד ניתן לפתור אותה?
אין לי בעיה גם לשבת ולנסות לסרוק ידני את הערוצים אבל לא מצאתי איך עושים זאת...
אשמח להצעות...
נ.ב. יכול להיות שאפשר לשים איזשהו מגבר בין כבל האנטנה לכניסה אל הכרטיס שיפתור את הבעיה?
תודה לעונים!!
שלום..בעיה בקליטת ערוצים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אהלן,
אם במקרה אתה מנוי של "ערוצי זהב" באזור המרכז אז יש לי פתרון מוכן (הוא עדיין בבטא אז אני לא מעלה עדיין אבל אתה יכול לקבל אם תפנה אליי בפרטי).
אם לא, אתה תאלץ להשקיע כמה ימים בכיוון ידני. גם במקרה כזה - תן לי את המייל שלך בפרטי ואני אסביר לך איך עושים את זה.
אם במקרה אתה מנוי של "ערוצי זהב" באזור המרכז אז יש לי פתרון מוכן (הוא עדיין בבטא אז אני לא מעלה עדיין אבל אתה יכול לקבל אם תפנה אליי בפרטי).
אם לא, אתה תאלץ להשקיע כמה ימים בכיוון ידני. גם במקרה כזה - תן לי את המייל שלך בפרטי ואני אסביר לך איך עושים את זה.
שלום
,
למישהו יש פתרון לדבר?
לי יש בעיה דומה - כאשר אני משתמש בתוכנת WinTV2000 אני יכול לצפות בערוץ AXN ו24 - אך כאשר אני משתמש בתוכנת GBPVR אני לא מצליח לקלוט את התחנות הללו - אם למישהו יש פתרון או דרך להגדיר תחנות ידנית אני אשמח לשמוע.
בתודה מראש
MK
למישהו יש פתרון לדבר?
לי יש בעיה דומה - כאשר אני משתמש בתוכנת WinTV2000 אני יכול לצפות בערוץ AXN ו24 - אך כאשר אני משתמש בתוכנת GBPVR אני לא מצליח לקלוט את התחנות הללו - אם למישהו יש פתרון או דרך להגדיר תחנות ידנית אני אשמח לשמוע.
בתודה מראש
MK